Προς το περιεχόμενο

thodoris20s

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.106
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με thodoris20s

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.267 προβολές προφίλ

thodoris20s's Achievements

  1. thodoris20s

    OBD κόλπα

    Παιδιά υπάρχει κανείς Θεσσαλονίκη που να έχει OBD Eleven ή VCDS έτσι ώστε να ξεκλειδώσω ένα δύο πραγματάκια στο αυτοκίνητο μου; Έχω GOLF MK8 και θέλω να ξεκλειδώσω το high beam assistant, το traffic sign assist και ίσως τα 30 χρώματα που έχει το style. Επειδή δεν θα το χρησιμοποιήσω ξανά θεωρώ υπερβολικά πολλά τα 100€ για να αγοράσω την συσκευή μαζί με το VAG plan ή τα credits που χρειάζεται, γι αυτό είπα να ρωτήσω εδώ μπας και έχω κανένα τυχερό. Κερνάω καφέ!
  2. Παιδιά υπάρχει κανείς Θεσσαλονίκη που να έχει OBD Eleven ή VCDS έτσι ώστε να ξεκλειδώσω ένα δύο πραγματάκια στο αυτοκίνητο μου; Έχω GOLF MK8 και θέλω να ξεκλειδώσω το high beam assistant, το traffic sign assist και ίσως τα 30 χρώματα που έχει το style. Επειδή δεν θα το χρησιμοποιήσω ξανά θεωρώ υπερβολικά πολλά τα 100€ για να αγοράσω την συσκευή μαζί με το VAG plan ή τα credits που χρειάζεται, γι αυτό είπα να ρωτήσω εδώ μπας και έχω κανένα τυχερό. Κερνάω καφέ!
  3. Με γειές, καλοτάξιδο! Αναμένουμε φώτο και review
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2024 03:56 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το λάπτοπ του τίτλου σε άριστη κατάσταση σαν καινούργιο. Είναι αγορασμένο τον 8/2022 και έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, καθώς υπάρχει σταθερός υπολογιστής. Αυτός είναι και ο λόγος που πωλείται. Είναι ακόμα σε εγγύηση και θα δοθεί με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα που περιείχε, καθώς και με την απόδειξη αγοράς του. Περιοχή Θεσσαλονίκη για συναλλαγή χέρι με χέρι, ειδάλλως μπορώ να στείλω οπουδήποτε με box now ή με οποιαδήποτε μεταφορική της επιλογής σας. Τρόπος πληρωμής μόνο κατάθεση ή άμεση μεταφορά χρημάτων (ibank pay, revolut, payzy κλπ) εάν γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι. Εγγύηση μου οι αξιολογήσεις μου και η συνολική μου παρουσία στο forum. Ανταλλαγές δεν με ενδιαφέρουν.

    430 €

  5. thodoris20s

    Apple iPhone 14 Pro (Μαύρο/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2024 03:56 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το κινητό του τίτλου, άριστο σαν καινούργιο, χωρίς το παραμικρό σημάδι. Από την πρώτη μέρα με τζαμάκι και θήκη προστασίας. Δίνεται με το κουτάκι του και όλα τα παρελκόμενα τα οποία περιείχε (το καλώδιο φόρτισης είναι αχρησιμοποίητο), καθώς και το παραστατικό αγοράς (από επιδότηση). Είναι αγορασμένο 8 Ιουλίου του 2023, συνεπώς έχει εγγύηση ακόμα 1 χρόνο και 3 μήνες. Μαζί θα δοθεί και μία θήκη σιλικόνης, με υποστήριξη magsafe. Ποσοστό υγείας μπαταρίας 94%. Περιοχή Θεσσαλονίκη για συναλλαγή χέρι με χέρι, ειδάλλως μπορώ να στείλω οπουδήποτε με box now ή με οποιαδήποτε μεταφορική της επιλογής σας. Τρόπος πληρωμής μόνο κατάθεση ή άμεση μεταφορά χρημάτων (ibank pay, revolut, payzy κλπ) εάν γίνει η συναλλαγή χέρι με χέρι. Εγγύηση μου οι αξιολογήσεις μου και η συνολική μου παρουσία στο forum. Ανταλλαγές δεν με ενδιαφέρουν. Δίνεται λόγω αγοράς του 15 pro max. Θοδωρής Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 48 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 206 g

    799,90 €

  6. Συμφωνώ και εγώ με 25-26k η σειρά 1 της BMW είναι πολύ VFM. Νομίζω εφόσον έχεις την δυνατότητα αυτής της έκπτωσης μην το σκέφτεσαι καν για άλλη μάρκα ή μεταχειρισμένο.
  7. Ελληνάρας κλασικός. Προφανώς θα υπάρχει κάποιο limit στον αριθμό αυτοκινήτων που μπορεί να πάρει.
  8. Είδες μήπως για Technic αν έχει τίποτα; Βολεύει η τοποθεσία
  9. Στο site δεν βλέπω να έχει lego. Ξέρετε αν έχει στα καταστήματα lego και πιο συγκεκριμένα τα technic?
  10. Εάν κρίνω από την δικιά μου το 15 θα το εκτιμούσε περισσότερο λόγω χρωμάτων, θύρας Type C και μπαταρίας. Αλλά το 14 pro για εμένα είναι σαφώς καλύτερη συσκευή λόγω καμερών και οθόνης. Επίσης σου προσφέρει την αίσθηση του premium η οποία δυστυχώς εξαλείφεται λόγω θήκης.
  11. Πάντως έτσι όπως το παρουσίασαν τουμπανιασμένο με εξοπλισμό είναι έρωτας. Το απλό λίγο με χαλάει. Νομίζω στην βασική έκδοση προτιμώ το avenger
  12. Μιας και μιλάμε για ζάντες του Group VAG είμαι και εγώ σε αναζήτηση παιδιά. Ψάχνω να αντικαταστήσω τις εργοστασιακές 16ρες: Με αυτές τις 17αρες από το R-line εργοστασιακές: Ψάχνω γενικά στο car και στο facebook, άμα έχετε κάτι στα υπόψην σας πείτε μου σας παρακαλώ.
  13. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται και ως εκ τούτου δεν είναι γνώστης, με αποτέλεσμα να χάνεις αρκετά χρήματα στην μεταπωλητική τους αξία καθώς όλοι κοιτάνε το ποσοστό μπαταρίας πρίν από μία αγορά. Η Apple το έπαιξε άριστα το παιχνίδι με το health battery από πολλές απόψεις.
  14. Απλά ήτανε πολύ βολική όλη η συνθήκη για τον φίλο, του έγινε πρόταση μέσα από την δουλειά του και αμέσως το 50% των προβλημάτων του λύθηκε. Γι' αυτό και τον ζηλεύω, συνδυαστηκά βέβαια με όλα τα καλά της Ελβετίας. Αν μου γινότανε και μένα μία τέτοια πρόταση από την εταιρεία μου νομίζω θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να φύγω έξω, έστω για κάποια χρόνια.
  • Δημιουργία νέου...