Προς το περιεχόμενο

Georgenkl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    222
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Georgenkl

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

25.630 προβολές προφίλ
  1. Φτιαχνούν ψυχολογία καταναλωτή. Το απλό το λινκάρουν για το ωραίο φύλο και το ultra το βαρβάτο για τον άνδρα.
  2. Αργά ή γρήγορα τπτ δεν θα είναι δωρεάν στο διαδύκτιο. Απο τις αγοραπωλήσιες μέχρι και την ενημέρωση. Μόλις φτάσουν στο επιθυμητό σημείο εθισμού των καταναλωτών από το ιντερνετ θα κλειδώσουν τα παντά και μόνο με πληρώμη θα έχεις πρόσβαση. Θα σου πασάρουν αυτό που θέλουν και εμείς θα τρώμε το σανό, μπεεε - μπεεε.
  3. Αυτή η ιστορία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με τους δήθεν ανυπόμονους αγοραστές διαφόρων τεχνολογικών gadget που περιμένουν πως και πως το νέο μοντέλο που πρακτικά δεν έχει και καμία ιδιαίτερη διαφορά με αυτό που αντικαθιστά μου φαίνεται τελείως γελοία αλλά και η πρακτική των εταιρειών να αλλάζουν κάθε χρόνο όλη την σειρά των προϊόντων τους μου φαίνεται εξίσου ξεπερασμένη, άσε που δεν είναι και sustainable! (Trend της εποχής)
  4. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος να αλλάξει φυσιογνωμικά το ρολόι. Το Apple Watch είναι καταναλωτικά γνώριμο από την ορθογώνια κάσα του και τον ροτορα στο πλάι (πλέον αυτή η συσκευή κοντράρει στα ίσα μεγαθήρια της ελβετικής ωρολογοποιίας και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις σχεδιαστικές της αλλαγές) και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν τους ενδιαφέρει να δυναμώσουν την αυτονομία του, αν ήταν αυτό το πρόβλημα τους θα το είχαν αλλάξει. Νομίζω ότι όλο το παιχνίδι θα παιχτεί στις premium συνδρομητικές υπηρεσίες στον τομέα της υγείας και άθλησης καθώς και στην προσθήκη νέων sensor (αρτηριακή πίεση κλπ.)
  5. Μήπως ήρθε η ώρα οι αλλαγές των μοντέλων να γίνονται κάθε δυο η τρία χρόνια; Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει κορεσμός.
  6. Georgenkl

    Garmin Smartwaches

    Χαιρετώ το φόρουμ. Μία ερώτηση έχω, ξέρετε αν τα Garmin έχουν δυνατότητα απομόνωσης της συνεχής επικοινωνίας με το τηλέφωνο? Δλδ εγώ θέλω να καταγράφει την δραστηριότητα μου σε καθημερινή βάση να την αποθηκεύει στο ρολόι και όταν εγώ επιλέγω να συγχρονίζει με το τηλέφωνό μου και να ενημερώνει το app της garmin. Δεν με ενδιαφέρουν ειδοποιήσεις , μνμ και email
  7. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επιβαρυντικό από την πεθερά μου (σαs?) trust me
  • Δημιουργία νέου...