Προς το περιεχόμενο

stelarasg7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    100
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.217 προβολές προφίλ

stelarasg7's Achievements

  1. Καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει όμως 5g?
  2. Χαιρετώ την ομάδα! Μόλις μετακόμισα στο νέο μου σπίτι στο νησί της Μήλου. Αυτή την στιγμή έχω Cosmote double play στα 50mbps. Το μέγιστο που κλειδώνω είναι 8 με 10 mbps download και 0.5 με 0.8 mbps uplaod. Δεν νομίζω να υπάρχει διόρθωση καθώς το καφάο από το σπίτι απέχει κοντά στα 2 χιλιόμετρα. Αξίζει να κινηθώ με mobile internet ή 5g internet? Έχετε να μου προτείνετε κάποιον παροχο που να είναι καλύτερος?
  3. Σας ευχαριστώ πολύ! Έγινε η αγορα! Οποιος θέλει καποια βοήθεια μελλοντικα για να μαθει απο που ψώνισα και πως πήγε το ολο θεμα μπορει να μου στειλει μήνυμα! (Για να μην κανουμε διαφημίσεις)
  4. Γεια στην ομάδα. Έχω πάρει την απόφαση να αγοράσω το S23 ultra 512/12gb . Το θέμα μου είναι πως σε μαγαζιά του σκρουτζ έχει 200 ευρω λιγότερο από άλλα καταστήματα γνωστών αλυσίδων. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Πάμε σε μεγάλες αλυσίδες και +200 ευρώ ή πάμε σκρουτζ?
  5. Καλημέρα στην ομάδα. Ψάχνω μια φόρμα στο excel για να μπορώ να αποθηκεύω τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης μου. Υπάρχει κάποιος να μου προτείνει πως να την φτιάξω ή που να την κατεβάσω? Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
  6. Καλημέρα! Όπως θεωρώ λογικό να καταλάβεις η ερώτηση που έχω ξανά κάνει δεν σχετίζεται με την ηλικία του υπολογιστή μου κύριε mastermind.
  7. Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από σχεδόν 15 χρόνια που έχω τον παλιό μου υπολογιστή πήρα την απόφαση να τον αλλάξω. Ο λόγος που θέλω να το κάνω τώρα είναι γιατί εχει φτάσει σε ένα σημείο ο γεράκος να χτυπάει από κάτι ανά 20 μέρες. Το ποσό που διαθέτω είναι 1500 ευρώ... και κάτι πάρα πάνω να πάει δεν υπάρχει πρόβλημα. Η χρήση που του κάνω είναι δουλίτσες γραφείου (word,office αρχειοθέτηση εγγράφων κλπ κλπ) βιντεάκια στο youtube , καμία ταινιούλα και κανα παιχνίδι (cs go , wow, lol ) . Επειδή διαθέτω ps5 δεν τρελαίνομαι τόσο πολύ να παίζω στον υπολογιστή, αλλά αν θελήσω να παίξω κάτι θα προτιμούσα να ήταν στην εντέλεια. Συνεχίζοντας τις λεπτομέρειες περί του build η οθόνη που διαθέτω είναι μια Asus VX248H. Αν νομίζεται πως θα χρειαστεί νέα οθόνη θα ήταν χαρά μου να ακούσω την πρότασή σας. Πληκτρολόγια, ποντίκια κλπ δεν χρειάζομαι! Η τοποθεσία που βρίσκομαι είναι το όμορφο νησί της Μήλου , με ότι συνεπάγεται αυτό όσον αφορά το μαγαζί ή τα μαγαζιά που θα γίνει η παραγγελία. Το σύστημα δεν χρειάζεται να συναρμολογείθει από το κατάστημα. Έχω γνώσεις για να το συναρμολογήσω. Αυτό που δεν κατέχω καθόλου είναι το τι πρέπει να αγοράσεις πλέον για να κάνεις ένα καλο μηχάνημα. Κάποτε τα παρακολουθούσα. Μετά "έμπλεξα" με την εστίαση και έχω χάσει την επαφή! Πάνω κάτω αυτά! Ελπίζω να μην σας κούρασα με τα λεγόμενα μου και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσετε όπως το έχετε κανει οποτε εχει χρειαστεί! Να είσαστε καλα και περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας!
  8. Διαθέσιμο budget: 2000 Απόσταση και γωνία θέασης: 3μ. 0 μοίρες με 50 μοίρες. Χρήση: Ps5 , Ταινίες , Αθλητικά. προτίμηση σε μέγεθος : 55'' - 65'' Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Όχι. Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : OLED 4K UHD OLED55CX6LA HDR 55 OLED 4K UHD OLED65CX6LA HDR 65 Να τις εμπιστευτώ τις OLED ή να πάω σε κάτι πιο safe?
  9. Ποσό που διαθέτω : 2000 - 3000 Χρήση υπολογιστή : Gaming , Movies , Χρήση γραφείου Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Στη σύνθεση χρειάζομαι οθόνη. Στη σύνθεση χρειάζομαι πληκτρολόγιο και ηχεία. Τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι: Μήλος Δεν έχω πρόβλημα να τον συναρμολογήσω ενώ. Θα επιθυμούσα το λειτουργικό του σύστημα να είναι Windows.
  10. Λες να χτυπησω τωρα ή black friday?
  11. Και κατα την γνωμη σας καλυτερα 55 ή μεγαλύτερη?
  12. Πιστεύεται πως ακομα το 8κ ειναι περιττό?
  13. Καλησπέρα στην ομάδα. Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 55αρα + για ταινίες και χρήση ps5. Το budget που διαθέτω είναι μαξ 1800 ευρώ!
  14. Η καλύτερη επιλογή είναι η OLED? QLED ή UHD λέει γενικά? Καλύτερο πάνελ έχει η SONY από τις υπόλοιπες? Ρωτάω προς ενημέρωση μου ωστέ να με βοηθήσει στην απόφασή μου!
  15. Γειά στην ομάδα. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά τηλεόρασης (αφού η παλιά μου, έφαγε αστροπελέκι και μας άφησε χρόνους.🤧). Η χρήση της είναι κυρίως Gaming (Ps5) και Ταινίες. Το Budjet που διαθέτω είναι μέχρι 1500-1600 ευρώ. Η απόσταση θέασης είναι περίπου 2 μέτρα όταν πρόκειται για Gaming kai 3.5 μέτρα όταν πρόκειται για ταινίες οπότε πιστεύω πως το ιδανικό μέγεθος είναι οι 55'. Το δωμάτιο είναι σχετικά φωτεινό αλλά δεν το χτυπάει καρφί ο ήλιος. Θα ήθελα μια καθοδήγηση στο τί τεχνολογία πάνελ θα πρέπει να διαλέξω και αν έχετε κάποια τηλεόραση να μου προτείνεται. Ο βασικός "μπούσουλας" που ακολουθώ τώρα είναι πως θέλω να είναι πάνω απο 120hz , να έχει 2.1 hdmi, local dimming ανάλυση σίγουρα 4κ και hdr.
  • Δημιουργία νέου...