Προς το περιεχόμενο

george93

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

george93's Achievements

  1. Πού έχει 3.5-4€;; Τελευταία φορά που πήγα Ster (πριν 4-5 μήνες) είχε 7 ή 8 €. Για Αθήνα μιλάω, Ίλιον συγκεκριμένα.
  2. Επιτέλους.. Σταματήστε να κατεβάζετε! Πληγώνουμε τους καλλιτέχνες!
  3. χωρις φρενα θα σκοτωνεις 3 παπακια σε καθε στενο και 2 ντιλιβεραδες σε καθε φαναρι.
  4. george93

    Ναργιλές topic :)

    rbmx απο ποιο σαιτ παραγγελνεις tangiers;; Σου εχει τυχει ποτε κανενα κουλο με τελωνειο; Τους ζητας να στο στειλουν σαν δωρο;; Μην με κανετε να παραγγειλω tangiers...λιγο θελω Αμα ενδιαφερεται κανεις για μαζικη παραγγελεια για πιο φθηνα μεταφορικα στειλτε pm. Απο οτι βλεπω ηδη ενας παραγγελνει και αλλος ενας ψηνεται.. Πες μας αποτελεσματα απο το phunnel που θα σου φτιαξει. Nakhla all time classic. Αμα μαθεις να την πακεταρεις ειναι απιστευτη.
  5. george93

    Ναργιλές topic :)

    @ HookahjuniorΕννοειται tangiers!!! Απλα θα χρειαστεις ενα turkish bowl με 4€ που εχουν στο μαγαζι στην Αιολου ή στην Λιωσιων οπως αυτο http://hookahjohn.com/El-Nefes-Turkish-Bowl-ENPhun.htm για καλυτερα αποτελεσματα εαν δεν εχεις phunnel bowl. Οπου phunnel bowl εννοουμε τα ακριβα πηλινα οχι τους πορσελανινους ψευτικους λουλαδες που πωλουντε εδω περα στην Ελλαδα 5€. Και θα το "πακεταρεις" οπως στο βιντεο: https://www.youtube.com/watch?v=9i-nvwspWOk Παντως και με το κλασσικο αιγυπτιακο πηλινο λουλα μπορεις να καπνησεις tangiers απλα ο τουρκικος λουλας ειναι μεγαλυτερος και για μεγαλυτερα sessions θα χρειαστεις μεγαλυτερη ποσοτητα καπνου. Σε ζηλευω που θα παρεις tangiers. Αν τελικα παρεις,
  6. george93

    Ναργιλές topic :)

    Γνωρίζει κανείς έστω και ένα μαγαζί στην Αθήνα που πουλάει ακόμα Nakhla;;; Εχω φάει τον κόσμο, μόνο herbal αηδίες της af ή άκυρες βρίσκω πλέον. Όποιος γνωρίζει κάποιο μαγαζί με Nakhla ας το γράψει. Οι km του shisha house ειναι αυθεντικοι. Οι af που έφερνε παλιά όχι. Τώρα νομίζω ούτε τους μούφα δεν φέρνει, μόνο herbal af. Για κάρβουνα αν βρεις coconara-cocobrico παρε, αλλά κάτι άλλα cocoblux κτλ είναι απαράδεκτα. Θα σου μπεί η ιδέα να τα δοκιμάσεις λόγο του ότι είναι φθηνά αλλά απο την πρώτη χρήση θα το μετανιώσεις. Και από τα bamboocha μακρυά. Λέει ότι είναι 100% natural και δεν είναι ουτε 10%. Μακρυά. Καλύτερα φυσικό ξύλο ελιάς, λεμονιάς κτλ. Και σπάστε τα μόνοι σας.
  7. george93

    Ναργιλές topic :)

    @Radom οι Μιζο πλεον εχουν παει τα 250γρ στα 10 και το μισο κιλο στα 20€. Αυτη την στιγμη εχω μονο λιγα γραμμαρια λεμονι μεντα και σταφυλλι (αρκετο, γυρο στα 400+γρ). @partystore περασα απο το μαγαζι σας σημερα το πρωι (Ελπιδος 4). Δεν ειδα κανενα τετοια μαγαζι, εχετε ανοιξει; Στην Ν.Ιωνια δεν ειστε, καθετα της Ηρακλειου στα εμπορικα μεσα σε ενα στενακι; Πηγα και δεν ειδα τιποτα.
  8. george93

    Ναργιλές topic :)

    Κι εμενα με εμποδιζει να ξανα αγορασω tangiers το οικονομικο κομματι. Δεν ξερω ακριβως τι παιζει, αλλα απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εισαι γκαντεμης για να σε ελεγξουν. Εγω προσωπικα στις 3-4 παραγγελειες καπνου δεν ειχα θεμα. Τωρα το λειτουργικο κομματι, οι tangiers, ειναι ισως οι πιο ευκολοι καπνοι που εχουν βγει. Απλα αν δεις ενα βιντεο how to pack Tangiers, καθε φορα θα το κανεις σωστα. Δεν ειναι καθολου δυσκολο. Και ουτε χρειαζεται και 20€ λουλας για να καπνισεις. Απλα δες το βιντεο, καποιοι λενε οτι καπνιζει καλυτερα σε egyptian απο'τι σε tangiers bowl. (βεβαια δε νομιζω οτι μπορεις να εχεις 3-4 ωρες session σε egyptian απο οτι σε tangiers bowl, γυρο στις 2 ωρες το κοβω). Αλλα ακομα και να μην σου αρεσουν (το θεωρω απιθανο), δεν το κοβω δυσκολο να τις πουλας, πρωτα πρωτα, σε κατι μηνες θα μου τελειωσουν (τι μηνες , βδομαδες). Τωρα, λογικα, αν κανουμε πανω απο 1 κιλο-1 μιση (εγω θελω τουλαχιστον 750γρ) ισως να μας βγουν πιο οικονομικα. Αν θες, στειλε ενα mail στον hookahjohn (https://www.hookahjohn.com/contactus.sc) με 750γρ + τα δικα σου γραμμαρια, να σου πει λεπτομερως ποσα δολλαρια βγαινουν συνολο, και ποσα θα ειναι τα οικονομικα.
  9. george93

    Ναργιλές topic :)

    hookahjohn.com. Αλλα του εστειλα mail και μου απαντησε οτι για 725 γραμμαρια θα παρει 30$ για αποστολη, εννοειται εξτρα. Συνολικα μαζι με κατι tangiers και 250γρ starbuzz μου ειχε πει καπου στα 75$ (αμερικανικο ειναι). Δεν συμφερει να κανεις μικρη παραγγελεια. Αν κανεις παραγγελια καλυτερα να ειναι αρκετοι καπνοι. Εμπιστο, ειχε παρει σοτ παρελθον ενας γνωστος μου, αλλα ακριβο. Παντως αν κανεις παραγγελια και θες στειλε μου pm, γιατι ενδιαφερομαι κι εγω για tangiers, να μας βγουν πιο οικονομικα. Ο συγκεκριμενος εχει και καναλι στο youtube. Ειναι λιβανεζος. Googlαρε τον αμα θες.
  10. george93

    Ναργιλές topic :)

    Πριν κανα χρονο ειχα παρει 1 κιλο Al fakher μεντα...Με λαθος..Τα πρωτα 150 γραμμαρια τα καπνισα ευχαριστως. Το υπολοιπο μου βγηκε η πιστη. Οσο καλη και αν ειναι η γευση, ποτε δεν παιρνεις 1 κιλο. Εχω δοκιμασει af coconut καρβουνα και ηταν τα χειρωτερα φυσικα καρβουνα που εχω δοκιμασει. Εκαναν την περισσοτερη ωρα (περιπου 16 λεπτα να γινουν κοκκινα). Προτιμω coconara. Δεν εχω δοκιμασει cocobrico αλλα πιστευω ειναι καλυτερα.
  11. george93

    Πρώτη επαφή με το iPhone 5s (video)

    Ημουν στο τσακ να παρω ενα iphone5s αλλα κατεληξα να παρω αυτοκινητο..
  12. Δεν σωθηκε ακομα!! Εχουμε και καποια χημικα να ριξουμε στην Συρια και τελειωσαμε... Ομπαμα
  • Δημιουργία νέου...