Προς το περιεχόμενο

elmago

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

593 προβολές προφίλ

elmago's Achievements

  1. elmago

    Αγορά αυτοκινήτου 10 - 15000

    Suzuki Ignis GL Mild Hybrid καινούριο
  2. Αν πατησεις F8 σε παει στο boot menu? Βλεπω στις προδιαγραφες του επεξεργαστη σου οτι υποστηριζει DDR4-2933 και πανω.Μηπως φταιει αυτο?Ειναι πολυ πιθανο.
  3. Αν μπεις στο bios απο τα windows? https://www.laptopmag.com/articles/access-bios-windows-10
  4. Καλημερα.Νομιζω οτι στις Asus μπαινεις με F2 και οχι με F1.
  5. ΕΙΝΑΙ SATA3 ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΣΟΥ;
  6. Εχει το σπιτι σου εγκατεστημενο καλωδιο utp-ftp?Δεν νομιζω.Μην μπλεκεις το καλωδιο τηλεφωνου με του internet.Ξεχνα το utp.Αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα καλωδιο S/FTP απο το router στον πανω οροφο,πανω στο switch.Και απο εκει οσα s/ftp θελεις για τα αλλα δωματια.Ολα τα καλωδια s/ftp πρεπει να ειναι ιδια cat6 η cat6a.
  7. Το θωρακισμενο ειναι για τις παρεμβολες.Οχι για τους εξωτερικους παραγοντες,φθορες κτλ.Και αφου θες κατι αξιοπιστο στο προτεινα.Οσο για το futureproof το cat6 και cat6a κανει το δικτυο σου σαφως πιο γρηγορο.Οπως και να εχει ο,τι κι αν αποφασισεις,καλη επιτυχια!
  8. Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα στοιχισει λιγοτερο.Με δεδομενο οτι θα βαλεις θωρακισμενο απαραιτητα(s/utp-s/ftp) cat6 τουλαχιστον,switch,access point κτλ...?
  9. Δεν αλλαζει.Ειναι καρφωμενος στη μητρικη
  10. Αν του βαλεις ενα αδειο usb stick τουλαχιστον 32g σε μια θυρα usb θα το παρει το update.Μετα πρεπει να σβησεις το Windows Old με την εκκαθαριση των windows.
  • Δημιουργία νέου...