Προς το περιεχόμενο

Andresalonika

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    269
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.355 προβολές προφίλ

Andresalonika's Achievements

  1. Αδελφούλη λάθος ims server βάζεις. Όπου έχεις βάλει ims.vodafone.gr θα το αντικαταστήσεις με ngn.hol.net
  2. Andresalonika

    FRITZBOX 7530

    @poulinos Σωστός, και πολύ καλή ανάλυση! Να αναφέρω επίσης ότι στα Fritz σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις το Bass - Midrange - Treble του ήχου. Ας έβαζαν και ένα Volume Booster ή κάτι ανάλογο. Επειδή τα δουλεύω με ασύρματα C6 της AVM και κάποια μοντέλα HX της Gigaset, βλέπω οτι παίζουν καλύτερα με τα ασύρματα της ίδιας εταιρίας (AVM) κυρίως ώς συνολική απόκριση του τηλεφώνου. Στα Gigaset υπάρχει ένα έξτρα delay σε όλα ενώ στην βάση τους πάνε σφαίρα.
  3. Andresalonika

    FRITZBOX 7530

    Κι σε μένα το ίδιο γινόταν με το Fritz. Με το Speedport Plus ήταν κομπλέ. Απλά το Fritz δεν αντέχει τόσο φόρτο. Επίσης έχει και χαμηλότερη ένταση του ακουστικού στην συνομιλία. Τους το είχα αναφέρει σε Feedback πριν πολύ καιρό αλλά μπα...
  4. Ψιλο-αποτυχημένες οι επιλογές της Cosmote στα ρούτερς που δίνει. Ακόμη και με το Fritz 5530 που δίνει στις 1000άρες, όπου "βράζει" και "κρεμάει" σε υψηλό load. Απο την άλλη η Vodafone έχει κάνει καλή κίνηση με το Power Station WiFi6 το οποίο και εμφανισιακά αλλά και σαν hardware είναι καλό, αρκεί να το προσέξει με ενημερώσεις.
  5. Andresalonika

    SHG3060 WiFi 6 - Vodafone Station

    Και τώρα πως πάει η γραμμή με το Vodafone Station?
  6. Έχω Vodafone σε Γερμανικό Fritzbox 7590. Αλλάζεις γλώσσα σε Αγγλικά. Μετά Region βάζεις Greece. Επέλεξα Vodafone και πήρε κανονικά το ίντερνετ με τo default user name. Για την τηλεφωνία έβαλα τον αριθμό σταθερού στα δύο πεδία και ngn.hol.net στα πεδία Registar και Proxy server. Done!
  7. Για την απόσταση που δείχνει το Fritz θα έπρεπε να τερματίζεις εύκολα τη γραμμή στα 110 και το Attainable να είναι 135+. Εφόσον η καλωδίωση σου είναι εντάξει, δώστο βλάβη για έλεγχο.
  8. Βάζεις ngn.hol.net στο πεδίο Registrar και Proxy Server και θα τραβήξει την τηλεφωνία.
  9. Σε λάπτοπ με την Intel AX203 (αν θυμάμαι καλά) κλείδωνε στα 1.2Gbps (160Mhz) στο 7590.
  10. Παλιά αγόραζες τα International 7530 / 7590 με το 7.29 Fritz OS και ήξερες οτι θα παίξει Out of the box με Cosmote. Και όντως έπαιζε. Με το 7.50 Fritz OS και την εισαγωγή του TR-369, αυτά τελείωσαν. Ούτε και το τηλέφωνο πριν συνδεθεί στο support πιάνει. Και η πλειοψηφία των agents δεν μπορούν να το σετάρουν απομακρυσμένα. Οπότε θέλεις 1) κλήση στο support 2) Συμπλήρωση/υπογραφή/Αποστολή της αίτησης που θα σου στείλουν στο mail. 3) Εισαγωγή του κωδικού χειροκίνητα στο ρούτερ. Ελπίζω να το κοιτάξει αυτό η Cosmote και να το κάνει πιο έυκολο και πιο άμεσο.
  11. Πλέον διαλέγεις προφιλ Vodafone, βάζεις ngn.hol.net στον ims server και έχεις και τηλεφωνία χωρίς να μπλέξεις με το Support. Μπράβο στη Vodafone. Σε αντιθέση με Cosmote που σου βγάζουν τη πίστη μέχρι να σου φτιάξουν την τηλεφωνία σε συσκευές Fritz που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν επίσημα και τις πουλάνε και οι ίδιοι.
  12. Αποσυνδέσεις σε τι; Στο DSL κομμάτι ή στο WiFi? Στο κομμάτι του WiFi ναι έκανε και το δικό μου αποσυνδέσεις στο WiFi αλλά με τα τελευταία firmware updates διορθώθηκαν. https://en.avm.de/fritz-lab/fresh-from-development/fresh-from-development/ Πέρνα του την πιο πρόσφατη BETA όπου υπάρχουν πολλές βελτιώσεις.
  • Δημιουργία νέου...