Προς το περιεχόμενο

ioannouandrew

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ioannouandrew's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. Με το XLM Stellar ίσως γίνει κάτι παρόμοιο.
  2. Δεν ξέρω αν είμαι off topic, αλλά δεν βρίσκω την επιλογή να προσθέσω αυτές τις πληροφορίες για την επιχείρηση μου σε iOS συσκευή. Ξέρει κάποιος πως μπορώ? Thanks!
  3. Συμφωνω μαζι σου στο οτι δεν θα ηθελα και magsafe και usb-c για φορτιση. Απλά πιστευω οτι θα μπορουσε να βγαλει το port ως usb-c αλλα με καποιον τροπο να ειναι και magnetic σαν το magsafe. Με έχει σωσει πολλες φορές οπως και τους περισσοτερους. Δεν έχω γνώσεις στο αντικειμενο ετσι δεν ξερω κατα πόσο ειναι εφικτο, αλλα πιστευω οτι μια εταιρεια σαν την Apple, κατι θα μπορουσε να κανει.
  4. Από τότε που πήρα το πρώτο μου ipod πριν 10 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο apple προιόντα. Είχα πει ότι δεν την αλλάζω με τίποτα. Πιστεύω σε 2-3 χρόνια θα έχω αλλάξει εταιρεία, γιατί σήμερα για πρώτη φορά με απογοήτευσε, όχι λόγω προιόντος καθ'αυτό, αλλά λόγω νοοτροπίας και πολιτικής. Το μόνο που με κρατάει πλέον είναι το software. TouchBar: Για μένα gimmick 8GB RAM για Pro μοντέλο Μέγεθος εις βάρος της αυτονομίας Αφαίρεση magsafe. Είναι η μεγαλυτερη τεχνολογική εταιρεία στον κόσμο και δεν μπόρεσε να να κάνει ένα magnetic usb-c port? Κόστος. Εδώ με απογοήτευσε πλήρως. Να αναφέρω ότι είμαι γιατρός στην Αμερική, άρα καταλαβαίνετε ότι τα λεφτά για μένα δεν είναι θέμα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δέχομαι τέτοιου είδους πολιτικές. Αυτή τη φορά το παράκανε. Πολιτική πιστεύω θα αλλάξει αν έχει κόστος σαν εταιρεία, το οποίο μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους. Για τον ένα ευχαριστούμε την Microsoft που πλέον βγάζει πολύ καλά προιόντα. Ο άλλος είναι με πτώση πωλήσεων, που από ότι φαίνεται το καταφέρνει μόνη της η Apple. Ελπίζω να έχει και άλλο πτώση πωλήσεων ώστε να ανεβάσει το παιχνίδι της έναντι του ανταγωνισμού.
  5. Στην Αμερική, όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και το iPhone 7 ξεκινάει στα $650. Επίσης με τα πακέτα κινητής η τιμή του είναι ακόμα πιο προσιτή.
  6. Το κόστος μιας συσκευής δεν αποτελείται μόνο από το κόστος των υλικών της...
  7. Στην Αμερική, όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και το iPhone 7 ξεκινάει στα $650. Επίσης με τα πακέτα κινητής η τιμή του είναι ακόμα πιο προσιτή. Τα συμπεράσματα δικά σας.
  8. Στην Αμερική, όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, έτσι και το iPhone 7 ξεκινάει στα $650. Επίσης με τα πακέτα κινητής η τιμή του είναι ακόμα πιο προσιτή. Τα συμπεράσματα δικά σας.
  9. Όντως οι τιμές έχουν καταντήσει αηδία στην Ευρώπη. Ευτυχώς μένω Αμερική, αλλά τα στραβά πρέπει να λέγονται ανεξαρτήτως από το ποιος ευθύνεται.
  10. http://9to5mac.com/2016/03/06/first-os-x-ransomware-detected-in-the-wild-will-maliciously-encrypt-hard-drives-on-infected-macs/
  11. Από όλα τα υπόλοιπα προγραμματα εκτός utorrent που αναφέρατε ποιο από αυτά προσφέρει live streaming; Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποιο άλλο. Ευχαριστώ.
  12. Ξερει κανένας το τραγουδι που παιζει στο trailer?
  • Δημιουργία νέου...