Προς το περιεχόμενο

Kostasg1985

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.796 προβολές προφίλ

Kostasg1985's Achievements

  1. Kostasg1985

    HyperX Savage USB 3.1 Flash Drive Review

    το απαραδεκτα ακριβο απο που προκυπτει δλδ??? εχεις παρει κ αλλα στικακια πιο γρηγορα σε φθηνοτερη τιμη? εγω το πηρα 45 ευρο απο το eshop και ειναι με τεραστια διαφορα το πιο γρηγορο που εχω δομιμασει, εχει καλυτερες ταχυτητες μεταφορας απ οτι αρκετοι HDDs!!! εχω screenshot στα 188mb/s write k 326 read, σε αρχεια video, ΣΤΑΘΕΡΗ ταχυτητα, οχι πανω κατω...τα αξιζει τα λεφτα του κ με το παραπανω, μη λεμε οτι θελουμε τωρα!
  2. καθε νεα τεχνολογια αυτα εχει κ δεν βλεπω γιατι θα επρεπε να δουμε εδω κατι διαφορετικο... με τα χρονια θα ωριμασει, θα εχουμε πιο ποιοτικες υλοποιησεις κ θα πεσουν οι τιμες! οι εταιριες που δραστηριοποιουνται στο χωρο δεν εχουν στο μυαλο τους το μεσο "κατεστραμμενο" ελληνα της κρισης...κ μην ξεχναμε τα 700+ ευρο για αγορες κινητων ή το ποσο κοστιζαν οι πρωτες led τηλεορασεις πριν 5-6 χρονια!! κ τελος ειναι τουλαχιστον χαζο να υπολογιζεται μεσα στο κοστος της vr συσκευης το κοστος πχ του ps4 ή ενος pc γιατι απλουστα δεν νομιζω να αγορασει κανεις κατι απο τα παραπανω εχοντας στο μυαλο του το vr....αν εισαι για παραδειγμα gamer ή developer θα εχεις ετσι κ αλλιως ενα pc δυνατο...αλλιως αν το εχεις για σερφαρισμα κ μεχρι εκει...ε δεν θα σου λειψει ουτε το vr ουτε τα hololens (augmented reality) της Microsoft!!
  3. ρε παιδια εγω τα εχω πειρατικα κ μου ηρθε η ειδοποιηση να κανω reserve ta windows 10 ,ειχαν πει οτι δεν θα υπαρχει τελικα η δυνατοτητα στα πειρατικα να κανουν δωρεαν upgrade, ξερει κανει τι παιζει?
  4. οκ σευχαριστω πολυ για την ενημερωση,να σαι καλα!
  5. Θα ανανεωσω το διαβατηριο μου το οποιο ληγει σεπτεμβρη αλλα αυτες τις μερες θα κλεισω αεροπορικα εισιτηρια για εξωτερικο με το παλιο διαβατηριο ,γνωριζετε εαν με την ανανεωση θα αλλαξει ο αριθμος διαβατηριου?Να περιμενω καλυτερα να κλεισω τα εισιτηρια με το καινουργιο διαβατηριο η δεν παιζει ρολο?
  • Δημιουργία νέου...