Προς το περιεχόμενο

panseit

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    97
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.200 προβολές προφίλ

panseit's Achievements

  1. Nokia 3310 Nokia 7260 Sony Ericsson W580i Sony Walkman W800 HTC Desire Google Nexus LG G4 OnePlus 9 Pro (current)
  2. panseit

    OPNsense + Grandstream HT801 VOIP

    Οικιακή σύνδεση είναι και μου έδωσαν το Speedport Plus 2.
  3. panseit

    OPNsense + Grandstream HT801 VOIP

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ρώτησα για το 839 γιατί βλέπω αυτό στις ρυθμίσεις του router μου και σκέφτηκα ότι θα χρειαστεί ρύθμιση σαν το 835. Οπότε μπορώ απλά να βάλω το HT801 πάνω στο switch και να παίξει χωρίς κάτι άλλο;
  4. panseit

    OPNsense + Grandstream HT801 VOIP

    Καλησπέρα στην παρέα! Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το VOIP. To 838 vlan id στην Cosmote είναι για το IPTV? To 839 vlan id στην Cosmote είναι για το VOIP? Αν το 839 είναι για το VOIP μπορώ να συνδέσω το Grandstream HT801 στο switch όπως το έχω στο αρχικό σχήμα και να κάνω την κλήση από εκεί μέσω αυτού του VLAN? Για να παίξει η τηλεφωνία αφού πάρω κωδικούς απλά σετάρω το HT801 και είμαι οκ; Χάνω κάποια βήματα; Σας ευχαριστώ!
  5. Ο ιδιοκτήτης δεν τον ενδιαφέρει αρκεί όταν θα φύγω να είναι όπως ήταν όταν το παρέλαβα. Δε θα πειράξω την πλακέτα καθόλου. Απλά από τις επαφές των ζωνών θα πάρω καλώδια προς το board που έστειλα. Απλά θέλω να ρυθμίσω ζώνες κλπ. Απλά ρώτησα και τον ιδιοκτήτη αλλά τον προηγούμενο ενοικιαστή και κανένας δεν έχει/δε θυμάται τον master code.
  6. Καλησπέρα στην παρέα. Καινούργιος ενοικιαστής σε σπίτι με DSC 1832H και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Δεν έχω installer ή master code για να ρυθμίσω ζώνες κλπ. Σαν εγκαταστάτης φαίνεται η Axxon. Να απευθυνθώ σε αυτούς, υπάρχει τρόπος να κάνω reset τα πάντα μόνος μου ή μπορώ να βρω κάπου ανεξάρτητο εγκαταστάτη για την όλη διαδικασία; 2. Αφού ρυθμιστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο συναγερμός έχω αγοράσει και θέλω να εγκαταστήσω παράλληλα με την πλακέτα αυτό: https://konnected.io/products/konnected-alarm-panel-pro-12-zone-interface-kit Μπορώ να μη χρησιμοποιήσω τη σύνδεση του συναγερμού με το κέντρο (τηλεφωνική) ή προτείνετε να δουλεύουν και τα δύο μαζί παράλληλα; Εννοώ Home Assistant+Alarmo για να μπορώ να έχω και να ρυθμίζω τον συναγερμό remotely μαζί με κλήση σε κέντρο σαν δεύτερο option; Σας ευχαριστώ!
  7. panseit

    Smart Home

    Το έψαξα λίγο παραπάνω. Μπαίνουν με HA. https://github.com/petretiandrea/home-assistant-tapo-p100/pull/611 Απλά δε γνωρίζω αν μπαίνουν σε όλα τα καλοριφέρ.
  8. panseit

    Smart Home

    Καλημέρα στην παρέα. Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτούς τους θερμοστάτες για καλοριφέρ; https://www.amazon.it/dp/B0BG5HX693?th=1 Είναι εύκολοι στην εγκατάσταση; Αξίζουν; Μπαίνουν με HA σωστά;
  9. panseit

    Φίλτρα νερού

    Ναι για Αττική το θέλω Thanks!!
  10. panseit

    Φίλτρα νερού

    Καλησπέρα παιδιά, Διάβασα αυτό που αναφέρατε πριν και ήθελα να ρωτήσω αν κατάλαβα καλά. Μπορώ να εγκαταστήσω αυτή τη μπαταρία https://www.leroymerlin.gr/gr/kouzina/nerohutes-bataries-kouzinas/bataries-kouzinas/mpataria-kouzinas-triplis-parohis-delinia-aline-anameiktiki-gia-nerohuti-82006978 μαζί με αυτό το φίλτρο https://filtrato.gr/product/filtro-nerou-kato-pagkou-pentair-everpure-pbs-400-05mm-me-kefali-ql3b-kai-installation-kit/ ; Να υποθέσω ότι οι διαστάσεις της μπαταρίας είναι ψιλοστάνταρ; Εννοώ για την αντικατάσταση της παλιάς. Αν όχι τι να προσέξω;
  11. Αθήνα μετακομίζω από επαρχία όπως έγραψα. Απλά έχω βρει άπειρα μαγαζιά στο ίντερνετ και δεν έχω άποψη ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών τους Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με φωτογραφίες.
  12. Καλησπέρα σας, Μετακομίζω σε λίγο και καιρό σε καινούργιο σπίτι στην Αθήνα από επαρχία. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής. 1. Το έμβολο του block νυκτός δεν κάνει έκταση κατά το γύρισμα του σχετικού διακόπτη. Αυτό διορθώνεται υποθέτω; 2. Μπορεί κάποιο μέλος να μου προτείνει με DM κάποιον ιδιώτη ή εταιρεία ώστε να προχωρήσει σε έλεχγο της πόρτας, διόρθωση του παραπάνω προβλήματος και αλλαγή κλειδαριάς; 3. Υποθέτω ότι χωρίς να βγάλω φωτογραφία την υπάρχουσα κλειδαριά δε γίνεται να προταθεί από εσάς κάποια σωστά (π.χ. abloy protec2); 4. Αν αντικαταστήσω την υπάρχουσα κλειδαριά με μία άλλη π.χ. abloy protec2 μπορώ αν χρειαστεί να ξενοικιάσω κάποια στιγμή να επαναφέρω την παλιά; Αυτό το ρωτάω κυρίως λόγω του γεγονότος ότι διάβασα στο θέμα ότι τα κλειδιά είναι ονομαστικά. Σας ευχαριστώ!
  13. panseit

    TCL TV γενική συζήτηση

    Αυτό με τους υπότιτλους ήταν το πρώτο που έκανα Το Zoom δε φαίνεται να λειτουργεί καθώς δεν εξαφανίζονται οι μαύρες μπάρες πάνω και κάτω αλλά θα το ψάξω περισσότερο! Σε ευχαριστώ και πάλι!
  14. panseit

    TCL TV γενική συζήτηση

    Ty! Είχα βάλει και το Kodi και κολλαγε και αυτό. Τώρα το ξαναπέρασα και έπαιξε τέλεια. Ty!
  15. panseit

    TCL TV γενική συζήτηση

    Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά με αρχεία mkv μεγάλου μεγέθους (70+ GB). hdr10+ etc etc. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος πρόβλημα να μη μπορεί να γίνει αναπαραγωγή με VLC for Android? Το αρχείο βρίσκεται σε εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο με την τηλεόραση. Σε υπολογιστή παίζει κανονικά.
  • Δημιουργία νέου...