Προς το περιεχόμενο

ThemisSt

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.740 προβολές προφίλ

ThemisSt's Achievements

  1. Μπράβο που κρατάει ακόμα τόσο! Εγώ συνέχεια άλλαζα μεταξύ Android και iOS, αλλά δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα. Ένα Xiaomi Mi 9 απλά τα έπαιξε και δεν ανοίγει, ένα Samsung J5 έκανε reboot όταν του έβαζες ακουστικά, και διάφορα άλλα. Ίσως η σειρά Mi Note να είναι καλύτερη της απλής Mi. Και τώρα που είπα Note, θυμήθηκα ένας φίλος έχει Samsung Note 10 που λειτουργεί ακόμα τέλεια. Εγώ πλέον αγοράζω μόνο iOS και μόνο μεταχειρισμένα επειδή τα φτιάχνω εγώ αν έχουν κάτι. Αλλιώς θες όντως μια περιουσία για κάτι που ουσιαστικά δεν αποτελεί επένδυση για τους περισσότερους. Για εμένα είναι ο συνδυασμός διάφορων προτιμήσεων που με πάνε πλέον μόνο σε apple, όπως η μακροχρόνια υποστήριξη συσκευών, η ύπαρξη πρόσφατα κατασκευασμένων ανταλλακτικών μπαταριών (αν και με προειδοποίηση μη γνήσιας μπαταρίας) και ο καλός τηλεφακός στο iPhone XS! Πάντως πολλές φορές μπορεί να βλέπεις σπασμένα τζαμάκια σε σημείο που να μην βλέπεται. Εγώ αυτό παρατηρώ περισσότερο. Στον κύκλο μου μόνο η μάνα μου έχει σπάσει οθόνη αλλά όταν λέμε σπάσει, το έκανε το κινητό μπουρδ@λ@!
  2. Ποιο;;; Εμείς έχουμε πολλά χαλασμένα σπίτι που δεν πρόλαβαν να βγάλουν διετία- πρέπει κάποτε να τα πάω ανακύκλωση! Ειλικρινά δεν ξέρω κανέναν με τόσο παλιό Android πέρα από έναν μπάρμπα μου στο χωριό που το έχει μόνιμα στην πρίζα γιατί του κλείνει στις 3-4 ώρες αναμονής. (νομίζω Galaxy j5 του 2017).
  3. Όλα θα καταστραφούν για το χρήμα και την απληστία. Θα βγάλουν τα σπασμένα της Meta από τις διαφημίσεις..
  4. Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις οπότε είναι ανάλογα τι θες. Για την σχολή δεν μπορώ να σου πω και πολλά γιατί εγώ ήμουν ΜΠΔ, όχι ΗΜΜΥ. Να έχεις υπόψη πως το ΗΜΜΥ έχει αλυσίδες μαθημάτων, οπότε θα πρέπει να διαβάζεις από την αρχή για να μην αποφοιτήσεις στα 8 χρόνια που είναι ο μέσος όρος της σχολής. Τα προγράμματα σπουδών μην τα κοιτάς, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα στις περισσότερες περιπτώσεις. Πάντως σίγουρα δεν χάνεις κάτι να ασχοληθείς με προγραμματισμό πριν πας, αλλά έτσι κι αλλιώς θα ξεσκιστείς όταν πας οπότε ίσως να χαλαρώσεις για την ώρα?! Όσο για την ζωή στα Χανιά, αν θες κλαμπάκια κτλ τον χειμώνα, θα απογοητευτείς πολύ. Γενικά ο κόσμος δηλαδή δεν βγαίνει τον χειμώνα. Το αν θα κάνεις παρέες εξαρτάται από εσένα και μόνο. Στην αρχή κάνουν παρέα όλοι με όλους, ανεξάρτητα σχολής. Κοίτα να βρεις σπίτι όσο πιο σύντομα μπορείς είναι τουριστούπολη, όλα είναι airbnb. Δεδομένου πως είναι τουριστούπολη οι τιμές είναι στο Θεό σε όλα τα μαγαζιά (καφέ, μπαρ κτλ). Επίσης το πολυτεχνείο δεν είναι στα Χανιά, είναι στα Κουνουπιδιανά. Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά για να πας παίρνεις το 23 ή το 18 (περίπου 15-20'). Τα πρωινά γίνεται χαμός. Υπάρχει και η επιλογή να μείνεις Κουνουπιδιανά (όπως έκανα εγώ) για να το αποφεύγεις αυτό, μετά όμως για να βγεις θα θες λεωφορείο πάλι γιατί στα Κουνουπιδιανά δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνεις και σίγουρα δεν έχει νυχτερινή ζωή (αν αυτό θες). Αν δεν πρόκειται να ανεβαίνεις συχνά πολυτεχνείο, χίλιες φορές Χανιά. Είναι όντως πολύ λουκανικοκατάσταση όπως γράφουν. Η αρχιτεκτονική σχολή όμως είναι στο campus μαζί με τις άλλες σχολές εδώ και χρόνια (από το 2013 νομίζω). Το κτήριο στην Χαλέπα δεν χρησιμοποιείται πια. Ότι άλλο θες ρώτα!
  5. hellomoto razr 5g ! ίσως το πιο ωραίο μοντέρνο flip phone !
  6. ThemisSt

    Κινητό από Back market

    Έχω ήδη πάρει τρία τηλέφωνα από εκεί, όλα άψογα. Μάλιστα, το τελευταίο iPhone που πήρα ήρθε με μπαταρια στο 100% και τιμή ίδια με μεταχειρισμένα από εδώ.
  7. ThemisSt

    macbook pro κολλάει

    Βγάζει κάτι τέτοιο;
  8. Έχω το SE μου σε δερμάτινη της apple από τον Σεπτέμβρη του 2017 που το πήρα, μέχρι και σήμερα. Καθημερινά μπαίνει και βγαίνει από την τσέπη του τζιν μου και αντέχει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια. Μπορεί να είναι πολλά τα 50-60 ευρώ αλλά αγοράζεις μια φορά, μια θήκη και είσαι ξέγνοιαστος. Μπορώ να σου πω, πως τουλάχιστον για το iPhone SE, δίνει το μέγεθος που χρειάζεται για να το κρατάω άνετα. Έχω δοκιμάσει να το έχω και γυμνό αλλά γύρισα πάλι στην θήκη λόγω της αίσθησης. Δεν έχει αφήσει και κανένα σημάδι πάνω στο κινητό.
  9. ThemisSt

    macbook pro κολλάει

    Αν δώσεις κάποια παραπάνω λεπτομέρεια ίσως μπορούμε να πούμε κάτι. Δεν θα διαφωνήσω, είσαι όμως υπερβολικός στην διατύπωση. Το πολύ σύντομα δεν στέκει. Ένας SSD με MLC controller μπορεί να δεχθεί μέχρι και 3000 επανεγγραφές ανά κελί και μην ξεχνάς πως δεν φθείρονται κατά την ανάγνωση αλλά μόνο κατά την εγγραφή. Μετά από 3.5 χρόνια καθημερινής χρήσης, συνεχίζει να δουλεύει απροβλημάτιστα. Είχες εσύ αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;
  10. ThemisSt

    macbook pro κολλάει

    Όλοι οι SSD με SATA θύρα επικοινωνίας κουμπώνουν πάνω. Εννοεί να τα σβήσεις όλα και να το στήσεις ξανά. Βρίσκεις κάποιο πρόγραμμα που ελέγχει την υγεία του δίσκου. Απλά άνοιξε το Mac App Store, ή όπως λέγεται και κάνε αναζήτηση 'disk health' και όλο και κάτι σχετικό και δωρεάν θα σου βγάλει. Αν όταν πας να πληκτρολογήσεις καίγεσαι, τότε έχει ανάψει 😜. Αν δεν έχεις κάποια σχετική εμπειρία δες καμιά δεκαριά βίντεο στο youtube, ρώτα κανέναν φίλο που ασχολείται να σου δείξει από κοντά, δύσκολακι να γράψουμε tutorial στο φόρουμ. Καλή θα ήταν και μια αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας.
  11. Όταν ήρθε Ελλάδα το SE έκανε 499€, φαντάζομαι αν συνεχιστεί η τάση αύξησης τιμών και υπάρχει SE 2, θα είναι σίγουρα πάνω από 499€ Αυτό ακριβώς, πήγα από SE σε 6S για μια βδομάδα, δεν το άντεξα παραπάνω, πίσω στο SE. Τουλάχιστον είχα την τύχη το 6S να είναι το παλιό τηλέφωνο οικογενειακού μέλους και δεν το αγόρασα.
  12. ThemisSt

    macbook pro κολλάει

    Μέχρι πριν 9 μήνες είχα το ίδιο μηχάνημα και το χρησιμοποιούσα για προγραμματισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις έναν ssd. Δεν χρειάζεται καν extra RAM εκτός αν χρησιμοποιείς chrome. Σκέψου το δικό μου μηχάνημα είχε την μια θέση για RAM μη λειτουργική (κλασσικό πρόβλημα εξαιτίας του τύπου και της θέσης κόλλησης της βάσης RAM πάνω στη μητρική), οπότε το έτρεχα με 4GB. Άποψη μου, μπορείς να πάρεις έναν SSD με 25-30 ευρώ, δες να έχει ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης περίπου στα 500mb, υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές. Δες στο you.gr, έχει καλές προσφορές. Προτείνω αυτόν, τον χρησιμοποιώ σε 4 μηχανήματα ως βασικό δίσκο απροβλημάτιστα.
  13. Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια αγορά απ το εν λόγο κατάστημα και αναρωτιόμουν ποια είναι η συνεργαζόμενη εταιρεία. Στην ιστοσελίδα τους δεν αναφέρετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. ThemisSt

    iPhone 3Gs Downgrade

    Για μαθε εν ειναι oldbootrom το τηλέφωνο και θα σου πώ τί να κανεις.Δεν είναι :/ Sent from my iPhone using Insomnia
  • Δημιουργία νέου...