Προς το περιεχόμενο

loupis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    200
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με loupis

  • Ημερομηνία γέννησης 30 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.580 προβολές προφίλ

loupis's Achievements

  1. loupis

    NikonD3500 + AF-P 18-55mm

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/03/2024 06:26 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Κερδισμένη σε διαγωνισμό, το κουτί δεν έχει ανοιχτεί.

    330 €

  2. είναι αυτό το κομμάτι που ειχε μεσα η αρχικη συσκευασία. Άλλο δεν εχω δοκιμάσει ακόμα, περιμένω να έρθει.
  3. καλησπέρα, Πρόσφατα απέκτησα τον πρώτο μου εκτυπωτή (creality ender 3 pro) και (μαλλον ως αρχάριος ) αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα: Ότι και να βάλω για εκτύπωση ενώ ξεκινάει κανονικά και τυπώνει, μετά από μια ώρα περίπου σταματά η ροή πλαστικού από το nozzle. Οτι έχει τυπωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι οκ. Κάνει ενα κόμπιασμα (κλικ) στην ώθηση του filament και δεν προχωρά. Σταματώ την εκτύπωση, καθαρίζω με το συρματάκι το nozzle και ενω η επόμενη εκτύπωση ξεκινά πάλι κανονικα. Το μόνο που έκανα είναι να δοκιμάσω να αυξήσω τη θερμοκρασία στο nozzle (στους 210 από 200) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Να σημειώσω ότι η ροή σταματά σταδιακά όχι απότομα. Επίσης ότι το πρόβλημα υπήρχε από την πρώτη εκτύπωση , καθως και ότι όλα ειναι τα stock εξαρτηματα, δεν εχω αλλάξει κάτι. Τι μπορεί να φταίει?
  4. Η κάρτα παρελήφθη και θα χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό, ευχαριστώ το συντοπίτη.
  5. καλησπέρα , ενδιαφέρομαι και είμαι από Λάρισα. Στέλνω και Pm
  6. Έχει στο praktiker μέχρι 8-7-2017 αλυσοπρίονο βενζινοκίνητο Mcculloch με 69,90 http://www.praktiker.gr/p/alysopriono-venzinis-mcculloch-cs38016-lama-40cm-69088 Στο skroutz ξεκινα με μεταφορικα απο 181,00 http://www.skroutz.gr/s/10272958/McCulloch-CS-380-16.html Γνώμη για το μοντέλο δεν έχω, αν κάποιος ξέρει ας βοθήσει.
  7. Χαρίζονται οι δύο οθόνες LCD που φαίνονται στη φωτογραφία. Τις πήρα για NOKIA C5-00 αλλά δε κουμπώνουν στη μητρική, δεν ξέρω για τι κινητό είναι, αν μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη από τους κωδικούς που έχουν πάνω. Περιοχή Λάρισα , αν τις θέλει κάποιος από μακριά γίνεται αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Καλημέρα Edit. οι οθόνες δόθηκαν στο χρηστη HILL.K
  8. loupis

    Vkworld stone V3S Review

    αρχικά αυτό πατούσα κι εγώ, την πρώτη φορά που πάτησα την κάτω παύλα δούλεψε.
  9. loupis

    Vkworld stone V3S Review

    οχι δε μου εβγαλε τπτ, εγινε ακριβως οτι φαινεται στο βιντεο.
  10. loupis

    Vkworld stone V3S Review

    Σε μενα με windows xp (αφου περασα αρκετους drivers) δουλεψε με αυτο το συνδυασμό μπαταριας - καλωδιου και πληκτρου https://www.youtube.com/watch?v=mmiaumCf4bc Μου εβγαλε στο τελος checking baudrate, αλλα η εγκατασταση εγινε κανονικα και εχω ελληνικα πλεον 8-)
  11. Το laptop παρελήφθη, ευχαριστώ θερμά.
  12. Ακόμα ένα κουπόνι novasports1 με pm για τον πρώτο που θα απαντήσει στο thread. Χρόνια Πολλα.
  13. πω πω λες να πηγα στην Εθνικη και να ειχα μεσα μια ωρα και να προσπαθουσαν να καταλαβουν πως θα βγαλω prepaid της Πειραιώς... ? Ειναι το υποκαταστημα στην παλια Εθνικη οδο, Λεωφορο Καραμανλη πλεον....
  14. Μηπως στη Λάρισα σε καποιο υποκατάστημα έχει καταφέρει να εκδόσει κάποια κάρτα από αυτες? Σημερα μια ωρα στο υποκατάστημα της παλιάς εθνικής μετά απο διαβουλεύσεις υπαλλήλων και προισταμένων μιας ώρας περιπου και αφου με κοιτούσαν σαν εξωγηινο εφυγα άπραγος, Δεν ήξεραν απολύτως τίποτα. Απογοητευτηκα και λεω μπας και καποιος βρηκε ακρη καπου αλλού.
  • Δημιουργία νέου...