Προς το περιεχόμενο

nikosdimos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    404
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikosdimos

  • Ημερομηνία γέννησης 23/01/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    pc, mousiki (na akouo), syzitiseis

nikosdimos's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Μάλλον έγινε λάθος και εννοείται το "IEEE 802.11-2012"
  2. /offtopic Υπάρχει ειδικό κουμπάκι για τέτοιου είδους απαντήσεις. /endofftopic
  3. nikosdimos

    Ο Watson της IBM νίκησε στο Jeopardy

    Άρα πρέπει να σταματήσει η έρευνα ανά τον πλανήτη γιατί πολύ απλά πολύ άνθρωποι σπαταλούν άπειρες ώρες να μελετούν διάφορα πράγματα που θεωρούμε αυτή τη στιγμή αμφιβόλου χρησιμότητας. Χμ... δηλαδή όταν ένα μηχάνημα/εφαρμογή βγάζει λάθος αποτέλεσμα τι κάνει;
  4. nikosdimos

    Κυκλοφόρησε το Debian 6 Squeeze

    Από εδώ http://wiki.debian.org/Debian_GNU/kFreeBSD_FAQ βρίσκεις αυτό http://wiki.debian.org/Debian_GNU/kFreeBSD_why το οποίο απαντάει στα ερωτήματα "Why would you prefer Debian GNU/kFreeBSD to Debian GNU/Linux?" και "Why would you prefer Debian GNU/kFreeBSD to FreeBSD?". Ελπίζω να βοηθήσανε τα παραπάνω links.
  5. nikosdimos

    Dell U2311h 208€

    Το βάω και εδώ για να ενημερωθούν όλοι.
  6. nikosdimos

    Dell U2311h 208€

    Τα βάζω και εδώ για να το δούνε όλοι όσοι ενδιαφέρονται.
  7. nikosdimos

    Dell U2311h 208€

    Ναι, μια χαρά είσαι. Περάστηκες.
  8. nikosdimos

    Dell U2311h 208€

    58 Άτομα, 69 Οθόνες
  9. nikosdimos

    Dell U2311h 208€

    Άλλαξα το link του Excel γιατί συνεχώς έβλεπα αλλαγές στα ήδη γραμμένα ονόματα και όχι κάτι ιδιαίτερο ως προς την προσθήκη. Έφτιαξα αυτή τη φόρμα για όποιον θέλει να προστεθεί, θα προσθέσω και το πεδίο για το max που θέτει ο καθένας.
  10. nikosdimos

    Dell U2311h 208€

    Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα:
  11. Μέσα και 'γω! Για να δούμε.
  12. Το πρόβλημα του ξαδέρφου σου όμως δεν το δημιούργησε ο "Internetκαφετζής" απλά ο ξάδερφός σου βρήκε την διέξοδό του εκεί και όχι σε κάτι χειρότερο. Η απαγόρευση της εισόδου είναι ημίμετρο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Αυτοί που θα πηγαίναν στα net όλο και κάτι άλλο θα βρουν να κάνουν έξω από το σπίτι τους. Το θέμα είναι η οικογένειες πως εκπαιδεύουν τα παιδιά τους. Όταν ο πατέρας που σήμερα είναι 40 ετών και του λέει το παιδί του: "Πατέρα θα πάρουμε ένα pc να παίζω κανένα παιχνίδι;" και οι γονείς του του απαντάνε ότι ούτε internet ούτε pc θα πάρει αν δεν γίνει αστροναυτής. Ε, τότε και αυτό θα πάει και θα τα σκάει στο internet cafe της γειτονιάς. Ενώ αν του είχαν πάρει το pc στο σπίτι θα μπορούσαν να ελέγχουν και που μπαίνει και πότε. Αν ήθελαν. Επίσης υπάρχουν και τα parental controls σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Τουλάχιστον στο WoW. Σου λέει το παιδί "Πατέρα θέλω να παίξω και 'γω WoW που παίζει όλος ο κόσμος." και εσύ σαν πανέξυπνος του ρίχνεις ένα ακόμα άκυρο. Ε, πάει πάλι αγοράζει το WoW από το Πλαίσιο/E-shop/Multirama/Γερμανό κλπ. και παίζει ανεξέλεγκτα. Η γονική μη προσοχή στα παιδιά και στην κοινωνία είναι ο λόγος που τα παιδιά τρέχουν σαν μανιακά στα net cafe. Ουυυφ.! Wall of text crits for 5m! /faint.
  13. Το πρόβλημα του ξαδέρφου σου όμως δεν το δημιούργησε ο "Internetκαφετζής" απλά ο ξάδερφός σου βρήκε την διέξοδό του εκεί και όχι σε κάτι χειρότερο. Η απαγόρευση της εισόδου είναι ημίμετρο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Αυτοί που θα πηγαίναν στα net όλο και κάτι άλλο θα βρουν να κάνουν έξω από το σπίτι τους. Το θέμα είναι η οικογένειες πως εκπαιδεύουν τα παιδιά τους. Όταν ο πατέρας που σήμερα είναι 40 ετών και του λέει το παιδί του: "Πατέρα θα πάρουμε ένα pc να παίζω κανένα παιχνίδι;" και οι γονείς του του απαντάνε ότι ούτε internet ούτε pc θα πάρει αν δεν γίνει αστροναυτής. Ε, τότε και αυτό θα πάει και θα τα σκάει στο internet cafe της γειτονιάς. Ενώ αν του είχαν πάρει το pc στο σπίτι θα μπορούσαν να ελέγχουν και που μπαίνει και πότε. Αν ήθελαν. Επίσης υπάρχουν και τα parental controls σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Τουλάχιστον στο WoW. Σου λέει το παιδί "Πατέρα θέλω να παίξω και 'γω WoW που παίζει όλος ο κόσμος." και εσύ σαν πανέξυπνος του ρίχνεις ένα ακόμα άκυρο. Ε, πάει πάλι αγοράζει το WoW από το Πλαίσιο/E-shop/Multirama/Γερμανό κλπ. και παίζει ανεξέλεγκτα. Η γονική μη προσοχή στα παιδιά και στην κοινωνία είναι ο λόγος που τα παιδιά τρέχουν σαν μανιακά στα net cafe. Ουυυφ.! Wall of text crits for 5m! /faint.
  14. Σε συνέχεια του: Τέλος η ανωνυμία στα forums της Blizzard Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Blizzard μέσω του forum για το World of Warcraft ("blue post") η εμφάνιση του αληθινού ονομόματος του χρήστη για τα post στα forum των παιχνιδιών της ακυρώνεται. Πηγή #1: MMO-Champion - Real Names on Official Forums cancelled Πηγή #2:MMO-Champion BlueTracker | Regarding real names in forums Πηγή #3:World of Warcraft - English (NA) Forums -> Regarding real names in forums
  15. Ακυρώθηκε η εμφάνιση των αληθινών ονομάτων στα forums της Blizzard.
  • Δημιουργία νέου...