Προς το περιεχόμενο

Johnny95

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    251
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Johnny95's Achievements

  1. Ότανλεω περιεχόμενο εννοώ αποκλειστικό περιεχόμενο και μη μου πεις ότι οι τιτλοι που προανεφερες μπορούν να σταθούν απέναντι σε Uncharted, The last of us, God of War, Days gone, Horizon zero dawn, Spiderman, Bloodborne και προσεχώς The last of us 2 και Ghost of Tsushima. Η Microsoft δεν διέθεσε κανενα τίτλο τέτοιου επιπέδου στην τωρινή γενιά και γι'αυτό πατωσε απο νωρίς και προσπάθησε να το σωσει με το πολυ καλο hardware του Χ και κατι gamepass. Και τελικα εχασε κατα κράτος!!!
  2. Φαίνεται σαφώς δυνατότερο το νέο Xbox , αλλα η ιστορία έχει δείξει οτι τα παιχνίδια κάθορίζουν και την πορεία της κονσόλας. Αν πάρουμε και παράδειγμα το Xbox One X, ήταν σαφώς δυνατότερο του Ps4 Pro αλλα δεν υπήρχε περιεχόμενο σε αντίθεση με το PS4 Pro. Μένει να δούμε και παρουσιάσεις τίτλων, τιμές αλλα και την εμφάνιση του Ps5.
  3. Πιστεύω δεν θα έπρεπε να υπήρχε το μικρό Note δεν εχει λόγο ύπαρξης και δεν αξιζει τα λεφτά του. Απο τη στιγμη που καποιος επιλέγει note 10 και ειμαι διατεθειμένος να ξοδέψει ενα τέτοιο ποσό για ποιον λογο να παρει το μικρό και να κανει τόσες υποχωρήσεις? Στη θέση του μικρού Νote υπήρχε ηδη το s10 plus. Η άποψη μου ειναι οτι το Note ειναι μια ιδιαίτερη κατηγορία και θα έπρεπε να υπήρχε μονο ενα δυνατό μοντέλο!!!
  4. Ε βέβαια, τα έχει κολλήσει όλα στη μητρική και έχει αποκλείσει κάθε είδους αναβάθμιση, ωστέ να αναγκαστεί ο καταναλωτής να πληρώσει 200€ για επιπλέον 128gb τη στιγμη που κοστίζουν 40€ και άλλα 200€ για επιπλέον 8gb ddr3 μνήμης!!!
  5. Αν θες να την πάρεις με κουτί στην τιμή προστίθενται 199$ Αλλιώς χύμα 😂
  6. Όοπ, καλό φαίνεται μακάρι να βγουν και άλλα τέτοια, να αυξηθεί λίγο ο ανταγωνισμός!
  7. Πιστεύω πως στο note 2 δεν θα κολλάει το 4.3 αλλά από ότι έμαθα και διάβασα από άλλα άτομα που το έψαξαν και επθκοινωνησαν με Samsung ή είδηση είναι μαϊμού δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει εντός ωρών όπως λένε, τι να πω μακάρι να βγω ψεύτης και να έρθει το συντομότερο δυνατόν σε όλες τις συσκευές.
  8. Πολυ μας μπερδεύει αυτή η Samsung αλλιώς τα έχει προγραμματησει και αλλιώς βγαίνουν νόμιζα πως το S3 θα πάρει το update πριν το note 2!
  9. Εντάξει εννοείται ότι θα το σηκώνει το 4.3 το Note 2 καμιά σχέση με το s3 2 gb ram και 1.6 επεξεργαστή!
  10. Χαχαχα αν δεν συντομευσουν αυτό θα κάνω!
  11. Αντε Αντε τελειωνετε γιατί έχει σαπίσει το Note 2 με το 4.1.2
  12. δεν αξιζει με τιποτα πανω απο 250 ευρω! Χιλιες φορες το G pro και ας πληρωσω παραπανω!
  • Δημιουργία νέου...