Προς το περιεχόμενο

Red_Tiby

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    211
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Red_Tiby

  • Ημερομηνία γέννησης 04/09/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Παιχνίδια σε όλες τις πλατφόρμες και τα αυτοκίνητα.

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Ταινίες, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κινητά , αυτοκίνητα και μηχανές.

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.966 προβολές προφίλ

Red_Tiby's Achievements

  1. Καλημέρα , αν δεν έχει δοθεί το Xperia θα το ήθελα.
  2. Χαρίζεται βιβλιοθήκες 110*200 και 30*2, είναι λυμένες έτοιμες για παραλαβή. Περιοχή Δάσος Χαϊδαρίου. Για καλύτερη επικοινωνία στείλτε μήνυμα. Ευχαριστώ.
  3. Αυτό είναι ανάλογα τον κατασκευαστή και τον τύπο της οθόνης. Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στον εκάστωτε κατασκευαστή αν δεν φαίνεται στο site τους.
  4. Λύση έδωσα, σε προσωπικό μήνυμα. Δεν είπα πουθενά ότι το eshop είναι κλειστό , απλά μέχρι να πάει με την κούριερ χαιρετίσματα.
  5. Η κοπέλα λογικά θα θέλει σήμερα φορτιστή , γιαυτό ζητάει γνώμες. αν ήθελε να το έχει το πάσχα θα έπαιρνε από το eshop. Κοίτα , αν και κουλό μου έχει τύχει και εμένα το σπάσιμο αυτό. εμένα μου έτυχε όταν κάποιος πήρε παραμάζωμα το καλώδιο και πέταξε το λάπτοπ κάτω ενώ φόρτιζε. Οπότε μπορεί να τύχει στον καθένα.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει, με απλά λόγια τι είναι συνοίκηση σε ένα συμβόλαιο, τι δικαιώματα υπάρχουν μέσα στο σπίτι για αυτόν που έχει δικαίωμα συνοίκησης; Πιο αναλυτικά, Γιαγιά κάνει δωρεά εν ζωή ψιλή κυριότητα σε εγγονή και κρατάει επικαρπία για πάρτη της μέχρι να "φύγει". Μόνος όρος για την δωρεά είναι η συνοίκηση με τον έναν από τους 2 γιούς της ο οποίος μέχρι τώρα μένει αλλού γενικότερα. Θεωριτικά όταν η γιαγιά "φύγει" μένει ψιλή κυριότητα και επικαρπία στην εγγονή με δικαίωμα συνοίκησης στον γιο - θείο. Στο συμβόλαιο μέσα δεν αναγράφεται συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού για συνοίκηση Ευχαριστώ πολύ!
  7. Εγώ προσωπικά Samsung δεν εμπιστεύομαι παλι λόγο burn in. Από s4 μέχρι και s8 αν δεν αλλάξει αυτό προτιμώ να έχω ips οθόνη και ας χάνω σε χρώματα.
  8. συχαμερό τουλάχιστον. ο λόγος που άλλαξα το s8 >.<
  9. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. 3 μέρες τώρα προσπαθώ να αγοράσω μέσω Paypal συνδρομή gold και όλο λέει "Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα από την πλευρά μας. Αν περιμένετε λίγο, μπορεί να λυθεί." Τι γίνετε? :/ έχει χρήματα το paypal κανονικά μέσα.
  10. Λέτε όλοι για τα 6άρια, προσωπικά έχω το nexus 6 με 5.96" οθόνη και αν το βάλεις πάνω στο iphone 6+ που είναι 5.5" είναι ακριβώς τα ίδια. Προφάνως το samsung εδώ θα είναι παρόμοιο σε μέγεθος με το iphone 6+ με τα bezel που έχει οπότε είναι ανεχτό απόλυτα το μέγεθος οθόνης. Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι όντως έχει φτιάξει το λογισμικό σε σχέση με s3-s4 που από τότε έχω να πάρω samsung. Πιστεύω πως σε λογική τιμή θα είναι πολύ δελεαστικό. Χρόνια πολλά σε όλους.
  11. αν σου χαλάσει ο δίσκος το ότι έχασες τα free 10 θα σκεφτείς?
  12. επειδή δεν έχω ιδέα, ποντίκi και πληκτρολόγιο που συνδεόνται? έχει κάποιο Usb κάτι?
  13. Ναι αλλά είναι κινητό 4 χρόνων το 4s... είναι καλύτερα να πληρώνεις το s3 (3 χρονών) όταν πρωτοβγήκε και να μην πας ποτέ στο Lollipop? έστω και με λιγότερα από την κανονική έκδοση δείχνει να υπολογίζει τους πελάτης της.
  • Δημιουργία νέου...