Προς το περιεχόμενο

EllhnasEll

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    166
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

EllhnasEll's Achievements

  1. Τώρα το μονο που χρειάζομαι είναι ένας απο τους πιο φθηνούς 3D εκτυπωτές
  2. Μ'αρεσει τώρα το θυμήθηκαν Είσαι στο Play Store και π.χ. τα μισά παιχνίδια έχουν στυλ ονόματος "ποδόσφαιρο επιθετικός"
  3. Και αν βρεις με Assasin's Creed..πιστεύω τα περισσότερα που θα βρεις θα είναι σκέτα και μπορεί να είσαι τυχερός και να βρεις με Assasin's Creed Black Flag & Unity.
  4. Καλησπέρα, έχω υο κινητό του τίτλου. Το έχω κάνει root και έχω διαγράψει κάποια σημαντικά αρχεία με αποτέλεσμα σχεδόν ότι εφαρμογή πάω να ανοίξω να βγάζει σφάλμα και να μην μπορεί να ανοίξει η εφαρμογή. Play Store, κάμερα, browser κλπ Θέλω όποιος γνωρίζει να μου στείλει έναν σωστό οδηγό για το πως να περάσω Android Kit Kat στο κινητό μπας και λυθεί το πρόβλημα και μπας και δουλέψει το κινητό κανονικά. Έχω προσπαθήσει κάποιους οδηγούς πιο παλιά από το xda αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τον bootloader. Ευχαριστώ.
  5. EllhnasEll

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Εμένα δείχνει πως το έχει 2.79
  6. Για αυτό το Paypal είναι ο πιο ασφαλης τρόπος για να πληρώσεις στο ίντερνετ, εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει κάτι από το Ebay αλλά έχω αγοράσει από άλλου μέσω Paypal Είναι σίγουρο πως αν κάτι δεν πάει καλά θα έχεις υποστήριξη Και τα χρήματα σου πίσω φυσικά
  7. Δεν γίνεται να χάσεις τα χρήματα σου Κοιτάς πρώτα απ'όλα τις αξιολογήσεις του πωλητή και μετά ακόμα και αν δεν φτάσει το προϊόν στα χέρια σου μπορείς να πάρεις τα χρήματα που έδωσες πίσω από τo Paypal
  8. Ασφάλεια ότι θα φτάσει στα χέρια σου το προιόν Για λόγους πρακτικότητας Μην γίνει τίποτα και του κλέψεις τα χρήματα κλπ Και για τα μεταφορικά
  9. EllhnasEll

    Xbox One Topic v1

    Παιδιά μόλις κατέβασα μία ταινία, την streamαρα από το pc στο XBOX ONE μέσω δικτύου και η ποιότητα είναι super..δεν χάνει καθόλου, ορίστε:
  10. Shadow on the Vatican Act I: Creed JWCDV-CF0DD-KNVTK JWFWA-I5YDE-YJCP2 JWIL8-LW6XX-GI4PQ JWM9I-CCZ80-VIKW3 JY7EF-2FLTZ-2XIFT JYBCL-NGLMD-WWFC3 JYID2-6TKFT-K3LR8 JYPXJ-2PG9G-75LTJ JYYZ9-NP40Y-X4PXL JZ32Q-6T7D2-65QMD Όποιος δεν το έχει ας το πάρει τώρα. Καλό θα ήταν να γράφατε ποιο κλειδί πήρατε.
  • Δημιουργία νέου...