Προς το περιεχόμενο

NoD

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.076
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.337 προβολές προφίλ

NoD's Achievements

  1. Αν μπορείτε να αποφεύγετε την χρήση SMS για MFA, κάντε το. Δεν καταλαβαίνω γιατί το επιτρέπουν ακόμη, δε θα πρεπε. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης επίθεσης, αλλά γενικά τα SMS είναι ότι λιγότερο ασφαλές. Όπου προσφέρεται μόνο Hardware MFA με 2 keys, το ένα θαψτε το.
  2. Είμαι προγραμματιστης εδώ και 10 χρόνια. Έχω δουλέψει σε κάμποσες εταιρείες Ελλάδα κι εξωτερικό. Έχω συναναστραφει με προγραμματιστές σε PHP, Python, Java, Ruby, Javascript, etc. Osx είναι πρώτο, κοντά ακολουθούν κάθε είδους Linux distros, συνήθως debian based και χωρίς ίχνος ειρωνείας, γνώρισα μόνο 3 όλα αυτά τα χρόνια που να χρησιμοποιούν Windows. Φαντάζομαι προφανώς αν είσαι c# dev θα είσαι με Windows, αλλά μάλλον σε κάθε άλλη περίπτωση όχι.
  3. NoD

    Καταγγελία στο ΣΕΠΕ;

    Αν έχεις υπογράψει για 2 εξαωρα την εβδομάδα και δουλεύεις 4 8ωρα (και τα 30 λεπτά έξτρα, είδες σέβομαι την ευαισθησία σου) και πληρώνεσαι γι αυτά, μαύρα προφανώς, εν γνώσει σου όλα αυτά πως ακριβώς πιστεύεις ότι ΔΕΝ παρανομείς;
  4. NoD

    Καταγγελία στο ΣΕΠΕ;

    Και συ και ο εργοδότης παρανομείτε. Και συ καίγεσαι για τα 30 λεπτά υπερωρίας ενός ωραρίου που δεν υπάρχει πουθενά, αλλά το κάνεις. Μάλιστα. Παράνοια.
  5. Πρέπει να κάνεις χρήση της hash_hmac προφανώς και όχι της hash().
  6. NoD

    Κλίμα Θεσσαλονίκης

    Διαξιφισμοί για το κλίμα της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας κι ένα μεταπτυχιακό απ'όλα χωρίς υγρασία παρακαλώ. Μάιστα. Πιείτε κάνα τσίπουρο λέω γω, να ανέβει η υγρασία μέσα σας.
  7. http://lmgtfy.com/?q=Nginx+how+to+redirect+404+to+homepage
  8. Ως τώρα θεωρητικά δε μπορεί τώρα θα μπορεί και με τη βουλα.
  9. Δε σε ακούω καλά, μιλάω από vhf κάτω από πιλοτική διάβαση. Ειδικός επιτελεύς εκ του διαθαλασσέως. (συγγνώμη κλαίω δεν άντεξα)
  10. Τι να σε ρωτήσω ρε yolo, αφήνεις υπονοούμενο λες και είναι τίτλος click bait, γραψ' το. Τώρα για τα γαλλικά α1 μου κανες τη μούρη κρέας, οπότε το προσπερνάω.
  11. Σαν εσένα; Αλλά δε μας το λες μη γίνει καμιά επανάσταση; Ορθώς.
  12. Αποκλείεται να δουλεύει όπως περιμένεις γιατί καταρχήν χρησιμοποιείς AND και OR που έχουν χαμηλότερο precedence από το = που σημαίνει ότι η τιμή που θα έχουν οι μεταβλητές σου θα είναι ότι τιμή έχει το πρώτο condition. Δοκίμασε && και || αντίστοιχα. Άκυρο είδα τις παρενθέσεις, sorry βλέπω τον κώδικα από κινητό.
  13. Σωστή ήταν η ερώτηση. Καμμιά ειρωνία.
  14. 12 εκατομμύρια iPhone 6s πουλήθηκαν το 2016 στην Κινέζικη αγορά, αριθμός που αντιπροσωπεύει το 2% των συνολικών πωλήσεων. Το Oppo R9 ωστόσο πούλησε 17 εκατομμύρια τεμάχια, αντιπροσωπεύοντας το 4% των συνολικών πωλήσεων Πότς γενεν αυτο; (Hint: αν το 12-2 είναι σωστό το 17 είναι <3%, νταξ σμπουτζαμ για τα κινητά αλλά μην ξεχάσουμε και τα μαθηματικα)
  15. Όπως έγραψε και ο Voodooman, πάμε παρακάτω. Για κάποιον που κάνει σπορ και αρέσκεται σε τέτοιου είδους αξεσουάρ, η αυτoνομία του είναι επιεικώς απαράδεκτη.
  • Δημιουργία νέου...