Προς το περιεχόμενο

Krateros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Krateros

  • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.268 προβολές προφίλ

Krateros's Achievements

  1. Του χρόνου θα έχει ακόμη πιο πολύ πλάκα που το 6.5" + θα έχει πάνω από 1600 ευρω. Τότε θα δείτε ξεπούλημα
  2. Γιατι το Χ αναλογικά θα έχει πάνω απο 1200
  3. Krateros

    Android ή W10 tablet?

    Καλημέρα στο φόρουμ. Χρειάζεται να πάρω νέο tablet και θέλω να ρωτήσω αν είναι καύτερα να πάω σε w10 και όχι σε android. Η χρήση θα είναι για παρακολουθηση ταινιών κυρίως, internet browing κλπ (οχι gaming και βαριά πράγματα) Όλες οι γνώμες σεβαστές.
  4. Φίλε μου θα σου προτεινα να ξαναδιαβάσεις προσεκτικά. Το PSA Group (Peugeot/Citroen) είναι αυτο που αγόρασε την Opel και όχι το ανάποδο. Ποιος έριξε λεφτά που λοιπόν;
  5. Ε δεν έμεινε και τίποτα κρυφό για την παρουσίαση
  6. Πραγματικά το τμήμα μάρκετινγκ της LG πρεπει να ηγείται από μεγάλο τζογαδόρο. Μετά το LG G2 έχουν ποντάρει σε κουμπιά έντασης στην πλάτη, σε δερμάτινες πλάτες, σε modular χαζομάρες, και από ότι φαίνεται τώρα, ψάχνουν την επόμενη τρομερή πατέντα..
  7. Σε 10-15 χρονάκια θα το ξαναφέρουν και ισως τοτε να ειναι και hologram. Αυτο γίνεται με την τρισδιαστατη απεικόνιση 30 χρόνια τώρα. Ερχεται, καθεται λιγο, φευγει, ξαναερχεται κοκ
  8. Δυστυχως δε γινεται αυτο αλλιως θα το ειχα κανει. Η χωρα δεν ειναι αναπτυγμενη.
  9. Καλησπέρα, επανερχομαι στα θέμα! Σκοπέυω την εβδομάδα που μας έρχεται να προχωρήσω στην αγορά και αποφάσισα να διαθέσω παραπάνω χρήματα τελικά για να αντέξει λίγο στο χρόνο αλλά και για να έχει καλύτερες επιδόσεις. Αυτά στα οποία σκέφτομαι να καταλήξω είναι τα παρακάτω: i5-6600 Nvidia GTX 1060 16gb DDR4 Ram Samsung 850 Evo 250gb Τώρα προκύπτουν πολλές ερωτήσεις... 1ον, δε ξέρω ποια motherboard..Εχω χρησιμοποιήσει Asus παλιά και ήμουν ευχαριστημένος αλλά δε είμαι σίγουρος. Ειδα μια στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/8546746/Asus-B150i-Pro-Gaming-Aura.html Ποια η άποψη σας; 2ον, θα προτιμούσα case σε στυλ HTPC για να είναι πιο διακριτικό και εύκολο στη μεταφορά. Σημαντικό όμως να μη ζεστένεται! Καμμία πρόταση; 3ον, για τη GPU ποια υλοποίηση ταιρίαζει καλυτερα αφού δε θα κάνω overclock; τα φωτα σας και παλι! 4ον, ερώτηση τελείως αρχαρίου...χρείαζομαι κάρτα δικτύου για ethernet και wifi ή έιναι πλεόν ενσωματωμένη πάνω στη mtheboard;;;; 5ον και τελευταίο, δεν έχω ιδέα για ανεμιστήρες και ότι άλλο μένει. Βασική αρχή ότι δε θα κάνω overclock γιατί φοβάμαι υψηλές θερμοκρασίες. Επειδή το PC αυτό θα το φτιάξω και μετά θα φύγει εκτός Ελλάδας είναι βασικό για μένα να μην έχω προβλήματα ασυμβατότητας, κρασαρίσματα κλπ. Αν γίνει κάτι τέτοιο δε θα μπορώ να το φτιάξω και θα μου μείνει για κομοδίνο...
  10. Έχεις δίκιο μου φαινεται. Διάβασα και καποια ξενα σαιτ και λιγο πολυ λενε αυτο που λες.. Τοσο καιρό παίζω με laptop συνδεδεμενο σε εξωτ. οθονη και ειπα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου γιατι βαρεθηκα να βλεπω τα fps να κυμαινονται από 10 έως 30. Επειδη η αγορά θα γίνει τέλοσ Αυγούστου-αρχες Σεπτεμβρίου ίσως πέσουν μέχρι τότε λίγο οι τιμές και ανέβω λίγο (έως πολύ) κατηγορία. Με i5 6600 (240 ευρω στο σκρουτζ), nvidia 960 gtx (άλλα τόσα) και ανάλογη m/b δε βελτιώνεται πολύ το σύστημα? Θα πετάει η πάλι ετσι και ετσι?
  11. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Δύο ερωτήσεις βασικά. Ο i3 είναι αρκετά δυνατός για gaming; Και 2ον μήπως θα ήταν καλύτερα 4gb μνήμη στη GPU? Δε θα με πείραζε αν ανέβαινε λίγο το ποσό αν θα είχα σημαντική διαφορά στις επιδόσεις.
  12. Καλησπέρα, Εν όψει του νέου expansion Legion για το WoW, λέω να αγοράσω νέο desktop που θα προορίζεται για αυτή τη χρήση αποκλειστικά και σπανίως παρακολούθηση ταινιών. Από ότι έχω διαβάσει η Blizzard έχει ανεβάσει αισθητά τα requirements γι αυτό το expansion, παρόλα αυτά όμως άκουσα ότι είναι χαμηλότερα από άλλα games (shooters για παράδειγμα). i) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 500~600 ευρώ ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Gaming WoW iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: τιποτα ιδαίτερο, iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Οθόνη δεν χρειάζεται προς το παρον, υπάρχει μια Samsung 23" 1080p v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτίμουσα από ένα αλλά αν οι διαφορές στην τιμή είναι σημαντικές από διαφορετικά vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Οχι, θα κρατηθεί έτσι για 2 χρόνια τουλάχιστον x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Κανένα Με ενδιαφέρει να μπορώ να παίζω (το WoW πάντα) στα 1080p, Ultra settings me 60+fps. Θα προτιμούσα το Tower να είναι Mini η Midi γιατί έχω σκοπό να μπορώ να το μεταφέρω που και που. Θεώρήστε με πολύ ερασιτέχνη στα περί hardware και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας.
  • Δημιουργία νέου...