Προς το περιεχόμενο

maklovin1979

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    204
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.679 προβολές προφίλ

maklovin1979's Achievements

  1. επειδη ετυχε να εχω και αυτο το κουτι,ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με τα πλαινα παραθυρα.
  2. Για το lian li 011 dynamic,εχουν αναφερθεί από αρκετούς user ότι δεν κάθεται η κάρτα γραφικών καλά στο κουτί,ενώ είναι η μητρική είναι αλφαδιασμενη στα ποδαράκια του κουτιού,η κάρτα δεν κουμπώνει μέχρι τέρμα στην pci και πίσω στο κουτί εκεί που βιδωνει το λαμάκι της καρτας,οι τρύπες του κουτιού δεν είναι σε ευθεία. https://hardforum.com/threads/weird-allignment-issue-between-case-and-motherboard-expansion-slots-o-11-dynamic.1976032/
  3. maklovin1979

    lian li 011 vs XL

    Καλησπερα σας,αξιζει να δωσω τα 100 ευρω παραπανω για την xl εκδοση του lian li 011 dynamic?
  4. θα το παραγγειλω,σε χρωμα μπεζ ειναι ο τοιχος,πιστευω να ειναι μια χαρα,φενεται κ μοντερνο και καλη κατασκευη,θελω να βαλω το pc επανω.
  5. καλησπερα,στον χωρο που θα μπει υπαρχει το χρωμα δρυς σε επιπλα και εσωτρικες πορτες,οποτε λεω να γινει σε δρυς με σκουρα τα ποδια.
  6. καλησπερα στην παρεα,ειναι ωρα και εγω να πεταξω το αρχαιο γραφειο που εχω. Σκεφτομαι να αγορασω αυτο απο τον dromea,θα ηθελα την γνωμη σας. https://www.dromeas.gr/προϊοντα/γραφεια/εργασίας/altis/
  7. καλησπερα,μου βγαζει στο συστημα με κιτρινο σηματακι,μετα απο καθαρο φορματ. γνωριζει καποιος τι ειναι?
  8. Καλησπερα στο φορουμ,ποια απο την γνωμη σας ειναι καλυτερη υλοποιηση στην rx 5700 xt. Power color red dragon.475 euro Xfx thicc 2. 445 euro. Η strix ειναι αρκετα ακριβη. στα 600.
  9. καλησπερα στην παρεα,υπαρχει καποιο αξιοπιστο καταστημα να σοu στησει απο την αρχη gaming pc? καπου διαβασα το msystems.
  10. καλησπερα,παρελαβα απο αμαζον σφραγισμενο τον 7 1700. μου κανε εντυπωση οτι η παστα που εχει η ψυκτα εχει μικρα μικρα τετραγωνακια απο κατω,σαν μικρα κενα,δεν ειναι μονοκοματη οπως εχω δει γενικα. καπου ρωτησα κ μου ειπαν ετσι μερικες ειναι για να μην εχει παρα πολυ παστα.
  11. maklovin1979

    rufus usb boot windows

    σε ευχαριστω,επειδη θα το φτιαξω σε παλαιο υπολογιστη το usb,με το windows tool θα παρει την επιλογη uefi? το format θα γινει σε καινουργιο συστημα.
  12. maklovin1979

    rufus usb boot windows

    γειας σας,θελω να φτιαξω ενα usb windows για να κανω φορματ. να το κανω με το rufus η με το windows tool?
  13. Καλησπερα στην παρεα,μπορειτε να βοηθησετε σχετικα για επιλογη μητρικης? asrock fatality x470 k4. asus rog strig x470.
  • Δημιουργία νέου...