Προς το περιεχόμενο

stratos_k

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    364
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.900 προβολές προφίλ

stratos_k's Achievements

  1. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Μου έφαγε τα συκώτια. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην κάνω 2ο run και να μην πάρω το expansion... Αλλά όταν φτάνεις σε αυτή την οθόνη, τα ξεχνάς όλα. Δεν ξέρω αν ανεβαίνει γεωμετρικά η δυσκολία στο τέλος, ή απλά οι αντοχές έχουν τελειώσει και λες "όχι άλλο κάρβουνο"
  2. Κόλλημα από πιτσιρικάς με το συγκεκριμένο
  3. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Πάει και ο Godfrey, αφού μας έπρηξε καλά-καλά τα συκώτια... Για πείτε, ποιο ήταν το ευκολότερο boss για εσάς; Εμένα η Loretta. Επίσης, αν αξιωθώ και τελειώσω το Elden Ring, έχω πάρει το Dark Souls III. Ποιο είναι πιο δύσκολο; Πέρα από το ότι το DS3 είναι γραμμικό και το ER είναι open world, πώς είναι τα bosses και τα mechanics του;
  4. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Ναι το έχω υπόψη... την ακονίζει...
  5. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Νομίζω ότι οι developers έχουν συμβουλευτει ειδικούς ψυχολόγους για τεχνικές ανάκρισης και ψυχολογικά βασανιστήρια. Όχι κύριε, δεν θα χάνεις απλά και άντε πάλι από την αρχή: Θα σε κάνουμε να σπάσεις μέσα σου, να καταρρακωθεί η ύπαρξη και η ψυχολογία σου. Έτσι όταν επιμείνεις και κερδίσεις μετά από 76 προσπάθειες, θα νιώσεις ο "Γ@μ@ω του Σύμπαντος". Άρα είδες τι καλοί που είμαστε και τι ευχαρίστηση σου προσφέρουμε; Άντε βρες το αυτό με το GTA και το FIFA...
  6. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Θα μπορούσαν να βάλουν και αυτό το gesture για να προσελκύσουν το ελληνικό κοινό...
  7. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Έφαγα τον Radahn μετά από 60 προσπάθειες και διαλυμένη ψυχολογία... Τι σαδιστικό παιχνίδι... Και έχω πληρώσει για να το περνάω όλο αυτό...
  8. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/02/2024 01:26 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται κράνος Tery Force ποδηλάτου, γυναικείο, ρυθμιζόμενο. Χρησιμοποιημένο 2 φορές για ελάχιστο χρόνο. Ρυθμίζεται σε διάμετρο 58cm-63cm (L-XL) Τιμή 20 ευρώ. Παραλαβή πλησίον μετρό Χαλανδρίου Επικοινωνία με ΠΜ.

    20 €

  9. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί! Έχω ακούσει τα χειρότερα όμως! Έχω πολύ ψωμί ακόμα... (πολλές καρπαζές για να εισπράξω)
  10. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Η πρώτη μου επαφή με το είδος ήταν με το DS3. Απίστευτος εκνευρισμός. Δεν του έδωσα ευκαιρία. Αυτό που μου την έδινε είναι ότι ήταν γραμμικό (σε σχέση με το ER που είναι Open). Είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ με souls like παιχνίδι. Έλα μου όμως που χάζευα τα γραφικά του ER και είχα πάθει πλάκα; Έλα που τα Χριστούγεννα το βρήκα προσφορά και το χτύπησα. Σπάσιμο νεύρων, ανελέητο ξύλο, unforgiving σε βαθμό αηδίας, ΑΛΛΑ: είναι δίκαιο! Δεν είναι παράλογη η δυσκολία του. Μαθαίνεις τα mechanics των αντιπάλων, ανεβαίνεις level και παίζεις στα ίσια. Μπορεί να πεθάνεις 20 φορές μέχρι να το καταφέρεις, αλλά στο τέλος έχεις γίνει καλύτερος παίκτης και οι πανηγυρισμοί είναι γηπεδικού χαρακτήρα. Όταν έφαγα τη Ρενάλα ειδικά, μόνο καπνογόνο δεν άναψα σπίτι. Αν θες παιχνίδι να κάνεις ντου σαν το Ορκ και όποιον πάρει ο χάρος, ναι, δεν πρόκειται να προχωρήσεις καθόλου. Και τονίζω πως ανήκω σε αυτή την κατηγορία του Ορκ, αλλά με το ER αναθεώρησα (και ίσως δώσω ευκαιρία ξανά στο DS3).
  11. stratos_k

    Elden Ring [PC]

    Καταπληκτικό παιχνίδι. Ο κόσμος του είναι απίστευτος. Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας, έχω χάσει άπειρα runes, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω... Η ικανοποίηση που νιώθεις όταν σκοτώνεις ένα boss σε αποζημιώνει.
  12. stratos_k

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Παιχνιδάρα... Το τελείωσα και πολύ στεναχωρήθηκα που δεν έχει άλλο. Δεν είχα glitches παρά μόνο 1-2 χαζά που δεν εμφανιζόταν σε ένα gig το clue που έψαχνα, και στον χάρτη που δεν χάραζε τη διαδρομή για τον προορισμό που όριζα. Και τα 2 διορθώθηκαν με save και restore. Πολύ το ευχαριστήθηκα και περιμένω να περάσει λίγος καιρός για 2ο run. Άρτιο σε όλα: γραφικά, σενάριο, voice acting.
  13. stratos_k

    Cyberpunk 2077 [PC]

    Καλησπέρα Έχω πάρει το παιχνίδι με το Expansion. Έχω φτάσει στην αποστολή Nocturne Op55N1. Τι κάνω? Τελειώνω το main story και μετά πάω στο Phantom Liberty ή ξεκινάω το Expansion παράλληλα με το mainstory? Ευχαριστώ!
  14. stratos_k

    Starfield [PC]

    Καλησπέρα. Έχει καμια σχέση με το Elite Dangerous;
  15. stratos_k

    Insomnia v2022 - Αναφορά bugs

    Μετά την αλλαγή του login με το mail αντί με το username, όποτε πάω να συνδεθώ από την κεντρική σελίδα Πάντα μα πάντα μου βγάζει σφάλμα και μόνο από την παρακάτω σελίδα μπορώ να συνδεθώ Εννοείται ότι δεν κάνω κάποιο λάθος κατά την πληκτρολόγηση.
  • Δημιουργία νέου...