Προς το περιεχόμενο

sotosu

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    128
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sotosu

  • Ημερομηνία γέννησης 26/10/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.730 προβολές προφίλ

sotosu's Achievements

  1. Παιδια νομίζω ότι η μήνυση αφορα την παραπληροφορηση σχετικα με το σταδιο στο οποιο βρισκοταν το παιχνιδι. Αν ειχαν σωστη ενημέρωση μπορει και να μην εβγαιναν αλλα να κυνηγουσαν την εταιρια γιατι δεν παρεδωσε στην ωρα της.
  2. Αψογα νεα αλλα οσο ο χρονος για να φτασουν αυτες οι τεχνολογιες στον μεσο χρηστη μετριεται σε δεκαετιες ... Εδω ακομα να δουμε FFTH (κανονικο να καρφωνει η ινα στο μοντεμ, οχι τις διαφημησεις των εταιριων που παει μεχρι το καφαο και καλα κατι κανανε) και δεν το βλεπω και για μερικα χρονια ακομα.
  3. Προσωπικη αποψη, πολυς ντορος για το τιποτα. Το γεγονος ειναι τοσο λυπηρο οσο και οποιοδηποτε αλλο τροχαιο και τιποτα παραπανω... Και για να μην παρεξηγηθω, δεν σχολιαζω το οτι ενας ανθρωπος σκοτωθηκε αλλα το οτι εμπλεκεται αυτονομο οχημα και τι μας λεει αυτη η πληροφορια απο μονη της. Γιατι σε εμενα δεν λεει κατι. Ενα στατιστικο πχ (οταν με το καλο βγουν σε κανονικη κυκλοφορια) που να δειχνει αν πραγματικα εμπλεκονται σε λιγοτερα ατυχηματα σε σχεση με το μεσο οδηγο (αναλογικα παντα) θα μας εδειχνε αν συμβαλλουν στην μειωση των ατυχηματων και θα ισχυροποιουσε η οχι την λογικη πισω απο την χρηση τους και το κατα ποσο ειναι ωριμη η τεχνολογια.
  4. Καλορίζικο το νέο look και Καλή χρονιά
  5. Καλορίζικο το νέο look και Καλή χρονιά
  6. Πολυ καλός φαίνεται. Θα τον δοκιμάσω μερικές μέρες και αν είναι τόσο γρήγορος όσο ο chrome θα κάνω την αλλαγή. Α! και να μην έχει τα θέματα με την μνήμη που είχε ο προκάτοχος του (κράξτε ελεύθερα αλλά σε δυο μηχανήματα που έβαλα την προηγούμενη έκδοση χωρίς να έχω ανοιχτό Browser έπιανε χυτή μνήμη)
  7. Ωραίο ακούγεται αλλά δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι access έχει για να μπορεί να προσπελάσει την login οθόνη των Windows. Φαντάζομαι κάπου εκεί που πατάς allow to make changes to this pc θα παίρνει και administrator privileges ε?
  8. Απο οτι φαινεται απο το ΥΠΕΡΙΩΝ η περιοχη σου ποναει, βεβαια απο την αλλη η INALAN εχει φτασει μερικα τετραγωνα απο την ευελπιδων... ισως μερικα μαζεμενα αιτηματα να φερουν το δικτυο της προς τα εκει.
  9. Μπορουμε μονο να ελπιζουμε. Μεχρι τοτε βεβαια πιο πιθανο ειναι να εχει ερθει η Inalan μεχρι εδω οποτε εχω φυγει την ιδια μερα
  10. Και ομως δεν θελω να γινει αυτο. Την τελευταια φορα που τσεκαρα ο παροχος μου ειχε διαφορετικα πακετα αναλογα αν δινει απο KV ή απο AK και ενω τωρα παιρνω 50/10 με μεγιστα 30/7 αν γυρισω σε KV θα παει 50/5. Πιθανον να ανεβουν τα μεγιστα μου στο Down απο 30 σε κατι παραπανω αλλλα θα χασω στο up το οποιο ειναι και αυτο που με ενδιαφερει. Μπορει βεβαια αυτο να εχει αλλαξει αλλα δεν το βλεπω μιας και οι παροχοι τεινουν να γινονται ολο και πιο τσιγκουνηδες με το Up.
  11. Παγκράτι 30/7 (50/10 είναι το πακέτο, έχω και 650μ απόσταση από το Α/Κ) και πάλι μού φαίνεται απαράδεκτο εν έτη 2017.
  12. Κοιτα αυτο δειχνει κατα το ημισι να μην εχει ολοκληρωθει η φορητοτητα οποτε δεν δρομολογειται πουθενα η εισερχομενη κληση σου. Αλλα απο την αλλη θα επρεπε να εχες εξερχομενες ακομα και ετσι. Αρα πιθανοτατα παιζει καποιου ειδους βραχυκυκλωμα οπως λεει ο bill2015 απο πανω. Τωρα το fast busy που ακους στο ακουστικο σου σε pots γραμμη δεν ξερω ποτε το δινει, εχω χρονια voip. Δωσε βλαβη να ερθει τεχνικος να τελειωνεις.
  13. Φιλε μου αν η τηλεφωνια σου ειναι pots οπως λεει η wind ( δεν γνωριζω τι δινει) ειναι αδυνατο να εχεις σε μια πριζα ιντερνετ αλλα οχι τηλεφωνια (μιλαμε για αυτες που δουλευουν). Οταν βαλεις ενα τηλεφωνο απευθειας στις πριζες που εχουν νετ εχεις καποιον ηχο στο ακουστικο? Μηπως δεν εχει ολοκληρωθει η αλλαγη του παροχου σου και δεν παιζει ακομα το τηλεφωνο σου ετσι και αλλιως? Σχετικα με την πριζα που αλλαξες, σε αυτην εχει τωρα νετ? Πριν ειχες νετ σε ολες τι πριζες σου αν εβαζες το μοντεμ εκει? Για να καταλαβοιυμε αν ειναι συνδεδεμενη με τις υπολοιπες που εχουν τωρα νετ η εχει γινει καμια περιεργη συνδεση στην καλωδιωση σου μεσα στις πριζες. ΘΑ μπορουσες να βαλεις το μοντεμ της cyta πανω και να δεις αν εχεις τηλεφωνο πανω απο εκει. Στην περιπτωση αυτη ακομα δεν εχει γινει καποια αλλαγη.
  • Δημιουργία νέου...