Προς το περιεχόμενο

operater

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    340
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

operater's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. operater

    Xbox 360 Hacking v2

    Φτιάχνοντας ενα αγγλικο Live ID καταφερα να ανοιξω διαφορα στο market οπως SkyTV και αλλα , αλλα σε channel4 πχ καταλαβαινει οτι το ρουτερ δεν ειναι απο αγγλια , ξερεις κανεις πως μπορω να το κοροιδεψω και αυτο ?
  2. operater

    Xbox 360 Hacking v2

    Για να καταλαβω επειδη σας εχασα στην πορεια σε ολες αυτες τις σελιδες , καποιος που δεν το εχει πειραξει το xbox αν νοικιαζει παιχνιδια και τα αποθηκευει σε flash drive θα παιζουν κανονικα ? Πρεπει να το τσιπαρουμε υποχρωτικα ? Η μπορει να γινει και με λογισμικο ? Μια βοηθεια και σε μας που μπηκαμε στον κοσμο σας ,τον τελυταιο καιρο !!!! Υπαρχει καπου ενας ελληνικος οδηγος ? Σορυ αλλα η ηλικια με εχει ξεκουτιανει !!!
  3. Καλημερα , χρειαζομαι βοηθεια αδερφια , Για καποιο περιεργο λογο σταματησαν να εμφανιζονται οι εικονες στα articles αλλα σε Module στις σελιδες του site μου , εκτος της πρωτης σελιδας που εμφανιζονται κανονικα . Τι μπορει να εχει γινει λαθος αφου δεν διορθοθηκαν τα articles και το Module δεν πειραχτηκε ? Καποιος ? Η λυση βρεθηκε για καποιο λογο ειχε κλεισει το plugin : SEF !!!προσοχη !!!
  4. δεν αρνούνται απλα δεν θα εισαι στην εγγυηση και θα πληρωσεις το κοστος.
  5. Για δες αυτο το site http://ibuildapp.com/ εγω εχω φτιαξει μεχρι τωρα 3 εφαρμογες γρηγορα και χωρις καμια γνωση προγραμματισμού
  6. Με το viber μην περιμενετε να κανετε κλησεις με 3G μονο με wifi εχετε αξιόπιστο ηχο , Το whatsapp ειναι η τέλεια εφαρμογη
  7. Επεσα πανω σε αυτο το video clip , που μαλιστα ειναι απο ελληνικο συγκροτημα , τα παιδια λενε τα πραγματα με το ονομα τους. Πραγματικα καυτηριαζουν τα πραγματα των τελευταιων ετων σε σχεση με την εκκλησια και πως την πουλανε. [ame] [/ame] Νομιζω αξιζει να το δειτε ....
  8. Αδερφια , να ρωτησω εχω 2 υπολογιστες και οι δυο σε δικτυο μεσα απο wirless δικτυο που δινει και Internet αλλα θελω να τους συνδεσω και με καλωδιο για μεταφορα αρχειων (μεγαλων σε ογκο) γινεται και τι πρεπει να κανω ?
  9. FABRIC ???? Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες ?
  10. Ποιος ξερει για Ministry of Sound κ Cream. Μπορει καποιος να παει ανετα ? Ειναι κοντα στο κεντρο ? Αξιζει ? Την περασμενη δεκατια ηταν οτι καλυτερο , τωρα ομως ?
  11. Να σας ευχαριστησω και εγω για τις πληροφοριες , χρησιμες γιατι και εγω παω αυτην την εβδομαδα στο Λονδινο. Καλο 8α ηταν konnos86 αν εχες PocketPc να περασεις ενα χαρτη του Λονδινου αλλα και του μετρο που 8α βρεις ανετα στο δικτυο. Και να θυμασαι οτι το καλυτερο μεσο μεταφορας και πιο φτηνο ειναι το μετρο και το λεωφοριο. Παρε ΤΑΞΙ αν εχεις κερδισει στο SUPER DEAL.
  • Δημιουργία νέου...