Προς το περιεχόμενο

hunter2000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    712
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

hunter2000's Achievements

  1. Αφού όλοι εσείς οι υπεράνω επιστήμονες με την στήριξη όλων των κυβερνήσεων και οργανισμών και ανθρώπων με κύρος όπως η Γκρέτα έχετε δίκιο γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο; Μήπως να εισηγηθείτε να μας επιβάλουν περισσότερα πράσινα χαράτσια και να καταργήσουμε τελείως τα καλαμάκια; Σας βλέπω σε μερικά χρόνια να έχετε την αντιμετώπιση που είχαν κάποιοι επιστήμονες παλαιότερων εποχών που με την υπεροψία και την αλαζονεία τους δεν δεχόταν καμία άλλη εξήγηση πέρα από την δική τους επιστημονική. Όλοι από αυτούς φυσικά διαψεύσθηκαν από τις νεότερες εξελίξεις. Την ίδια τύχη θα έχετε και εσείς, απομεινάρια της πολιτικής ορθότητας και του φασισμού των μεγάλων δυνάμεων που θέλουν να επιβάλουν ένα κλίμα τρομοκρατίας στους πολίτες. Κρίμα που περνιέσαι και για σπουδαίος, ούτε τις επιστημονικές εξελίξεις δεν παρακολουθείς. Μάλλον στον ελεύθερο χρόνο σου όταν δεν ασχολείσαι με τις πράσινες μπαρούφες θα παίζεις στοίχημα, διαφορετικά θα ήξερες ότι σε μερικές δεκαετίες θα έχουμε επιτύχει να κατασκευάσουμε αντιδραστήρες σύντηξης οι οποίοι θα παρέχουν ανεξάντλητη καθαρή ενέργεια με ελάχιστα απόβλητα. Οπότε θα μπορέσει να αντέξει ο πλανήτης μερικές δεκαετίες ακόμα χωρίς τα ακραία και ανούσια μέτρα που μας επιβάλετε χωρίς να λαμπαδιάσει.
  2. Είστε σε ένα φασιστικό κύκλωμα που συντηρείται από τα ισχυρά δυτικά κράτη τα οποία θέλουν να μας έχουν τρομοκρατημένους και να μας επιβάλουν πράσινα χαράτσια. Αν δεν συντηρούσαν αυτή την μόδα της κλιματικής κρίσης όλοι εσείς θα ήσασταν άνεργοι. Τα δισεκατομμύρια που σπαταλούν για να συντηρούν την προπαγάνδα και τον στρατό των επιστημόνων σαν εσένα να τα χρησιμοποιούσαν για την δήθεν κλιματική κρίση θα είχαν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο όπως το εννοείτε. Για πες η Γκρέτα είναι και αυτή κλιματολόγος; Γιατί βλέπουμε ότι όλοι οι διεθνείς οργανισμοί την χρησιμοποιούν σαν σταυροφόρο της κλιματικής κρίσης. Αλλά ξέρω τι φταίει και δεν αλλάζει κάτι για το κλίμα. Τα πλαστικά καλαμάκια, όλοι εμείς οι ηλίθιοι τα προμηθευόμαστε παράνομα γι αυτό κοντεύουν να λειώσουν οι πάγοι. Αν θες να επιβιώσεις ειρηνικά τράβα να ζήσεις σε καμία σπηλιά απομονωμένος με ότι μπορείς να παράξεις. Οι κοινωνίες και η αύξηση του πληθυσμού έχουν αυτά τα αρνητικά επακόλουθα. Εκτός αν έχετε στα σχέδια να πεθάνει ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας μπας και σωθεί ο πλανήτης, εκτός βέβαια από τους εαυτούς σας γιατί εσείς νοιάζεστε για τον πλανήτη.
  3. Αυτό που βλέπω είναι ότι αφιερώνετε χρόνο. Μπορώ να γράψω και παραπάνω. Μάλλον είσαι από αυτούς τους ευαίσθητους που θεωρούν ότι οι άνθρωποι είμαστε ότι χειρότερο και θα πρέπει να εξαφανισθούμε από τον πλανήτη, οπότε γιατί δεν κάνετε την αρχή; Μπας και απαλλαγούμε από τον φασισμό και την προπαγάνδα σας.
  4. Και πια είναι αυτή η μια κίνηση; Τα πυρηνικά; Γιατί μέχρι τώρα μιλάμε για το κλίμα. Δεν αμφισβητώ το ότι έχει ευθύνη ο άνθρωπος, αμφισβητώ το μέγεθος της ευθύνης, αμφισβητώ τα πράσινα χαράτσια χωρίς κανένα νόημα, αμφισβητώ την τρομοκρατία που μας επιβάλουν. Κάθε δέκα χρόνια επανέρχονται ότι έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο για το κλίμα και ότι θα καταστραφούμε, τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει.
  5. Ε μετά τι γράφεις ότι είναι χαμένος χρόνος; πάρε μια απόφαση. Την μελέτη την έχω και θα την στείλω όταν μπορέσω. Σιγά ρε τιτανοτεράστιε επιστήμονα που θα μας πεις ότι είναι και καφενειακού επιπέδου οι γνώσεις μας; Εσείς έχετε πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις σας και αν εμείς είμαστε ηλίθιοι πες σε τόσους επιστήμονες που αντιστέκονται στις πράσινες μπαρούφες σας. Δες και το ντοκιμαντέρ που έχουν αναφέρει εδώ για το κλίμα. Όλων αυτών των επιστημόνων, ερευνητών και του νομπελίστα είναι καφενειακού επιπέδου επειδή δεν συμφωνούν με την αναπόδεικτη θεωρία σας;
  6. Αφού είναι χαμένος χρόνος τι ασχολείσαι και μας έχεις ζαλίσει, δεν μπορείς να την βρεις μόνος σου; Το καταλάβαμε ότι έχεις όλο το χρόνο του κόσμου περιμένοντας την κλιματική καταστροφή, και οι ιεχωβάδες με την δευτέρα παρουσία το ίδιο κάνουν, περιμένουν.
  7. Περίμενέ την, και εμείς περιμένουμε τόσες δεκαετίες να λειώσουν οι πάγοι μπας και γίνει ένα κτήμα που έχω παραθαλάσσιο και πάρει αξία.
  8. Γιατί δεν μας ποστάρεις εσύ που είσαι και ειδικός κάποια μελέτη που να πέφτει μέσα. Μας έχετε ταράξει στις πράσινες μπαρούφες. Πετάς αποσπασματικά στοιχεία για να μας πείσεις ότι έχεις δίκιο, μόνος του το είπες ότι το κλίμα δεν εξαρτάται από ένα δυο παράγοντες. Μόνο έναν κύκλο έχει ο ήλιος; κάτι σου διαφεύγει. Για το Ελ Νίνο τι έχεις να πεις που προκαλεί τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα στον πλανήτη, ξέρεις το έχουν παρατηρήσει εδώ και μερικούς αιώνες, μήπως και τότε υπήρχε βιομηχανική παραγωγή. Το κλίμα πάντα άλλαζε και θα συνεχίσει να αλλάζει. Σίγουρα συμβάλει και ο άνθρωπος αλλά σε καμία περίπτωση στον βαθμό που το παρουσιάζετε εσείς όλοι οι ειδικοί και σίγουρα όχι σε βαθμό που να δικαιολογεί τα πράσινα χαράτσια χωρίς αντίκρισμα που μας επιβάλουν και στον τον φασισμό και την τρομοκρατία που υφιστάμεθα ώστε να υπακούσουμε τυφλά στις θεωρίες σας. Πρόσφατα χιλιάδες επιστήμονες εναντιώθηκαν σε αυτή την παράλογη κατάσταση λέγοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για αυτή την θεωρία και μην μας πεις ότι είναι οι κακές πολυεθνικές από πίσω γιατί όλη αυτή η κατάσταση αυτούς βολεύει, εξάλλου ότι και να γίνει πάλι οι πολυεθνικές θα είναι πίσω από την ανάπτυξη ''οικολογικών'' μεθόδων παραγωγής.
  9. Αφού είσαι επιστήμονας φαντάζομαι και ασχολείσαι με το αντικείμενο μπορείς να μας εξηγήσεις για κάποιες μελέτες, όπως και μια σχετικά πρόσφατη του Καποδιστριακού με ένα πανεπιστήμιο της Πολωνίας, δεν θυμάμαι το όνομα, που αναφέρει ότι της αύξησης του co2 προηγείται η αύξηση της θερμοκρασίας κατά μερικούς αιώνες;
  10. Που τα είδες τα αδιαμφισβήτητα δεδομένα; Εδώ δεν έβαζαν μέχρι πρόσφατα στα κλιματικά μοντέλα την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και των κύκλων του ηλίου που μετρώνται από μερικές δεκαετίες μέχρι πολλούς αιώνες και επηρεάζει στον μέγιστο βαθμό το κλίμα της γης. Αν είναι όπως λες αδιαμφισβήτητα τα δεδομένα γιατί έχουν πέσει εδώ και τόσες δεκαετίες έξω στις προβλέψεις τους οι οποίες έλεγαν ότι σήμερα θα είμασταν κάτω από το νερό, μέχρι και ίδιοι το έχουν παραδεχθεί. Έχουν καταντήσει σαν τους ιεχωβάδες με την δευτέρα παρουσία. Όσο για το τσιγάρο όλοι ξέρουν τι κακό κάνει είναι θέμα προσωπικής επιλογής και τα φρούτα κάνουν κακό αν τρώει ο άλλος πχ τρία κιλά την ημέρα, τι να κάνουμε; να τα απαγορεύσουμε και αυτά; Για τον πόλεμο έχεις δίκιο θα πρέπει να περάσει νομοθετική ρύθμιση η οποία θα το απαγορεύει ώστε να ζούμε όλοι αγαπημένοι σαν στο μικρό σπίτι στο λιβάδι.
  11. Έλεος πια με τα παραμύθια περί κλιματικής κρίσης, το κλίμα πάντα άλλαζε και θα συνεχίζει να αλλάζει. Τα φαινόμενα πρέπει να τα βλέπουμε σε γεωλογικούς χρόνους και όχι σε ανθρώπινους. Δεν μπορείς να λες ότι έχει έρθει το τέλος επειδή έγιναν κάποια έντονα καιρικά φαινόμενα. Πρόκειται για εμπορικό πόλεμο των ανεπτυγμένων τεχνολογικά δυτικών κρατών όπου επιβάλουν πράσινα σηματάκια στα προϊόντα τους με αποτέλεσμα να εξαλείφουν τον ανταγωνισμό επιβάλλοντας φόρους στα μη οικολογικά προϊόντα και φυσικά να επιβάλουν πράσινα χαράτσια στους πολίτες κρατώντας τους σε μια συνεχή κατάσταση φόβου ότι θα πεθάνουμε όλοι. Αν έχουν καλό σκοπό και έχουν δίκιο σε αυτά που λένε γιατί έχουν βάλει τα δικαιώματα ρίπων στο χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα αυτοί που μολύνουν να συνεχίζουν να μολύνουν αγοράζοντας δικαιώματα από υποανάπτυκτες χώρες; Αν δούμε τα στατιστικά εκπομπών co2 τα παγκόσμια ποσοστά εκπομπών της ΕΕ σε σχέση με αυτά της Κίνας, Ινδίας κτλ, είναι αστεία. Μας εξανάγκασαν να κλείσουμε τα λιγνιτικά μας εργοστάσια χάνοντας την όποια αυτονομία μας και το φθηνό ρεύμα για επιχειρήσεις και πολίτες για τι; Για το 0,002% των παγκοσμίων εκπομπών που παράγει η Ελλάδα; Έχουν γεμίσει τον τόπο ανεμογεννήτριες ισοπεδώνοντας και καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα τα βουνά μας για να παράγουν πανάκριβο ρεύμα που προκαλεί μεγάλη αστάθεια στο δίκτυο ώστε να χρειάζονται και θερμικές μονάδες με αέριο για τις οποίες πάλι πληρώνουμε πράσινα χαράτσια. Στο youtube μπορείτε να βρείτε το ντοκιμαντέρ ''Climate: The Movie'' όπου διακεκριμένοι επιστήμονες, νομπελίστες κτλ αμφισβητούν την θεωρία της κλιματικής κρίσης και μιλάνε για ένα φασιστικό σύστημα όπου εξοντώνει κάθε αντίθετη άποψη καταστρέφοντας καριέρες και υπολήψεις. Με ένα στρατό φυσικά χρήσιμων ηλιθίων οι οποίοι σε ρόλο σταυροφόρων και ιεροεξεταστών της κλιματικής αλλαγής επιτίθονται σε όποιον αμφισβητεί τα παραμύθια τους.
  12. Τι σχέση έχει το μέγεθος του πληθυσμού και το ότι είναι δίπλα από άλλες προηγμένες χώρες; Τι τους δίνουν τσάμπα την τεχνολογία; Μια φτωχή χώρα ήτανε που την βγάζανε με ρύζι, αλλά επένδυσαν στην παιδεία και στην τεχνολογία για να φτάσουν σε μερικές δεκαετίες στο σημείο που είναι τώρα. Ενώ εμείς ακόμα αφήνουμε τα μπάχαλα να διασύρουν και να εκφοβίζουν καθηγητές πανεπιστημίου και να είναι οι σχολές άντρο της αναρχίας και των κομματικών παρατάξεων.
  13. Δεν υπάρχει πια το σκληροπυρηνικό wow που ξέραμε, εδώ και πολλά χρόνια έχει γεμίσει από 9χρονα και είναι μια από τα ίδια γεμάτο καραγκιοζλίκια για να τσιμπάει το κάθε νουμπ.
  14. Μάλλον δεν στα είπανε καλά, η πράσινη προπαγάνδα και οι οικολογικές μπαρούφες που μας σερβίρουν δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Πέρα από το ότι οι τεχνολογίες υδρογόνου είναι ακόμα στην αρχή με πολύ μεγάλο κόστος για εμπορικές εφαρμογές και δεν μιλάμε να περάσουν σε οχήματα και στον απλό πολίτη, το κόστος του πράσινου υδρογόνου που θέλουν οι ευρωπαίοι έχει πολύ μεγάλο κόστος και είναι πρακτικά ασύμφορο. Απλά αυτά που κάνουν για να ξεκινήσει σιγά σιγά η τεχνολογία, μιλάμε για πολλά χρόνια ακόμα για να πάρει μπροστά και να επεκταθεί η οικονομία του υδρογόνου. Μέχρι και οι ίδιοι οι ευρωπαίοι το έχουν παραδεχθεί.
  • Δημιουργία νέου...