Προς το περιεχόμενο

psonio3d

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    43
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.890 προβολές προφίλ

psonio3d's Achievements

  1. Δεν χρειαζεται να εισαι ανταγωνιστης του καταστηματος για να εκφερεις αποψη. Αρκει μονο να επισκευτεις το site και θα καταλαβεις... Τα τυπακια εινα το λιγοτερο απαραδεκτα. Οι τιμες τους τραγικες αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Εκανα 3 παραγγελιες σε αμμεσα διαθεσιμο προιον και μου τις ακυρωσαν και τις 3! Η τακτικη τους ειναι ´´πουλαω παραμυθι και στους 10 ολο και καποιος θα τσιμπησει και θα αγορασει κατι αλλο ´´ . Ετσι οπως παει θα γραψω στο σκρουτζ Nintendo cd prototype, και αυτοι θα το εχουν αμμεσα διαθεσιμο για 1 εκατομμυριο γιουροζζζ! Ειναι ωραιο να φαινεται στο σκρουτζ οτι εχεις μεγαλη ποικιλια , αλλα το να κοροιδευεις με ανυπαρκτο stock οχι
  2. Φυσικα και δεν ειχα χρηματα να αγορασω δικο μου ps1 τοτε. Επαιζα στον ξαδερφο μου που το ειχε day 1 αλλα με demos. Wipeout , tekken , destruction derby , nightmare creatures , crash , twisted metal ... ειλικρινα τι να πρωτοθυμηθεις?? 1998 αγορασα το δικο μου , επαιξα το demo του metal gear και κολλησα!!! Την επομενη μερα πηγα και αγορασα το απολυτο stealth game!!! Απο τοτε το PS1 ισως ειναι η μεγαλυτερη λατρεια μου. Μαζευω μανιωδως παιχνιδια που δεν μπορεσα να εχω δικα μου εκεινη την εποχη!
  3. Οποιος γνωριζει βασικα Αγγλικα , ας ριξει μια ματια στο συγκεκριμενο βιντεο. Πιστευω αξιζει να το δοκιμασουμε.
  4. H Sega (Dreamcast2) θα ειναι παντα η πιο κρυφη μας "φαντασιωση"! Η Sony και η Microsoft θα ειναι παντα οι "γκομεναρες" που ολοι οι αντρες θελουμε να εχουμε στο κρεβατι μας. Εστω για μερικα "exclusive" βραδυα. Και ολοι θα τρωγομαστε για το ποια ειναι η πιο ωραια... Στο τελος ομως , ολοι επιστρεφουμε στη γυναικουλα μας... Go WiiU! Go 3DS...
  5. Ειλικρινα ευχομαι η apple να βγαζει 4-5 διαφορετικα (ιδια) μοντελα το χρονο. Ετσι και αλλιως το ξερουν μεσα στην εταιρια οτι το "κουτοχορτο" εχει περαση στις μερες μας! Υστερογραφο. Αν θεωρεις το σχολιο μου προσβλητικο , υπαρχει μια λαικη ρηση : Οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται!
  6. Ειναι πιθανο , τετοια κεφαλια που δουλευουν σε ολοκληρη Microsoft, να μην απλα ΤΟΣΟ ηλιθιοι... Γιατι προκειται περι καθαρης ηλιθιοτητας! Ηδη καταλαβαν πως το digital download των παιχνιδιων δεν ειναι "η επομενη κινηση"... Ποσο μαλλον οταν ερχεται μια Microsoft και σου λεει πως οτι εχεις αγορασει στο xbox360 δεν μπορει να μεταφερθει στο επομενο... ΕΛΕΟΣ! Πρωτη κιτρινη καρτα! Ειδικα σημερα που ολοι οι Publishers παιχνιδιων πηραν χαμπαρι πως ακομη και το πιο απλο "Limited Edition" και καλυτερα πουλαει και δινει ενα κινητρο παραπανω στον αγοραστη να πληρωσει κατι εξτρα , γιατι να παρεις digital copy? Οποτε δεν ειναι θεμα publisher. Μετα σου λενε always online... Δηλαδη εγω πρεπει με το ζορι να βαλω συνδεση στο σπιτι για να παιξω story mode Final Fantasy με την ησυχια μου στον καναπε μου? Δευτερη κιτρινη καρτα. Καπακι λενε να κανεις register online το παιχνιδι... Μα τι μ@λ@κιες ειναι αυτες? Ετσι θα καταπολεμησουν την πειρατεια? με cd-keys? Αντι να σου δωσουν ενα λογο να αγορασεις το γνησιο παιχνιδι σου "δενουν" το παιχνιδι με την κονσολα? Και μετα τι? Πρεπει να πληρωσω αλλα 5-10-20 ευρω για να το δωσω σε καποιον φιλο μου να παιξει? Αρα οταν αγορασεις ενα αυτοκινητο και θελεις να το πουλησεις σαν μεταχειρισμενο , το αυτοκινητο ειναι "δεμενο" στην ατνιπροσωπεια που το αγορασες και θα πρεπει να τους ξαναπληρωσεις γιατι αλλιως δε θα παιρνει μπροστα απο αλλα χερια!!!??!!?! Δηλαδη ποσες κιτρινες καρτες πρεπει να φανε αυτα τα παλικαρια? Τοση κιτρινη καρτα ουτε ο Garcia του Παοκ δεν εχει φαει! Και στην τελικη , ποιο το νοημα να πουλησεις ενα μεταχειρισμενο τιτλο , οταν ο αγοραστης θα πρεπει να πληρωσει εξτρα λεφτα για την δευτερη ενεργοποιηση του παιχνιδιου? Ποσο να το δωσεις ? 1 ευρω?
  7. Δεν αγορασα xbox360 γιατι δεν ειχα καμια διαθεση να αγορασω ενα ps3 που χαλαει για πλακα. Γιατι στην ουσια αυτο ηταν το xbox. Τωρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αγορασω xbox One. Οι τυπαδες στην Microsoft ειναι εντελως απαραδεκτοι για να μην πω τιποτα αλλο... Αντε να ξεβρομιζει ο τοπος απο τις σαβουρες και να βγει κανα Sega Dreamcast 2 να γουσταρουμε... ... Ακου εκει θες και λεφτα απο μεταχειρισμενα games... Τωρα θα παρουν το τριτο το μακρυτερο , να το βαλουν στον πατο τους και μετα βλεπουμε αν το ξανασκεφτουν.
  • Δημιουργία νέου...