Προς το περιεχόμενο

krot

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με krot

  • Ημερομηνία γέννησης 15/05/1970

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

krot's Achievements

  1. krot

    Εγγύηση κοινόχρηστων

    Δεν ισχύει αυτό που σου λέει. Όταν φύγεις υπεύθυνος για τα χρέει σου στην διαχείρηση είναι ο ιδιοκτήτης, ο οποίος πριν σου επιστρέψει την εγγύηση του ενοικίου που του έχεις δώσει πρέπει να ρωτήσει τον διαχειριστή αν έχεις αφήσει υπόλοιπο. Στην περίπτωση που φεύγεις και έχεις υπόλοιπο στην διαχείρηση στο κρατάει από την εγγύηση ενοικίου.
  2. Είναι 15% αλλά τα έσοδα ενός μήνα δεν υπολογίζονται οπότε είναι 13.75%
  3. Εγώ έδωσα 120 για ακριβή ηλεκτοβάνα μαζί με τα εργατικά. Υπάρχουν και πιο φτηνές. Επίσεις η ηλεκτοβάνα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.
  4. Άμα λες σόμπα και φουρνάκι θα σου βγεί πολύ ακριβό και δεν συμφέρει με τίποτα.
  5. krot

    Συνδεση Θερμοστατη

    - Το μαύρο είναι η φάση - Το κόκκινο είναι η επιστροφή (επιστρέφει το μαύρο αν είναι να ανάψει το καλοριφέρ) - Το μπλέ είναι το ουδέτερο και χρειάζεται μόνο για το λαμπάκι.Το λαμπάκι συνδέετε με την επιστροφή και τον ουδέτερο
  6. Όχι το πτυχίο δεν είναι υποχρεωτικό
  7. Γιατί χρειάζεσαι φωτοβολταϊκά γι'αυτό που λές; Μπαταρίες, φορτιστής και inverter φτάνουν, μπορείς να φορτίζεις τις μπαταρίες από το ρεύμα του σπιτιού σου (μπορείς και από φωτοβολταϊκά αλλά όχι απαραίτητα). Ανάλογα με την κατανάλωση του ψυγείου και την αυτονομία που θες πάει και η χωρητικότητα της μπαταρίας. Ο inverter πρέπει να είναι κατάλληλος για ψυγείο (μην πάρεις φτηνό)
  8. krot

    Coding Bootcamp

    Νομίζω στην αγορά υπάρχει μεγάλη ζήτηση για προγραμματιστές. Το θέμα είναι κάποιος που έχει ένα πτυχίο πληροφορικής δεν είναι απαραίτητα ικανός να σταθεί σε μία εταιρεία σαν προγραμματιστής ούτε σαν αρχάριος. Από την άλλη υπάρχουν άτομα με πτυχία άλλης ειδικότητας (μαθηματικοί, φυσικοί) ή άτομα χωρίς καθόλου πτυχίο και δουλεύουν σαν προγραμματιστές και είναι και πολύ καλοί στην δουλειά τους. Πως γίνετε λοιπόν κανείς προγραμματιστής, αν στην αρχή δεν τον παίρνουν πουθενά για δουλειά γιατί έχει το πτυχίο αλλά μηδέν προϋπηρεσία; (Πιθανόν να θέλει και σπρώξιμο - δεν ξέρω λέω. "Να του δώσουμε μια ευκαιρία του παιδιού".) Πέρα από αυτό υπάρχει και το άλλο. Μπορεί κανείς να ασχοληθεί με κάποιο "personal project" όχι στο πλαίσιο μιας δουλειάς. Μπορεί να φτιάξει μια ερασιτεχνική ιστοσελίδα. Ή ένα application για Android που να κάνει κάτι, και να το ανεβάσει στο google play. Ή να φτιάξει ένα πελατολόγιο για το μαγαζί ενός συγγενή του και ας μην είναι και πολύ χρήσιμο. Αυτά μετράνε σαν προϋπηρεσία και είναι πολύ καλύτερα από το να μην έχει κανείς τίποτα. Και δείχνει και ένα ενδιαφέρον για το αντικείμενο (Μια καλή διπλωματική στην σχολή σε προγραμματισμό επίσης θα βοηθούσε) Εγώ αν είχα πτυχίο και δεν με παίρναν πουθενά κάπως έτσι θα ξεκινούσα. Επίσης σίγουρα υπάρχουν καλά courses δωρεάν ή με λιγότερα από 100 ευρώ που σου δίνουν και πιστοποίηση Αυτά
  9. Μπορείς να ξεκινήσεις με C αλλά θα ζοριστείς (ειδικά στους pointers). Μπορείς να ξεκινήσεις με Pascal (ενδείκνυται για αρχάριους , ίδιας δυσκολίας με C αλλά χωρίς pointers) ή πολύ καλή για αρχάριους και μία BASIC (QBASIC) και μετά σε C. Επίσης θεωρώ ότι καλύτερα να ξεκινήσεις σε προγραμματισμό μόνο σε κονσόλα (text in - text out) και για πιο μετά να μάθεις προγραμματισμό σε παραθυρικό περιβάλλον και αντικειμενοστραφή προγραμματισμό (C++ ή java)
  10. Έχουμε μία εφαρμογή σε Android Studio. Η εφαρμογή συλλέγει τιμές (π.χ. έναν αριθμό int την ημέρα) και θέλουμε κάποιος άλλος χρήστης να μπορεί να βλέπει τις τιμές αυτές (από ένα site ή κάποιος αλλιώς). Ποιος ο απλούστερος τρόπος να γίνει αυτό; Στην τιμή δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένοι χρήστες. (να είναι password protected ή κάτι τέτοιο)
  11. Δεν αποκλείεται καθόλου κάποιος αυτοδίδακτος να ξέρει καλό προγραμματισμό και να μπορεί να ανταπεξέλθει σε καλές δουλειές. Γενικά η προϋπηρεσία μετρά πιο πολύ από το πτυχίο, το θέμα είναι στην αρχή αν δεν έχεις ούτε πτυχίο ούτε προϋπηρεσία πως θα πείσεις έναν εργοδότη να σε δοκιμάσει;
  12. Γιατί ρε παιδιά το desktop πέθανε; δεν υπάρχουν ανάγκες; Το C++/Qt πού καλό και cross σε windows/linux/mac
  13. Απλά να αναφέρω, έχω ubuntu με 128 GB ssd. Άνετα Android studio και ένα σωρό άλλα. Πάντως αν έχεις επιολογή βάλε κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρεις τι θα χρειαστείς στο μέλλον.
  14. Πάρε ένα μικρό πέταλο να μπορείς να το παίρνεις όπου πας και ένα συρματόσχοινο, από αυτά που έχουν για τις μηχανές για εκεί που το δένεις μόνιμα (πέταλο και συρματόσχοινο) Καλύτερα να δώσεις λεφτά για πέταλο και κλειδαριές παρά για καινούργιο ποδήλατο
  15. Για το 2: Άμα αλλάξει το layout στο site θα πρέπει να αλλάξεις και την εφαρμογή; Κανονικά πρέπει να κάνεις το 1
  • Δημιουργία νέου...