Προς το περιεχόμενο

dknight99

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.251 προβολές προφίλ

dknight99's Achievements

  1. Θα συμφωνήσω και εγώ με το φίλο. Ρε παιδιά κάνετε podcasts και πάει καλά ... Που σημαίνει ότι καποιοι από εμάς αν όχι όλοι τα ακούμε με ενδιαφέρον... Φτιάξτε λίγο τον ηχο, το έχουμε σχολιάσει και παλαιότερα.
  2. Θέλω να φαντάζομαι ότι υπάρχει λάθος στο κείμενο εκεί που λέει... πέντε ώρες φόρτισης αρκούν για μία ώρα χρήσης. Πιθανότατα ισχύει το αντίθετο. 😂
  3. Δεν λειτουργεί έτσι ακριβώς.... Είναι απλά ένα κουτί με υπεριώδεις λάμπες, το συγκεκριμένο είδος ακτινοβολίας έχει την ιδιότητα να διασπα την δομή των περισσότερων μιρκοοργανισμων(ιών, βακτηρίων κλπ). Ίσως να ανεβαίνει κ λίγο η θερμοκρασία του τηλεφώνου αλλά σε καμία περίπτωση περιπτωση σε επικίνδυνα επίπεδα για την μπαταρία (το πολύ να πηγαίνει 50-55 βαθμούς Κελσίου)
  4. Πολύ καλή κ value for money συσκευή! Να δούμε αν θα έρθει Ελλάδα κ σε τι τιμή γτ πράγματικα κατ'εμε αποτελεί μια solid επιλογή σε εύρος τιμής που κάποτε υπήρχαν τα oneplus... Ίσως να βρέθηκε γρήγορα μνηστήρας για το κενό των top specs-budget price. Ας κονταροκτυπηθει με τα xiaomi κ μόνο εμείς οι καταναλωτές θα έχουμε να κερδίζουμε!
  5. Και αν χαλάσει ένα! Ένα από τα κυκλώματα σε ένα από τα υποσύστηματα... Δλδ πχ ο ssd... Πράγμα συνηθισμένο ή ένα τσιπακι από την κάρτα γραφικών..... Λέω εγώ κακοπροαιρετα.. Το ΠΈΤΑΣ...
  6. Ο φίλος δεν έχει άδικο αλλά μετά θα μας ζητάνε συνδρομή για το podcast, θα τους πάρει η cosmote TV και θα τρέχουμε....Good job guys, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την αβίαστη ροή της συζήτησης (ο Κωστάκης είναι κεφάλαιο).
  7. Λοιπόν παιδιά έχω πω πάρει δύο ssd της ocz. Τους agility 3 και vertex 4 και ταχυτατοι όμως και οι δύο κάηκαν μέτα από τρία χρόνια χρησης. Το καλό είναι ότι μ τους αντικατεστησαν μέσα στην εγγύηση αλλά έχασα όλα τα δεδομένα μου οπότε ΜΑΚΡΥΑ από την ocz! Προτείνω Samsung ή Intel.
  8. Στη Vodafone φίλε μου, τελείωσε μέσα σε δύο μέρες το stock όμως γτ τα κατεβάσαν κ από το site. Πολλά μέλη του forum προλάβαμε κ πήραμε! Αρκετοί ήδη βέβαια τα πουλάνε ελπίζοντας να βγάλουν κανένα ψιλό.οπως κ να χει αξίζει να ψάχνεσαι, τώρα πχ το mi4 πάει ίδια τιμή κ το g3 το ίδιο. Ακόμη κ το galaxy alpha που είναι Premium πάει 230 καινούργιο ebay (μέσω αποθήκης Γερμανία αποφεύγεις κ τελωνείο 99%)
  9. Λοιπόν... Ως κάτοχος ήδη one plus one 64GB λέω... Ούτε το επόμενο Δεν αξίζει τα χρήματα του...αν ψάξεις υπάρχουν πολλά αξιόλογα κινητά σε προσφορές ακόμη κ με τα ίδια specs! Π. Χ. Την περασμένη εβδομάδα πήρα γ την γυναίκα μου από Vodafone το LG g flex 2 με 300 €! Κ είχε κ το nexus 6 με ίδια τιμή. Επώνυμα ετοιμοπαραδοτα κ με εγγύηση άμεση. Η αυτό αν δείτε κ τις αγγελίες γέμισαν με nexus 6 K flex 2. Οπότε επειδή ούτε οθόνη amoled έχει το one plus ούτε και καλό ηχείο, πάρτε ένα LG κ πείτε τους να πνίγουν που θέλουν κ προσκλήσεις για να το αγοράσετε.
  • Δημιουργία νέου...