Προς το περιεχόμενο

darkiller

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    130
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.428 προβολές προφίλ

darkiller's Achievements

  1. Καλημέρα παιδιά. Μάλλον έχω ξεχάσει το κωδικό μου για να συνδεθώ στο χβοχ one.Πώς μπορώ να κάνω ανακτήσει κωδικου? Ευχαριστώ. Άκυρο παιδιά το βρήκα
  2. Καλημέρα παιδιά . Αγόρασα ένα xbox one s τώρα με τις εκπτώσεις black Friday στα 99 ευρώ. Πληροφοριακά είναι τάφος η κονσόλα. Μια ερώτηση! Έχω για τρεις μήνες δωρεάν...άντε με 1 ευρώ το xbox pass. Λήγει Τέλος Μαρτίου.. Πώς απενεργοποιω την αυτόματη πληρωμή?που ακριβός πηγαίνω? Περίπου στα τριάντα πέντε ευρώ θέλει για την ανανέωση..
  3. Καλησπέρα παιδιά !Νέος χρήστης και εγώ. Αγορασα προχθές ένα xbox one all digital στα 99 εύρο. Γίνεται μήπως να κατεβάζω παιχνίδια και να έχω την κονσόλα κλειστεί; αν ναι από που το ρυθμίσω; Ευχαριστώ.
  4. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-tab-a-t510-2019-tablet-10-inch-full-hd-8core-32gb-wifi-gold-1222693.html το εχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος
  5. Καλημέρα φίλε Θέλω να σε στείλω ένα προσωπικό μήνυμα αλλά δε ξέρω πως.. πιθανόν να μπόρεσω να βοηθήσω. Έχεις και απο εμένα μήνυμα.
  6. Καλημέρα φίλε Θέλω να σε στείλω ένα προσωπικό μήνυμα αλλά δε ξέρω πως.. πιθανόν να μπόρεσω να βοηθήσω.
  7. darkiller

    Samsung 55NU7172

    Έχω την 49 σειρά 7 τις , Samsung . αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υποστηρίζει αρχεία Avi και MP4 . Υποστηρίζει μόνο αρχεία mkv.Ελπιζω στο μέλλον να τα υποστηρίξουν με κάποια αναβάθμιση.
  8. Δες και αυτό από Γερμανια.το πήρα για το γιο μου.https://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-galaxy-tab-a-sm-t580-2373650.html
  9. https://www.mediamarkt.de/de/product/_samsung-ue49nu7179uxzg-2396074.html. Πήρα αυτή τα Χριστούγεννα.. μένω Γερμανια. Δες αν την έχουν και στην Ελλάδα. Μια χαρά είναι για τα μάτια μου. Δεν παίζει μόνο αρχεία MP4 και Avi. Ελπίζω να βοήθησα.
  10. Δυο φορές μάγκες οι Apple! Και πολύ λιγότερες συσκευές πουλάνε και περισσότερο κέρδος βγαζουν!!!σεμινάρια ολοι οι υπόλοιποι πρέπει να κανουν..
  11. Γνωμη μου ειναι οτι αν βρεισ το Huawei με 3γιγα μνημη ραμ στην Ελλάδα αυτο να πάρεις.Να ξέρεις οταν τρέχεις εφαρμογες ταυτόχρονα ειναι σημαντική το 1γιγα έξτρα μνήμη που εχει..
  12. darkiller

    Xiaomi Redmi 3s VS Huawei P9 Lite (2GB)

    Το μονο μειονέκτημα του huawei. Ειναι ότι στην Ελλάδα έρχεται με 2 γιγα ραμ..
  13. Το p9 έχει λειτουργία να το χειρίζεσαι με το ενα χερι. https://www.google.de/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://techmaniacs.gr/huawei-p9-review/&ved=0ahUKEwjNoYG42-vRAhVBLMAKHdV7B3wQFghHMAg&usg=AFQjCNHxqp7C1s7fmhYcuLaMjOoxAVDBUA
  • Δημιουργία νέου...