Προς το περιεχόμενο

manos256

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    130
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.607 προβολές προφίλ

manos256's Achievements

  1. manos256

    ZTE H288A (Nova)

    Καλησπέρα, θα ήθελα και 'γώ admin κωδικούς για t17. Ευχαριστώ ))
  2. manos256

    Better Call Saul

    Μάλλον παίζει κάποιο θέμα. Σε εμένα από Ελλάδα το δείχνει κανονικά.
  3. manos256

    Better Call Saul

    Έχει ανεβεί από το πρωί στο ελληνικό Netflix. Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει ακόμα.
  4. manos256

    Better Call Saul

    Spoiler για το timeline breaking bad και better call Saul
  5. Έτσι όπως έχουν γίνει και τα τελευταία chipsets της Qualcomm. Τι να το κανείς; Ελπίζω να φτιάξουν του χρόνου 🙏
  6. manos256

    Formula 1 2022

    Ρε παιδιά άσχετο αλλά ο παππούς που αναφέρετε συνέχεια ποιος είναι ; 🤣
  7. manos256

    PlayStation 5 Topic v3

    Έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος μεγάλη διαφορά στην αυτονομία του controller μετά από το τελευταίο update? 2 ώρες είχα βάλει και έπαιζα last guardian και η μπαταρία του controller έχασε μια μπάρα. Με γεμάτη μπαταρία ξεκίνησα να παίζω + ότι το game δεν εκμεταλευεται φουλ το χειριστήριο για να δικαιολογειται. Με το rift apart θυμάμαι κάπου στο 4 ωρο έχανα μια μπάρα η μπαταρία.
  8. Ε ναι. Αμα ήταν έτσι όπως τα περιγράφει ο ts. Θα μπορούσε κάποιος με 1000 όριο να κάνει αγορές πολλών χιλιάδων. Δεν έχει λογική
  9. manos256

    Formula 1 2021

    Από τα καλύτερα έως τώρα 🤣🤣🤣🤣 https://youtu.be/VOyBcRcDghg
  10. Κλασικό πρόβλημα αυτό με την μη απόδοση πόντων στην Εθνική. Μου είχε συμβεί και στη media market και στον Κωτσοβολο. Είχα στείλει email στην εθνική για να βγάλω άκρη, αλλά δεν βγήκε. Με το που έστειλα μήνυμα στην σελίδα της εθνικής στο Facebook, τους έστειλα τα απαραίτητα στοιχεία και μετά από 2 μέρες είχαν μπει. Οποτε η λύση είναι μήνυμα μέσω Facebook και όχι email. Στο email σκεφτείτε μου απάντησαν 2 μήνες μετά, για να με ενημερώσουν πως έχουν αποδώσει η πόντοι.
  11. Κακά τα ψέμματα 2-3 ντοκιμαντέρ σχετικά με το πως φτάνει το κρέας στα ράφια των super market θα μας επειθε να γινουμε vegan. Προσωπικά το θεωρώ μια μόδα και είμαι πιο πολύ της αποψης του να μειώσεις το κρεας στην διατροφή σου. Αμα αναλογιστούμε πόσες φορές την εβδομάδα τρώει κρέας ο μέσος άνθρωπος στην Δύση είναι μια καλή αρχή για να προβληματιστούμε για το που πάμε.
  12. Μιας και είμαι στην ΔΕΗ ένα χρόνο και έχω εικόνα ποσο ρεύμα καταναλώνω. Ειπα να μπω στην διαδικασία να δω εάν με συμφέρει να αλλάξω παροχο. Στο σπίτι που ειμαι (εχει και νυχτερινο μετρητή) η κατανάλωση που έχω κάθε 4μηνο κυμαίνεται από 1000 έως 1050 kWh (~30% Νυχτερινή κατανάλωση). Μπήκα στην διαδικασία να δω τι προσφέρουν οι άλλοι παροχοι, αλλά είμαι ακόμα αρκετά μπερδεμένος. Αρχικά από σχόλια σας καταλαβα οτι εχει μεγάλη σημασία η ρητρα ΟΤΣ. Με την κατανάλωση που έχω υπάρχει περίπτωση να την ξεπεράσω? Επίσης δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει αυτή η ρητρα. Δηλαδή βλέπω ότι ο κάθε παροχος εχει διαφορετικό κατώτατο και ανωτατο όριο. Οποτε για να συνοψίσω. Με βάση την εμπειρία σας, με ποιον παρόχο θα έχω μεγαλύτερη έκπτωση στο ρεύμα. ps1 Δεν έχω πρόβλημα με την 24μηνη δέσμευση που επιβάλουν πολλοί πάροχοι ps2. Υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτό το πακετο της volton? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  13. Γιατί δεν δοκιμάζετε να σας έρχεται ειδοποίηση όταν ανοίγει νέα ανάρτηση στο συγκεκριμένο sub forum. Εγω αυτό έχω κάνει και με έχει βολέψει η αλήθεια είναι. Έτσι δεν γίνεται να χάσεις κάποια ανάρτηση
  • Δημιουργία νέου...