Προς το περιεχόμενο

thant

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    356
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thant

  • Ημερομηνία γέννησης 19/08/1976

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://dwrean24.blogspot.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.623 προβολές προφίλ

thant's Achievements

  1. Σε ότι αφορά το green pass.. εδώ και τρεις μήνες έφαγα κι εγώ το δούλεμα της αρκούδας από την εξ. πελατών, με τα γνωστά που έχουν αναφερθεί. Σήμερα πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ και μέσα σε 10 λεπτά μου είχαν καταργήσει την "υπηρεσία" τους. Το είδα επιτόπου και στο mydei.
  2. Λάμπα LED 5W με USB https://www.e-jumbo.gr/diakosmisi-spitiou/lambes-fotistika/lambtires-led/diafora-fotistika/lamba-led-5w-me-usb-1.05m-lefko-fos_1642073/
  3. Δήλωσε στην τράπεζα τον αριθμό που χρησιμοποιείς στο εξωτερικό.
  4. thant

    Plus4u.gr - Αξιόπιστο;;

    Είναι αξιόπιστο, αλλά... Σταμάτησα να το προτιμώ, γιατί πολύ συχνά σε προϊόντα με διαθεσιμότητα εντός 24 ωρών έπρεπε να περιμένω εβδομάδες, με αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας.
  5. Πέρυσι είχαν επιδοτήσει και το μπλε φωτιστικό πετρέλαιο (κηροζίνη). Έχει ακουστεί κάτι για φέτος;
  6. Η 10ευρη κάρτα που σου βάζουν σου ανανεώνει την ημερομηνία φραγής;
  7. Αρα τα 23.62€ ήταν για 24αρα. Με την 50αρα πήγες στα +8€. Εξήγησα παραπάνω οτι δεν με ενδιαφέρουν παροχές σε κινητο. Το πάγιο θελω να ρίξω και οχι να υπογράψω συμβόλαιο κινητής.
  8. Ρώτησα πριν ένα μήνα, για αλλαγή ονόματος σε σπίτι που η ΔΕΗ είναι στο όνομα του πατέρα μου, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρονια. Μου είπανε οτι το μόνο που χρειάζεται είναι ταυτότητα, βεβαίωση ΑΦΜ και εγγύηση 100€.
  9. Πως τις πήρατε αυτές τις προσφορές; Μήπως έχετε και συμβόλαιο κινητής; Είναι κάτι άλλο; Έχω κάνει 3 τηλέφωνα να ζητήσω μια καλύτερη τιμή από τα 28.90€, και τις τρεις φορές μου έκαναν προσφορά στην ίδια τιμή +10€ στο καρτοκινητό μου κάθε μήνα για 2 χρονια. Δεν λέω ότι είναι κακή η προσφορά, όμως εγώ την βγάζω με 8€ κάθε δυο μηνες. Το πάγιο με ενδιαφέρει να ρίξω λίγο και όχι να πάρω παροχές για το κινητο.
  10. Πριν ενα μήνα που ρώτησα, μου είχαν πει ότι για την ενεργοποίηση vdsl θα πληρώσω περίπου 35€ αλλά θα αφαιρεθούν στον επόμενο λογαριασμό.
  11. Οι προσφορές που πήρατε ήταν εξαιρετικές. Από βδομάδα θα επικοινωνήσω μαζί τους να δούμε τι θα μου δώσουν... Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  12. Θα πρέπει να το ζητήσω ή τις ανακοινώνουν μέσα από το site τους;
  13. Μετά από 20 χρόνια στη vodafone με 24αρα σύνδεση, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τους παρατήσω και να πάω cosmote δίνοντας κάτι παραπανω. Έχω στα χέρια μου έναν τιμοκατάλογο που το πιο οικονομικό πρόγραμμα για VDSL είναι το double play 50 XL στα 28.90€. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η κοσμοτε κάνει προσφορές κατά καιρούς ή οι τιμές είναι σταθερές για όλους;
  14. Όποιος έχει χρεωστική κάρτα που δεν χρησιμοποιεί, για να μην πληρώσει τα 6€, μπορεί να την ακυρώσει στην τράπεζα χωρίς να κλείσει ο λογαριασμός.
  • Δημιουργία νέου...