Προς το περιεχόμενο

trelaras52

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    263
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με trelaras52

  • Ημερομηνία γέννησης 02/08/1994

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νάουσα

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.141 προβολές προφίλ

trelaras52's Achievements

  1. trelaras52

    Palit GTX 970 4GB

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/04/2024 09:12 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η κάρτα του τίτλου σε άριστη κατάσταση.Δίνεται λόγο αναβάθμισης. Δεν υπάρχουν παρελκόμενα,αποστέλεται πανελαδικά κατόπιν συνενόησης με τον αγοραστή,τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο. Νάουσα Ημαθίας. Όχι παζάρια.

    80 €

  2. Τι φάση ρε μάγκες με το trigger σας? Και καλημέρα να σας πει ο άλλος θα πείτε όχι ξες τι η καληνύχτα είναι καλύτερη? . 😐
  3. Κρίμα που ο μισός πηγαίος κώδικας είναι τα dlc της και θα χρειαστεί εν τέλη να τα πληρώσουν για να έχουν πρόσβαση
  4. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο χειρότερα απ'τα 10 μπορουν να γίνουν.
  5. Πάλι καλά που μας είπε η Nvidia τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια.....
  6. Το όλο αστειο είναι μαυτους που το παιζουνε σπασμένο ή δανικό και παραπονιούντε κιόλας..λες και ξερουνε τι απαιτεί για να γινει ενα παιχνιδι τετοιας κλιμακας...καθιστε παιχτε pubg και warzone....μεχρι εκει ειστε.
  7. ευτηχώς έχουν το upscale οι κονσόλες να βλέπετε gameplay 4k στο youtube,δεν χάθηκε τίποτα😅
  8. O καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει αυτός, όχι όπως θέλει το comment section του insomnia
  9. Για να χουν και οι dicepticons καλό σήμα στο dark side of the moon, να οργανώσουν τέλος πάντων μια σωστή εκστρατεία για να λεηλατήσουν τη γη.
  10. Κάτι θα έχουν σκεφτεί καλύτερα από εσενα για να επενδύσουν σε αυτο το κομμάτι, να σε σίγουρος για αυτό.
  11. Και έγραψε το logo του αλλιώς
  12. Μαρεσει που φτιάχνετε τιμολογιακό κατάλογο μερικοί για το πόσο θα πρέπει να κοστίζουν οι μεταχειρισμενες, δεν λέω ότι έχετε άδικο, αλλά δεν σκέφτεστε ότι είστε στις αγγελίες του insomnia
  13. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς
  14. Ο επεξεργαστής ουσιαστικά τι είναι, μια μονάδα επεξεργασίας δεδομένων, ο εγκέφαλος μας είναι μια μονάδα επεξεργασίας, αλλά αργη για το κομμάτι που θελουμε να την χρησιμοποιήσουμε πχ μαθηματικά, η το να κανουμε 10 πραγματα ταυτόχρονα πχ, για το κινητό τωρα θα σε γελάσω, εδώ στο δίνω μάλλον είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε ασύρματη επικοινωνία μεγάλου βεληνεκούς.
  15. Ακριβώς αυτό, δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα, οτιδήποτε έχει φτιάξει τεχνητό ο άνθρωπος έρχεται από αντιγραφή της φύσης, όταν μπορέσεις να κατανοήσεις την φύση μπορείς και να την αντιγράψεις. Για να μπορέσει να κατασκευάσει μόνο του κάτι νοήμων όμως δεν θα πρέπει να είναι και το ίδιο πρώτα? (πχ ο άνθρωπος νοήμων οργανισμός ήδη, θελει να φτιάξει κάτι με νοημοσύνη) Η διαφορετικά στην περίπτωση που έστω θέλει να το δημιουργήσει αυτό χωρίς να είναι νοήμων, θα πρεπει να ακολουθήσει μια θεωρία που θα του δώσουμε εμείς. Άρα πάλι ερχομαστε νομίζω στον ανθρώπινο παράγοντα και το πως αντιλαμβανομαστε μέχρι στιγμής την ύπαρξη /λειτουργία /δημιουργία της νοημοσύνης.
  • Δημιουργία νέου...