Προς το περιεχόμενο

Dreamstorm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.503
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Dreamstorm

  • Ημερομηνία γέννησης 23/05/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα-Πολύδροσο

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.416 προβολές προφίλ

Dreamstorm's Achievements

  1. 92% έκπτωση στο xcom collection και 65% στα άλλα 2. Βάλε και το κουπόνι...
  2. Καλημέρα, Μην είστε τόσο αυστηροί κριτές! Οι σεναριακές ευκολίες είναι καλοδεχούμενες αρκεί να μην ξεπερνάνε τα όρια της υπερβολής ή της χαζομάρας. Star Wars βλέπουμε, αν θέλαμε απόλυτο ρεαλισμό τότε θα παρακολουθούσαμε docu με αναπαραστάσεις μαχών του Β παγκόσμιου ή αν θέλαμε απόλυτο science θα παρακολουθούσαμε διάλεξη του Penrose. Πέρα από τα προφανή κριτήρια που πρέπει να κρίνεται κάθε σειρά/ταινία (σενάριο, σκηνικά, ερμηνείες, παραγωγή, μουσική κ.τ.λ.) πρέπει να κοιτάμε τον σεβασμό στο Lore και το κατά πόσο εξυπηρετείται η ατζέντα της προπαγάνδας που προωθεί κάθε studio (πείτε την woke, πείτε την οτιδήποτε). Για τους άνωθεν λόγους τα Andor, Rogue One και Mando ξεχώρισαν και η τελευταία τριλογία πάτωσε. Η σειρά βλέποντας και το τρίτο επεισόδιο δεν είναι Andor αλλά δεν είναι και Kenobi. Κινείται κάπου ανάμεσα. Η Dawson το απολαμβάνει, νομίζω είχε δηλώσει ότι ήθελε πολύ το ρόλο. Με ανησυχεί που η Ahsoka είναι ξεκάθαρα overpowered, για αυτό άλλωστε φαίνεται ότι έγινε introduced o Baylan.
  3. Καλημέρα, μικρό recap για την Ahsoka, για όσουν δεν έχουν δει Clone Wars και Rebels ώστε να μπουν στο κλίμα: 1.Ήταν η Padawan του Anakin Skywalker. 2. Αποχώρησε από την Jedi Order, δεν είναι Jedi. 3. Επέζησε της order 66 προφανώς. Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τα 4 τελευταία επεισόδια της season 7 από Clone Wars. 4. Στο Rebels δείτε s02e09,s02e10, s02e12 και s04 series finale. Έχει πολεμήσει με αρκετούς (Darth Vader, Darth Maul,Inquisitors, Vintress κ.τ.λ) και αμέτρητες μάχες με droids. Στο timeline της σειράς παίζει να είναι δεύτερος πιο ισχυρός force user μετά το Luke Skywalker (δεν έμειναν και πολλοί βέβαια). Στα της σειράς, μέχρι στιγμής μέτρια πράγματα. Μου αρέσει η Dawson και το reunion, είναι διαφορετική η οπτική με κανονικούς ηθοποιούς. Ελπίζω να πάει καλύτερα.
  4. Καλησπέρα, ειλικρινά προτιμάς on premise exchange με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε infrastructure, backups, άγχος κ.τ.λ;
  5. Και η απάντηση από την άλλη πλευρά 🙄 Η μείωση των κινδύνων που συνδέονται με την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) αποτελεί πράγματι σημαντική προτεραιότητα, καθώς η τεχνολογία της ΤΝ συνεχίζει να εξελίσσεται. Ενώ υπάρχουν διάφορες απόψεις σχετικά με το επίπεδο επείγοντος και την προτεραιότητα που πρέπει να έχει, γενικά αναγνωρίζεται ότι η αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με την ΤΝ είναι ζωτικής σημασίας. Ας διερευνήσουμε μερικά βασικά σημεία που σχετίζονται με τη μείωση των κινδύνων της ΤΝ. Έρευνα και Ανάπτυξη Ασφάλειας: Επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη που επικεντρώνεται στην ασφάλεια της ΤΝ είναι ουσιαστικό. Αυτό περιλαμβάνει την εξερεύνηση τρόπων για την ανάπτυξη συστημάτων ΤΝ που ευθυγραμμίζονται με τις ανθρώπινες αξίες, έχουν αξιόπιστους μηχανισμούς προστασίας και μπορούν να αντιμετωπίσουν απροσδόκητες συνέπειες ή επιβλαβείς συμπεριφορές. Ηθικές Οδηγίες και Κανονισμοί: Η θέσπιση σαφών ηθικών οδηγιών και κανονισμών για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της ΤΝ μπορεί να συμβάλει στη διασφάλιση υπεύθυνων και απολογήσιμων πρακτικών. Αυτές οι οδηγίες μπορούν να καλύπτουν πεδία όπως η διαφάνεια, η ιδιωτικότητα, η δικαιοσύνη και η προκατάληψη, μεταξύ άλλων. Διεθνής Συνεργασία: Δεδομένου του παγκόσμιου χαρακτήρα της ανάπτυξης της ΤΝ, η διεθνής συνεργασία είναι ζωτικής σημασίας. Η συνεργασία μεταξύ κυβερνήσεων, ερευνητών, κορυφαίων επιχειρηματιών και οργανώσεων μπορεί να διευκολύνει τον ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, τη μεταφορά γνώσεων και τον συντονισμό των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των κινδύνων με συνοχή. Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση του Κοινού: Η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού για την ΤΝ, τις δυνατότητές της και τους δυνητικούς κινδύνους είναι ζωτικής σημασίας. Η εκπαίδευση του ευρύτερου κοινού, των πολιτικών λήψης αποφάσεων και των ενδιαφερομένων μπορεί να συμβάλει στην ενημέρωση και την υπεύθυνη ανάπτυξη της ΤΝ. Αξιόπιστη Διακυβέρνηση και Εποπτεία: Η ανάπτυξη αποτελεσματικών μηχανισμών διακυβέρνησης για την ΤΝ είναι σημαντική. Αυτό περιλαμβάνει τη θέσπιση οργάνων ή πλαισίων που μπορούν να παρακολουθούν, ρυθμίζουν και εποπτεύουν την ανάπτυξη, εφαρμογή και χρήση των συστημάτων ΤΝ για να διασφαλίσουν τη συμμόρφωσή τους προς ηθικά και ασφαλείς πρότυπα. Αξιολόγηση Μακροπρόθεσμων Επιπτώσεων: Η διεξαγωγή λεπτομερών αξιολογήσεων των πιθανών μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των τεχνολογιών ΤΝ μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση των κινδύνων. Η πρόβλεψη των κοινωνικών, οικονομικών και ηθικών επιπτώσεων της ΤΝ μπορεί να ενημερώσει τις πολιτικές αποφάσεις και να δυναμώσει τα προληπτικά μέτρα. Να θυμάστε ότι ως μοντέλο γλωσσικής επεξεργασίας ΤΝ, μπορώ να παρέχω πληροφορίες και στοιχεία, αλλά οι αποφάσεις σχετικά με τις παγκόσμιες προτεραιότητες απαιτούν τη συμμετοχή πολιτικών φορέων, εμπειρογνωμόνων και ενδιαφερομένων μερών.
  6. Τουλάχιστον, Και εγώ χάρηκα, να ξέρεις πάντα διαβάζω τι γράφεις.
  7. Καλησπέρα, τα παιδιά στη γιαγιά και τον παππού, η σύζυγος εκτός, έβρεχε, όποτε ήταν η τέλεια ευκαιρία να καθίσω σπίτι αραχτός στον καναπέ και να δω επιτέλους την s03 (final season ?). Binge-watching λοιπόν με καφεδάρες,σουβλάκια και μπύρες, σπάνιες στιγμές πλέον. Κορυφαίες στιγμές είναι σίγουρα τα επεισόδια 9 και 6. Όμως προσωπικά μου άρεσε ιδιαίτερα το 7 και γενικότερα η ερμηνεία της Amanda Plummer (Captain Vadic). Ξεχώρισε εύκολα από το υπόλοιπο cast. Απογοητεύτηκα , περίμενα κάτι ανάλογο των: 1. There are four lights! 2. There are times, sir, when men of good conscience cannot blindly follow orders. Τπτ όμως. Απίστευτα ρηχοί διάλογοι, φουλ νοσταλγία και συναίσθημα (ναι εντάξει έπιασε, βούρκωσα). Χάρηκα ιδιαιτέρα που εμφανίστηκε ξανά η σκοτεινή πλευρά της Federation και είχαμε τα ds9 vibes. Γενικότερα από την τρεκ σαπίλα που κυκλοφορεί τα τελευταία 15 χρόνια, ξεχώρισε. Eυτυχώς δεν ξεφτίλισαν το tng crew και ειδικότερα τον Worf και το χιουμοράκι (οριακά δεν ξεφτιλίστικε όπως ο Thor). Ευτυχώς, κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το ds9 και όπως φαίνεται δε θα ασχοληθεί ποτέ. Εύχομαι να το αφήσουν εκεί που είναι.
  8. Καλησπέρα, ωραίο θέμα! Σε Amstrad CPC 6128: 1.Bloodwych (το πρώτο RPG) 2. Pirates Σε Amiga: 1. Pools Of Darkness 2. XCom Ufo Eneny Unknown 3. Dune II 4. Kick Off II Σε PC: 1. Starcraft 2. Eye of the Beholder 3. Severance Blade Of Darkness 4. Baldur's Gate (I,II,Throne of Bhaal) 5. Icewind Dale 6. Planescape Torment
  9. Xαχα, σαν την Χαλκιδική δεν έχει ε; Υποκειμενικά, από την στιγμή που δεν έχουμε woke στιγμές, εμένα μου αρκεί. Αντικειμενικά, μέχρι τώρα η σειρά είναι αξιοπρεπέστατη. Ελπίζω στο Ahsoka series να έχουμε την ίδια συνέχεια.
  10. Καλησπέρα, σχετικά με το patterson cut που κυκλοφόρησε πρόσφατα: Όποιος δεν έχει δει την σειρά μη χάσει το χρόνο του, ας δει το cut. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. Στέκεται άνετα, έχω ήδη έχω διαγράφει την αηδία που μας σέρβιραν από την μνήμη μου.
  11. Όλη η σειρά ήταν τα 10-15 λεπτά μεταξύ Vader & Obi Wan . Κλεμμένο, αλλά καλό :
  12. Καλησπέρα, σχεδόν 42, ξεκίνησα με amstrad cpc 6128. Θυμάμαι ζήλεψα τόσο πολύ που το είχε ένας συμμαθητής στο δημοτικό που τελικά οι γονείς μου πήραν και εμένα! Έμαθα να πληκτρολογώ με το συνοδευτικό βιβλίο, είχε στο τέλος προγράμματα και παιχνίδια! Discology, τι πρόγραμμα! Στη συνέχεια ζήλεψα που στο γυμνάσιο φίλοι είχαν Amiga 500 και εγώ πήρα μια Amiga 1200! Kick off, shadow of the beast κτλ. Τα τέλη του 90, ενήλικας πλέον, με βρήκαν με ένα PIII στα 533Mhz,Win 98SE και tnt2! Dialup (φυσικά και xtreme) και μετά isdn με το καταραμένο netmod. Ποτέ δεν κατάφερα να συνυπάρξω με τα WinME παραπάνω από 2 μήνες, ούτε τις τότε διανομές linux. Καμμένα βράδια στο irc μετά τις 12:00 που είχε φθηνή χρέωση και παράλληλα να κατεβαινει κάποιο mp3 συνήθως στα 128kbps γιατί στα 192+ ήταν τεράστια Napster, Kazza, emule κ.τ.λ. Inkjet εκτυπωτής με εκτυπώσεις φωτογραφίες της Jenna Jameson 😀. Ριπαρίσματα σε xvid/divx. Για κάποιο περίεργο λόγο που δεν κατάλαβα ποτέ το dc++ δεν το συμπάθησα. Πολλές ανταλλαγές με cd/dvd/δίσκους και ατελείωτο dl σε ftp/πανεπιστήμια /dumps. Γνωριμίες με πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους. Με την έλευση x-dsl/torrents κάπου όλα πήγαν στο παρασκήνιο και φροντίζαμε να έχουμε καλό ratio . Τώρα πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και αυτό είναι ωραίο, κάθε εποχή έχει τα καλά και τα άσχημα της. Σαν γονέας πλέον στα παιδιά μου (που btw δεν ξέρουν τι είναι κασετόφωνο, φιλμ, κινητό με κουμπιά και ένα σωρό άλλα πράγματα) φροντίζω να υπάρχει η αίσθηση του μέτρου. Είναι και άτυχα, δε μπορούν να ξεφύγουν από τον vigilant πατέρα 😀
  13. Ναι λοιπόν κυρίες και κύριοι. Κάπως έτσι σώζεις ένα franchise 40+ ετών, σέβεσαι τους παλιούς fans και αποκτάς νέους. Τα βλέπεις κα Kennedy ;
  • Δημιουργία νέου...