Προς το περιεχόμενο

JasonChart

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    48
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.jasonchart.com

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

JasonChart's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

18

Φήμη

  1. Γειά σας αγαπητοί ινσομνήτες, εκτυποσπέσιαλιστς. Ο Brother mfc-9332cdw που έχουμε στο γραφείο εδώ και 10(?) χρόνια, παρέδωσε πνέυμα. Όλα θέλουν άλλαγμα, τα Drum, waste toner, transfer belt, κλπ. Υποθέτω οτι συμφέρει να πάμε σε καινούριο. Κοιτούσα λοιπόν το M283fdw της HP που είναι σε όλα τα τεστ, μετά διάβασα οτι δεν παίρνει τόνερ απο τρίτους. Άρα πάλι πίσω σε Brother? Τι γνώμη έχει το φόρουμ για τον DCP-L3510CDW ? Υπόψιν τυπώνουμε 600-800 σελίδες το μήνα, και λόγο περιορισμένου χώρου δεν παίρνουμε μεγάλη μονάδα. Ευχαριστώ
  2. Τράβα και τα δύο. Απλά κάτσε μετά στο pc και διάλεξε τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξες, αυτά τα raw αρχεία κράτα τα. Κάποια μέρα θα θες να τα επεξεργαστείς για καλύτερα αποτελέσματα!
  3. Με τόσο εξοπλισμό θα προσανατολιζόμουνα σε κάτι με ...ροδάκια! Ένα απλο cabin luggage με πρόσθετες μαλακές θήκες ίσως να έκανε δουλειά.
  4. Με bluehost κανεις? Πάω για τρίτο χρόνο χωρίς προβλήματα με 9.99$ (Shared Web Hosting) το μήνα. Αλλά για προσωπικό website μήπως έιναι πολλά? (σιγά την κίνηση δλδ)
  5. Γράψε τους φαν-μπούς εκεί που δε πιάνει μελάνι, και γύρευε τη δουλειά σου με τα εργαλεία που έχεις. Το πνεύμα το έχεις ήδη πιάσει Υπάρχουν online συζητήσεις για τα δημόσια ΙΕΚ φωτογραφίας, κάνε μια έρευνα να δεις που πάει αυτή η βαλίτσα. Αν θεωρείς πως σου διδάσκουν δεινόσαυροι, καλύτερα και μόνος σου. (Γενικότερα η παιδεία στην Ελλάδα είναι δεκαετίες πίσω σε σχέση με άλλες Ευρωπαικές χώρες, ειδικά στο τεχνικό-πειραματικό-ερευνητικό κομμάτι.)
  6. gtctsiamp, βασικά φωτογραφίες θέλουμε να ανακτήσουμε! (Σίγουρα κάτι έκανε, μακάρι να ήξερα τι!) Το βάλαμε σε dev mode, κάναμε usb debugging, αλλά δεν φαίνεται ακόμα ως drive ωστέ να το "δεί" το recuva. Υπάρχουν συγκεκριμμένοι drivers~windows8 για μέγιστη συμβατότητα?
  7. Καλησπέρα, Η αδερφή μου χρησιμοποιεί ένα LG-V500 tablet. Μια ωραία μέρα άνοιξε τη συσκευή και είχε επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δλδ διέγραψε τα πάντα. Δεν έχει backup. (Γυναίκες...) Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη μέθοδος ανάκτησης δεδομένων? Κάποιο προγραμματάκι? Ευχαριστώ!
  8. MeFoto δαγκωτό. Πολύς κόσμος ευχαριστημένος!
  9. Νομίζω σε σχετικά τεστ ο 70-300 βγαίνει ο καλύτερος budget zoom, καλύτερος απο τον 55-200. Googlαρε λιγάκι,
  10. ...και όλα αυτά απο ένα νέο 20 χρονών. Φανταστείτε πόσα εμπόδια θα είχε η υλοποίηση παρόμοιας ιδέας στην Ελλάδα. (απο το κράτος)
  11. Να ενθαρρύνει χρήστες να εξετάσουν το ενδεχόμενο εγκατάστασης (έστω εξωτερικά) ssd. Δε λέει να έχεις σκάσει τρεις μισθούς στο μηχάνημα και περιορίζεσαι απο το HDD @atheatos εδά που κοίταξα, κάτι έχει αλλάξει στου όρους, απο "δεν ανοίγεις" έγινε κάτι σε "άνοιξε αλλά μην αλλάξεις original components" τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε να το φέρω, αλλά πριν τις 27 που λήγει η εγγύση(!) (ενώ έχω ήδη ενημερώσει για το θέμα)
  12. JasonChart

    Aγορά imac 27''

    Όπως και δήποτε. Γράψε το στα ημερολόγια σου, βάλε υπενθύμιση, πες τον κολλητό σου να σε πάρει τηλέφωνο, τη μάνα σου να αφήσει γράμμα, το λογιστή, την πυροσβεστική, την αστυνομία κλπ κλπ. Μη το αμελήσεις για κανένα λόγο. Μία μικροζημιά μετά το πέρας του έτους μπορεί να σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι!
  13. Πρόσφατα αναβάθμησα το imac, ακολουθώντας τον οδηγό της OCW για το συγκεκριμμένο μηχάνημα. (βλ.ytube) Πήγα για το samsung 840, -όχι το pro- λόγο περιορισμών του συστήματος (sata2) Το φλασάκι μας! Η διαδικασία είναι "σχετικά" απλή για έμπειρους τεχνικούς, θέλει τις βεντούζες και ένα torx-10, προσοχή στο τζάμι και πολύ προσοχή στην υποδοχή sata της μητρικής, που είναι αρκετά δύσκολο να φτάσεις. Πίσω απ'το μόνιτορ: Σκόνη τριών χρονών παντού, ιδανικά θα έφευγε για ξεσκόνισμα στην "αντιπροσωπεία" μια φορά τον χρόνο, δωρεάν. Τυπικά το "άνοιγμα" παραβιάζει την εγγύηση οπότε περιμένεις να δημιουργηθεί πρόβλημα απ'τη σκόνη για φύγει στο σέρβις(?) Το monitor για φύσημα έξω: Ταχύτητα HDD (πριν): Ταχύτητα SSD (μετά): Αξίζει? -Με χίλια! Η καλύτερη αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κανείς σήμερα. System on steroids. Υ.Γ. Δυστυχώς μετά απο κάνα μήνα τα 'παιξε η gpu και θέλει άλλαγμα το τσιπάκι. Αν δεν το είχα ανοίξει, θα μπορούσε να πάει πίσω για αντικατάσταση καθώς ήταν στην επέκταση εγγύησης... Η καλύτερα να περίμενα να λήξει η εγγύηση... Συμπέρασμα: Τα imac δεν είναι να βάζεις χέρι. Με ένα χρόνο εγγύηση +3 apple care είσαι καλυμμένος, και άσε αυτούς να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα. Εγώ πάντως το ρούφηξα το τσαγάκι μου.
  • Δημιουργία νέου...