Προς το περιεχόμενο

David20

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    675
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με David20

  • Ημερομηνία γέννησης 05/10/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.734 προβολές προφίλ

David20's Achievements

  1. David20

    Ψηφιακος ηχος σε home cinema;

    Ναι !!! Μπορεις..Ετσι το εχω και εγω ..Σε home cinema Sony του 2003 μοντελο...Συνδεεις να κουμπωσει σωστα,επιλεγεις την σωστη εισοδο απο τον ενισχυτη,πχ ,"oprical" ή "video 2" στη δικη μου περιπτωση ,κατοπιν απο το μενου της Tv μεταξυ "ηχειου tv" και "optical" φυσικα επιλεγεις optical και ετοιμος !!!! Πες μου αν τα καταφερες !!!
  2. 1) Ετυχε πριν χρονια να διαβασω συνεντευξη του Γκαλη σε ενα περιοδικο και ειχε πει το εξης : "Πηγαινα (οταν ηταν Αμερικη φυσικα),σε εκεινα τα περιφραγμενα γηπεδα σε διαφορες γειτονιες οπου επαιζαν μπασκετ κατι θηριωδεις τυποι και με ελεγαν ,"ποιος εισαι εσυ ο λευκος που τολμας να θες να παιξεις μπασκετ μαζι μας ;;"....Και επρεπε να αποδειξεις οτι ξερεις να παιζεις αλλιως δεν σε αφηνανε ουτε να κατσεις παγκο να τους δεις!!! " 2) Παλι πριν πολλα χρονια σε μια εκπομπη ειχε αφιερωμα στον Γκαλη με συνεντευξεις,παραλειπομενα ,αναμνησεις , κλπ κλπ ...Σε καποια φαση δειχνει ενα γηπεδο μπασκετ σε ωρα αγωνα οπου επαιζε ο Γκαλης και καθοτανε στην κερκιδα ενας παικτης απο την τοτε σοβιετικη ομαδα του τελικου του 87,δεν θυμαμαι ποιος ηταν και τον ρωτησαν τι τον ειχε κανει εντυπωση τοτε..Και ειπε ,οτι μετα την ηττα τους οπου κι αν πηγαινανε ,ο κοσμος τους χειροκροτουσε, τους αγκαλιαζε ,και δεν τους αφηνανε να πληρωσουν τιποτε ,οπου κι αν πηγαινανε..Το αλλο που τον εκανε εντυπωση ηταν οτι , βλεποντας τον Γκαλη εν ωρα αγωνα ειπε : " Εχει ακομη εκεινο το απιστευτα ψυχρο ,σχεδον παγερο βλεμμα που ειχε και τοτε,αυτο μου εμεινε στο μυαλο και δεν το ξεχασα ποτε...Οι εντολες που ειχαμε ητανε να πεσουμε ολοι στον Γκαλη λογω του οτι μονος του εβαζε πανω απο 25-30 ποντους ανα αγωνα..Φυσικα δεν μπορουσαμε να τον σταματησουμε,ουτε να παρουμε μπαλα"..
  3. Εχει να κανει με τη γειωση.Ψαξτο μεσω ηλεκτρολογου,στην εγκατασταση σου.Υπαρχουν τροποι αντμετωπισης. Εκτιμω φυσικα οτι δεν εχουν καποια βλαβη τα ηχεια,πχ στα κυκλωματα μεσα κλπ κλπ ...
  4. Αν δεν καταφερεις να λυσεις το θεμα σου δοκιμασε και αυτο το κολπακι..Πανε στη γραμμη εργασιων στο εικονιδιο της μπαταριας ,επελεξε "μεγιστες επιδοσεις" και αστο να δουλεψει ετσι στο φουλ για τρεις μερες.Φυσικα να το παρακολουθεις συνεχεια για να δεις τι γινεται.Μετα το περας του τριημερου βαλε τις ρυθμισεις σου εκει που τις ειχες ηδη,πχ "εξοικονομηση μπαταριας"...
  5. Χωρις να ειμαι ειδικος νομιζω ειναι θεμα γειωσης,ψαξε λιγο στο Google να δεις λυσεις, ή ακομη καλυτερα ρωτα καποιον ειδικο ,αν και αρκετοι εδω μεσα θα σε δωσουν λυσεις πιστευω.
  6. Αυτο που λεει και ο afm παραπανω...το κοκκινο ειναι"+"...
  7. Μηπως ενα απο τα δυο καλωδια εχει πανω ψιλα γραμματακια ,κωδικους κλπ ; Αν ναι ,αυτο ειναι το "+"..Με εχει τυχει τετοιο καλωδιο !! Κοιταξε το προσεκτικα ,βαλε μεγεθυντικο φακο αν δεν βλεπεις καλα.
  8. Οτι γραφουν τα εγχειριδια των κατασκευαστων. Δηλαδη: Πανακι με μικροινες με ελαχιστο νερο,ελαχιστο,σταγονες λεμε..κυκλικες κινησεις και σκουπισμα αμεσα με αλλο στεγνο. Αν επιμενει η βρωμια ελαχιστο απορρυπαντικο,συνηθως πιατων,ελαχιστο ομως,με νερο μαζι βεβαια, και επιμενουμε..δεν ασκουμε δυναμη σαν να μην υπαρχει αυριο....καθαρισμα μπαμ μπαμ με το στεγνο απο διπλα.. Προσοχη,δεν ψεκαζουμε νερο και γενικα καθολου υγρα στην οθονη ΠΟΤΕ.Επισης τα σπρει του εμποριου για "καθαρισμα οθονων" ειναι απλα βλακειες.Αν ηταν της προκοπης θα το ανεφεραν τα εγχειριδια των κατασκευαστων.Ετσι απλα.Οσα βιβλιαρακια κατασκευαστων εχω διαβασει ολα αυτα τα χρονια τα ανωτερω σπρει και καθαριστικα δεν τα αναφερουν.Λες να μην ξερει ο κατασκευαστης ;..Δε νομιζω. ΥΓ: Κατα τον καθαρισμο καλο ειναι η τηλεοραση να ειναι ξαπλωμενη σε καποιο στιβαρο επιπλο με καποια κουβερτα απο κατω ή σε καποιο κρεβατι,ετσι θα υπαρχει λιγοτερη ταλαιπωρια στο χερι μας !! Πιστεψε με σε 55 ιντσες ,δεν την ξαπλωνω ,κανω προσεκτικα βεβαια καθαρισμα αλλα το χερι μου ειναι αστα να πανε !! Καλυτερα ξαπλωμενη σε λεω!!
  9. Καλησπερα...Μπορεις να κανεις ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της HP...210 969 6416,ειναι πολυ εξυπηρετικοι. 1) Tην ωρα που θα τους τηλεφωνησεις να εχεις ανοιχτο το laptop σου και εκτιμω οτι εχεις κανει registration (δηλωση κατα την αγορα )το μηχανημα στην HP, θα τους βοηθησει πολυ αυτο ωστε να σε "βρισκουν" στο φτερο...αν οχι,δεν πειραζει θα σε ζητησουν να το δηλωσεις επι τοπου ,οποτε να εχεις ανοιχτο το support assistance (κατω δεξια στην γραμμη εργασιων λογικα ,με μπλε ερωτηματικο).εκει αναγραφει serial number κλπ κλπ... 2) Θα τους πεις το θεμα που εχεις και κατα πασα πιθανοτητα θα κανετε παρεα απ το τηλεφωνο το τεστ που εκανες,μιας και αυτο ειναι το επισημο, για να το δει ο τεχνικος τους live..Αναλογα θα σε πει τι και πως,και με λιγη τυχη ισως σε καλυψουν με νεα μπαταρια,λεω ισως,επειδη εχει λιγες μερες που τελειωσε η εγγυηση... Πες μας τα νεα μολις τελειωσεις.. ΥΓ : Μην κανεις "μαντζουνια" οπως ανεφερες παραπανω,τζαμπα τρως χρονο,γενικα μην πειραζεις τιποτε !!!
  10. Το τηλεφωνο που παραθετεις στο link το εχω παρει πολλες φορες,και με εχουν εξυπηρετησει πολυ καλα .Τωρα ,τι σκηνικα σε τυχανε ,οκ,δεν αντιλεγω ,αλλα λογικα σε αυτο το τηλ θα σου δοθουν λυσεις..
  11. Αν και ρωτησες τον blakhill66 αν την εχει σε τοιχο,εγω την εχω πανω σε ενα πολυ γερο και στιβαρο τραπεζι(ειχα ενυδρειο επανω να φανταστεις),τραπεζι λεω ,οχι εκεινα τα ψηλα επιπλα ενυδρειου,οκ ? Πιθανον να επεσες σε κομματι που δεν ηταν σωστα τα πλαστικα,κατι τετοιο,χαλαρα ηταν,τι να πω...Ατυχος ησουν...Παντως ειτε με τσικ μικρης εντασης(που δεν ενοχλουν) ειτε οχι,η εικονα της ειναι σουπερ.Πολυ ευχαριστημενος οπως ειπα ηδη.
  12. Το τριξιμο ειναι κατι που ναι μεν ισχυει αλλα το κανει ,σπανια θα ελεγα.Ενα- δυο μικρα 'τσικ' που δεν ενοχλουν ουτε ειναι δυνατης εντασης,ουτε καθε μερα...Φυσιολογικο,λεει η samsung ;...,Ειναι ,δεν ειναι,εμενα δεν με χαλαει τη ζαχαρενια καθολου,τοσο αναιπαισθητα ειναι.Σημερα πχ εχω την tv ανοιχτη απ το πρωι,ολα ησυχα !!!!Την ποιοτητα κατασκευης δεν θα την χαρακτηριζα χαμηλη,οσον αφορα τα πλαστικα,μετρια προς το καλα θα ελεγα και επισης ουτε η πλατη στο πισω μερος υποχωρει καθολου,ουτε κουνιεται,ολα στιβαρα...Μιας και ειπωθηκε για πλατες και πλαστικα εχω δει σχεδον ολα τα μοντελα της samsung απο πισω,μεγαλες -μικρες ,τεραστιες τηλεορασεις, και ειναι πανομοιοτυπες ,εχουν ακριβως την ιδια "πλατη"..
  13. Καλησπερα !! Οποια τηλεοραση και αν σε προτεινουν εχε υπ οψη σου: 1)Οπωσδηποτε επεκταση εγγυησης συν 3 ετη,οποτε υπολογισε απο 80 εως 100 ευρω παραπανω ,αναλογα το καταστημα και ξενοιαζεις... 2) Unboxing εντος καταστηματος παρουσια υπαλληλου ,ολο αυτο αφου την πληρωσεις πρωτα φυσικα..Ο λογος απλος,πολλοι πελατες αγορασαν ,πηγαν σπιτι ,ανοιξανε κουτι,και,εκπληξη !!!! Σπασμενο πλαισιο,τσακισμενα panel,σπασμενα πλαστικα ,ραγισμενη οθονη κλπ...Εχουν συμβει αυτα που σε λεω και τρεχανε και δεν φτανανε...Μετα, εκτος της στενοχωριας ,θα τρεχεις να αποδειξεις οτι δεν το εκανες εσυ,κι αν σε πιστεψουνε οκ,αλλιως ηττα σοκ....Γλυτωνεις ετσι ,κοπο,χρονο,και ψυχικη οδυνη,πιστεψε με..Τρια λεπτα υποθεση ειναι και ξενοιαζεις. Μην τυχον τα αμελησεις !!! YΓ : Ελεγχεις ακομη και το κουτι εξωτερικα να ειναι αψογο,χωρις τσαλακωματα(υποπτο για στραπατσαρισμενη τν εσωτερικα),να εχει την ταινια ασφαλειας κλπ. Αν και εχει ατομα εδω μεσα που ειναι εξπερ θα σε προτεινα αυτην εδω που απο καποια καλη κριτκη που ειδα εδω μεσα την αγορασα κι εγω πριν τρεις μηνες(απο Public).. https://www.bestprice.gr/item/2155564004/samsung-ue55ru7402.html Panel VA ,αρα αρκετα σωστο μαυρο,πολυ καλα χρωματα,φωτεινοτητα,πολυ καλη εικονα σε full HD ,πολυ καλη σε περιεχομενο 4Κ.Και δεν εχει και τα ποδαρακια δεξια -αριστερα,που δεν με αρεσουν,αλλα βαση στο κεντρο (γουστα ειναι αυτα).Ειμαι πολυ ευχαριστημενος οπως και να χει.
  14. Kαλησπερα σε ολους.. Στο laptop της υπογραφης παρουσιαζεται το εξης προβλημα .. Οταν συνδεω καλωδιο HDMI και ζητω αναπαραγωγη και στις δυο οθονες (τηλεοραση και laptop ταυτοχρονα),τοτε,στη οθονη του laptop και ΜΟΝΟ σε αυτην, οταν κανω sroll με την ροδελα του ποντικιου για να ανεβω -κατεβω στη σελιδα ,η οθονη του laptop κανει μια παραμορφωση ,δεν μπορω να το περιγραψω επακριβως,αλλα φανταστειτε οτι κοιτατε μεσα απο μια ζελατινα διαφανη ,καπως ετσι..Μια γραμμη δηλαδη που δημιουργει παραμορφωση στην οθονη...Οταν τωρα δινω στην οθονη 50 HZ και οχι 60 (εγγενη) ,το προβλημα δειχνει οτι μειωνεται αλλα υπαρχει παλι μια αμυδρη παραμορφωση..Βεβαια στην τηλεοραση "τρωει" κομματι της γραμμης εργασιων ,δεν την δειχνει ολοκληρη..κοβει λιγο εικονα.. Προσεξτε τωρα: 1) Εχω δοκιμασει 5 καλωδια HDMI εκ των οποιων το ενα ειναι προδιαγραφης 2.0 αποτελεσμα ,τα ιδια χαλια 2) Κατεβασα μια διανομη Linux (Ubuntu) ,αποτελεσμα ,ολα τελεια,καμια παραμορφωση,αλλα δεν μπορεσα να τα συνηθισω,με διαλυσανε τα νευρα 3)Κατεβασα Windows 10 ,αποτελεσμα τα ιδια χαλια με firefox ,με Chrome,αλλα εδειξε καπως συμπαθητικα στον Edge. 4) Ξαναεβαλα τα 8.1 (ξεσκιστηκα στα φορματ οπως καταλαβατε),αποτελεσμα παλι τα ιδια.. 5) Η τηλεοραση μου ειναι ολοκαινουρια 3 μηνων ,και το εκανε και σε μια παλια LCD Philips ενος φιλου,αλλα οχι σε μια LCD Panasonic δεκαετιας.. 6) Εχω κανει δοκιμη και με μειωση της αναλυσης της οθονης του laptop αλλα παλι χαλια μαυρα. 7)Εχω κανει ακομη και συνδεση της τηλεορασης και του laptop σε μπριζα η οποια ειναι προσφατα τοποθετημενη στο σπτι και εχει πολυ "δυναμη " να σηκωσει τα παντα σχεδον (ακομη και αυτο σκεφτηκα μηπως φταiει) 😎Το laptop ειναι πολυ καλα συντηρημενο,εχει ελεγχθει ,εχω κανει και ολα τα τεστ τα επισημα της HP, δεν δειχνει τιποτε να ειναι χαλασμενο 9) Φυσικα κατα τη συνδεση η τηλεοραση παιζει κανονικα σαν να μην τρεχει τιποτε,δεν εχω δηλαδη προβλημα εικονας Ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον ,οτι δεν φταιει το καλωδιο αλλα μαλλον o driver της καρτας γραφικων...Λεω τωρα.. Αληθεια εχουν σπασει τα νευρα μου,οποιος μπορει ας ριξει ιδεες στο τραπεζι !!!! ΥΓ : Η τηλεοραση ειναι αυτη : https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-55-smart-led-4k-hdr-ue55ru7402uxxh/prod9760481pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=5edd16e4-12ce-3de4-6298-da0f2e15ded8 Και τα εγγενη HZ της οθνονης της ειναι 50.Αν βοηθαει σε κατι δεν ξερω !! Ευχαριστω πολυ !! 18 Απαντήσεις 18 Απαντήσεις
  15. Νομιζω οτι ανεφερε πως θελει να την κανει ενα δωρο λογω μια εξυπηρετησης που εκανε η κοπελα στον φιλο μας και λογω γιορτης της.Δεν ανεφερε οτι θελει να κανει κατι μαζι της περαιτερω.Ετσι νομιζω δηλαδη.Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου, αν οντως την γουσταρει,τοτε οχι δωρο,προσεγγιση αλλιως θελει.
  • Δημιουργία νέου...