Προς το περιεχόμενο

akis337

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    133
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με akis337

  • Ημερομηνία γέννησης 29/06/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη-Λαρισα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.343 προβολές προφίλ

akis337's Achievements

  1. Και ομως δεν ειναι το ιδιο, η καρτα ειναι enabled κανονικα ομως εχει μεινει με τις παλιες ρυθμισεις στο security-> dissable Ecommerse οταν ειχα προσβαση κανονικα στο security ακομα και οταν δεν ειχα φυσικη καρτα ξαναλεω. Ετσι δεν μπορω να κανω συναλλαγη. Μετα απο 2η επικοινωνια με το support υποθετουν (ετσι ειπαν) οτι πρεπει να βγαλω φυσικη καρτα για να εμφανιστει παλι στο menu το security και οτι οι ρυθμισεις παρεμειναν ως ειχαν....Με λιγα λογια μου ειπαν οτι αν ειχα κανει απλο disable card και οχι Disable card + dissable e commerce τωρα δεν θα ειχα κανενα θεμα. Την πατησα και ετσι εχασα μια εκτπωση 40 λιρων για καποια πραγματα που ηθελα να παρω!
  2. Mεχρι πριν ενα μηνα το εμφανιζε κανονικα,πως αλλιως θα μπορουσα να κανω disable ecommerce αφου ειναι σε εκεινο το section, και δεν ειχα θεμα στις συναλλαγες .Δεν ειχα ποτε φυσικη καρτα.Ειναι νεο κολπο αυτο? Τωρα εχω μεινει με λεφτα στην καρτα και την παλια ρυθμιση - dissable ecommerce - που δεν μπορω να αλλαξω.....
  3. Αυτο ειναι το θεμα μου ,δεν υπαρχει το security πλεον .Εχω κατεβασει παλι την εφαρμογη, την εχω βαλει σε αλλο κινητο και τιποτα . Στο support το μονο που μου ειπαν ειναι οτι ''we will pass this issue to our relevant team'' .....
  4. Καλησπερα, προσπαθω να κανω μια αγορα με revolut και μου την ακυρωνει γραφοντας '' Ecommerce transactions are disabled in security setting '' . Το θεμα μου ειναι οτι μετα απο το τελευταιο update της εφαρμογης τα settings τις καρτας δεν εμφανιζονται στην εφαρμογη για να το αλλαξω? Το εχει παθει κανεις αλλος ?
  5. akis337

    Στρατός

    Ναι ισχυει ,βγαλαμε ακρη απο εκει.
  6. Στην Αγγλια οταν πηγα πριν απο 3 μηνες με συνεφερε να κανω συναλλαγες απευθειας με contact less card και οχι να βγαζω απο το atm , ειχα πολυ μικροτερη επιβαρυνση,κανε μια δοκιμη εαν εχεις mobile banking για να βλεπεις τις χρεωσεις και θα δεις τι συμφερει περισσοτερο.
  7. akis337

    Στρατός

    Σε ποιες απο τις 1199 σελιδες ''ρε φιλε'' ?
  8. akis337

    Στρατός

    Kαι για να πουμε κατι πιο χρησιμο,την διαδικασια για την κατασταση επιβιβασης την ξερει κανεις?
  9. akis337

    Κλοπή BMW M3

    Πολυ Bmw τον τελευταιο καιρο,εχει γεμισει το fb κυριως με 46αρια και X6.
  10. akis337

    Πέθανε ο Παντελίδης

    Εαν δεν φορας ζωνη σε αυτοκινητο(οποιο και να ειναι αυτο ακριβο η οχι) με αεροσακους τοτε εισαι καταδικασμενος,ποσο μαλλον να τουμπαρει κιολας. Στο 3.10 ενα απλο παραδειγμα με 60 χλμ ,αεροσοκους και χωρις ζωνες
  11. Ολοκληρωμενο κινητο με ουσιαστικες βελτιωσεις, περισσοτερα οταν το πιασουμε στα χερια μας!
  12. akis337

    Στρατός

    Οκ η ειρωνια παει και ερχεται χωρις λογο λες και εχουμε ορεξη να λεμε ψεματα για το εαν ειχαμε βυσμα η οχι για να αποδειξουμε τι? Δεν το συνεχιζω γιατι προφανως δεν θελετε να καταλαβετε η να δεχτειτε οτι οντως παιρνουν ατομα ετσι, ελαχιστα το ξανα τονιζω. Τωρα εαν στην δικια σας θητεια δεν πηραν εσας η φιλους δεν σημαινει οτι δεν παιρνουν γενικα και οτι γραφουμε οτι να ναι. Ειπα τυχαια εναν αριθμο γιατι πλεον υπαρχουν εσσο με 350 και 500 ατομα στην αεροπορια.
  13. akis337

    Πέθανε ο Παντελίδης

    Αυτο που συνεχως επαναλαμβανουν διαφοροι ειδικοι της τελεορασης οτι δεν υπαρχουν ιχνη φρεναρισματος-σε αμαξι με abs- και οτι ο εγkεφαλος του αυτοκινητου θα δειξει τι εγινε λες και ειναι σαν το μαυρο κουτι του αεροπλανου που εχει καταγραφεα ,με ξεπερνα.
  14. akis337

    Πέθανε ο Παντελίδης

    Κριμα πραγματικά να χάνονται έτσι νέοι άνθρωποι,μπορεί να μην άκουγα τα τραγούδια του αλλά μου ήταν μια συμπαθητική φιγούρα χωρίς πολλά πολλά και δήθενιες...δεν ξέρω αν ήταν όντως έτσι αλλά αυτό μου έβγαζε. Κουράγιο στους δικούς του και καλή ανάρρωση στις κοπέλες.
  • Δημιουργία νέου...