Προς το περιεχόμενο

stevelord

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    252
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.093 προβολές προφίλ

stevelord's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2024 05:07 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καινούργιο - σφραγισμένο. Funko POP! Star Wars: Mandalorian with Child (Chrome Armour) (25cm) #380 Bobble-Head Vinyl Figure. Εγγύηση χαμηλότερης τιμής!!! Αγοράζετε άφοβα από χρήστη insomnia με 270+ θετικές 100% αξιολογήσεις... Κάτι λέει

    35 €

  2. stevelord

    Witcher 3 Collector's Άγαλμα μόνο

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 11:38 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται μόνο το άγαλμα της συλλεκτικής του Witcher 3, στα 119,99€ (ούτε 120,00€ δηλαδή). Ο λόγος ότι βρήκα όλη την συλλεκτική cib. Έχει σπασμένη την στρογγυλή βάση του σπαθιού, που έχω σημειώσει στην εικόνα. Πραγματικά δεν φαίνεται, όταν κοιτάς το άγαλμα αν δεν γνωρίζεις πως είναι το σπαθί - αν είστε μοντελιστές και θέλετε μπορείτε να φτιάξετε κάτι εκεί. Θα προτιμήσω Αθήνα χέρι-χέρι για να το δείτε, αλλά μπορώ να στείλω και παντού κατά προτίμηση boxnow. Αγοράζετε άφοβα από χρήστη insomnia με 270+ θετικές 100% αξιολογήσεις... Κάτι λέει

    119,99 €

  3. stevelord

    Ahsoka Tano Bust Φιγούρα

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/03/2024 12:41 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Bust της Ahsoka Tano, από την εταιρεία Diamond. Στο κουτί της! Μόνο 69,00€. Νότια Προάστια - Στέλνω παντού Αγοράζετε άφοβα από χρήστη insomnia με 270+ θετικές 100% αξιολογήσεις... Κάτι λέει !

    69 €

  4. Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Σε αγορά από ebay και τρίτη χώρα, προϊόν μέχρι 150,00€ μαζί με τα μεταφορικά και που σύμφωνα με την δασμολογική του κλάση έχει δασμούς 0,00% (https://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/taric/taric_consultation.jsp?Lang=en) πλήρωσα στο ebay το ΦΠΑ, αλλά η Fedex έστειλε κατόπιν εορτής τιμολόγιο δασμών!!!! Είναι δυνατό να ζητάει να πληρώσω δασμούς σε είδος που έχει 0,00% από 3η χώρα? Κατάφερα να μιλήσω με έναν εκτελωνιστή από εταιρεία Orbit (αν κατάλαβα καλά είναι εξωτερικός συνεργάτης Fedex) και μου είπε λάθος τα ζητάει η Fedex και θα πρέπει να μετατραπεί σε VAT IOSS κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ξέρει κανείς κάτι πάνω στο θέμα?
  5. Γεια σε όλους. Πήγα σήμερα να αλλάξω μπαταρία μπάνιου και χρειάστηκε να κλείσω τον γενικό του νερού. Η βάνα (στρογγυλή) είναι στο μπαλκόνι και δεν είχε χρειαστεί ποτέ να την κλείσω... οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να την γυρίσω με τίποτα. Έβαλα WD40 και λίγο δεξιά-αριστερά, κατάφερα να την σπάσω Οπότε τώρα στον τοίχο υπάρχει μόνο αυτό που βλέπετε στην φωτό. Απ' ότι καταλαβαίνω, η βάνα γυρνούσε το παξιμάδι που βλέπω. Ή κάνω λάθος??? Αν γυρίσω το παξιμάδι με κλειδί, θα κλείσω την παροχή νερού, ή θα πλημμυρίσω?
  6. Μην γράφετε $800 εκατ. τζίρο πωλήσεων... δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. DO THE MATH !!!!!
  7. Θα το πάρω από τις αγγελίες του insomnia... Θα έχει πολλά, αχαχαχαχαχα!
  8. Ναι δοκίμασα και αυτό και τίποτα... . Δοκίμασα και με το HDR απενεργοποιημένο μπας και. Τι στο καλό! Παίζω Halo και Dirt 5 και δεν μπορώ να καταλάβω την παραμικρή διαφορά από 60hz σε 120hz. Μα απολύτως καμία. Και είμαι τύπος που προτιμούσα ανέκαθεν να παίζω σε Performance, δηλαδή πάντα better frame rate, γιατί μου "παίζει" καλύτερα στο μάτι.
  9. Δεν τα έχω μπερδέψει και δεν ανέφερα ότι είναι 120 Hz. Είπα ότι στα κανάλια της TV, αν ενεργοποιήσω το Picture -> Expert Settings -> Picture Clarity Settings, τότε βλέπω "επιπλέον frames" που δημιουργούν το soap opera. Δηλαδή το panel παίζει όντως επιπλέον frames. Στο Xbox δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ από τα 60Hz στα 120Hz (σε υποστηριζόμενα προφανώς games) γιατί ούτε αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, ούτε το Auto Motion Plus. δεν μου δίνει δυνατότητα να τα πειράξω.
  10. Καλησπέρα Ναι χρησιμοποιώ καλώδιο HDMI 2.1. Δοκίμασα πέρα από αυτό της κονσόλας και ένα καινούργιο 2.1 μπας και... @SaFiS το Series S δεν έχει HDMI 2.1. Το Series X έχει! @konstantin79 εννοείς λογικά το HDMI Input Signal Plus. Ναι το έχω ενεργοποιημένο. Όταν τρέχει το Series X και κοιτάζω την επιλογή, είναι επιλεγμένη (μπλε χρώμα). Αλλά δεν φαίνεται καμία απολύτως διαφορά στα frames!!! Ενώ στην τηλεόραση το καταλαβαίνω, Βλέπω δηλαδή αυτό το soap opera effect με τα πολλά frames και κάνει μπαμ.
  11. Guys πήρα μία Samsung Q70A 55'' και δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το "game motion plus settings" (120hz). Είναι η επιλογή που απ' όσο έψαξα, δίνει τα 120fps στο Series X. Χρησιμοποιώ την HDMI 2.1 θύρα (GAME) της τηλεόρασης και το καλώδιο του Series X. H επιλογή είναι γκριζαρισμένη και δεν μπορώ να την επιλέξω με τίποτα... Any thought?
  12. Καλησπέρα Είμαι σε πολυκατοικία (του 2009) 6 διαμερισμάτων και θέλω ως διαχειριστής να ασχοληθώ με την μετακίνηση των ρολογιών της ΔΕΗ. Το θέμα μου είναι ότι όσες φορές και να κάλεσα ΔΕΔΔΗΕ, όπως και στο αρμόδιο γραφείο της περιοχής μας (Καλλιθέα), ΔΕΝ μου δίνουν ούτε την παραμικρή ένδειξη κόστους. Τα ρολόγια θέλουμε να μετακινηθούν περίπου 6 μέτρα αριστερά σε άλλο κενό τοίχο και έχουν συμφωνήσει όλοι στην συνέλευση να γίνει αυτό. The 1 mil. $ question is: έχει κανείς εμπειρία να μου πει ενδεικτικά τι θα στοιχήσει?
  13. Το security-safety μιας πλατφόρμας αναφέρεται πάντα στην default μαμίσια εγκατάστασή του και μόνο. Όταν χρησιμοποιείς 3rd party plugins για να κάνεις την δουλειά σου, σε οποιοδήποτε CMS, τότε μπορεί να ανοίγεις κερκόπορτες που δεν γνωρίζεις.
  14. Την έκανε και η Sony την προσπάθεια παλιότερα... PSP Go λεγόταν! 😛
  • Δημιουργία νέου...