Προς το περιεχόμενο

_DiMoN_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.997
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

_DiMoN_'s Achievements

  1. Για 11 έτη φωτός με το γρηγορότερο αντικείμενο που έχουμε (Juno που τρέχει με 265.000km/h) θα χρειαστούμε 44.830 χρόνια..Ναι 44 χιλιάδες Για 1 έτος φωτός, θα χρειαστούμε μόνο 4 χιλιάδες χρόνια. Με λίγα λόγια δεν είναι και τόσο κοντά!
  2. Και πάλι, αν έχεις μια διαφήμιση στην Google και σου δώσει ένα report ότι την διαφήμιση την είδαν 25,000 χρήστες με ενδιαφέροντα στα ταξίδια, με τάδε ηλικίες. Αυτό δεν είναι πώληση δεδεμένων. Πως αλλιώς να το πούμε. Αν θες να δεις τις πληροφορίες και να αλλάξεις κάτι μπορείς να το κάνεις εδώ https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated?hl=en Πολύ απλά είναι για να βρει τους σωστούς χρήστες και να τους δώσει διαφημίσεις, αλλά τα δεδομένα δεν πωλούνται σε κανένα σημείο. Πολύ απλά δεν μπορείς να τα αγοράσεις. Αν δεν με πιστεύεις πήγαινε https://www.google.gr/adwords/ Και βάλε διαφήμιση, μπορεί να έχει και ένα κουπόνι με 75 ευρώ, μετά δείξε μου σε ποιό σημείο αγοράζεις δεδομένα??? Δεν νομίζω ότι θα το βρεις, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Δεν γίνεται, δεν μπορείς να αγοράσεις, δεν πωλιούνται!!! Τώρα αν έχεις αλλάξει το νοήμα της λέξης πώληση , αυτό είναι διαφορετικό. Εδώ στο insomnia, υπάρχουν διαφημίσεις της Google, και ο καθένας μας βλέπει διαφορετικές διαφημίσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα κτλ αλλά σε κανένα σημείο δεν πουλήθηκαν τα δεδομένα σου!
  3. Και πάλι, δεν πουλάει δεδομένα, έχει μεγάλη διαφορά, κανένα από τα δεδομένα δεν πηγαίνει σε άλλες εταιρίες. Ένας διαφημιζόμενος θέλει να δείξει διαφημίσεις σ'ένα συγκεκριμένο κοινό. Η Google κάνει αυτό πολύ απλά, κι αν το σκεφτείς είναι καλό. Π.χ. αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις αμάξι θα δεις δαιφημίσεις γι'αυτό και όχι για ποδήλατα. Τα στοιχεία σου δεν πάνε στον διαφημιστή, η διαφίμηση παρουσιάζετε σε εσένα. Σε κανένα σημείο δεν πωλούνται τα δεδομένα σου. Ναι η Google βγάζει χρήματα με το να δείχνει τις σωστές διαφημίσεις στο σωστό κοινό την κατάλληλη ώρα.
  4. Δεν νομίζω ότι λέει ότι πουλάει προσωπικά δεδομένα πουθενά, έχει μέγαλη διαφορά κάποιος να πουλάει τα προσωπικά σου δεδομένα. Αν ένας διαφημιζόμενος θέλει να δείξει διαφημίσεις σε άτομα 25-34 άνδρες, και τις δεις εσύ τις διαφημίσεις, σε ποιό ακριβώς σημείο πουλήθηκαν τα προσωπικά σου δεδομένα??
  5. Λογικά δεν το κάνουν για έσοδα η άλλα. Είναι όπως το Google Fiber, προσπαθούν να δείξουν στους ISP και στης εταιρίες κινητής ότι μπορούν να δώσουν καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές. Βασικά προσπαθούν να δημιουργήσουν ανταγωνισμό, ώστε οι υπόλοιπες εταιρίες να κάνουν καλύτερη δουλειά. Αν οι άλλες εταιρίες κάνουν καλύτερξη δουλειά, τότε περισσότερος κόσμος και πθο εύκολα θα χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και τις υπηρεσίες της Google!!!
  6. Για όσους αναρωτιούνται γιατί χρειάζοντα περισσότερους πυρήνες??? Turn Your Android Device into a Portable Workstation in a Pinch http://lifehacker.com/5887589/turn-your-android-device-into-a-portable-workstation-in-a-pinch Π.χ. τι θα λέγατε αν το κινητό ήταν και το laptop σας ή το desktop??? P.x. Το κόλαγες στο laptop (που ουσιαστικά είναι μια οθόνη, πληκτρολόγιο, και μπαταρία), κι είχε όλα τα αρχεία σου, την μνήμη, τα πάντα!!!!
  7. Παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελένεστε. Πολλοί έλληνες είναι σε εταιρίες όπως Facebook, Google κτλ. Όσον αναφορά για τους μισθούς αν πήρε $100k τον χρόνο για engineer του έδωσαν λίγα σε σχέση με άλλους μισθούς. Δεν είναι καφενείο όπως η Ελλάδα. Αυτός είναι ο αρχικός μισθός για engineers. Αλλά αυτό είναι χωρίς τα bonus. Επίσης μην ξεχνάτε τα bonus. Το καλοκαίρι δούλεψα στην Google για πρακτική και οι μισθοί είναι ανάλογοι.. Εκεί στην Silicon Valey ανταγωνίζονται για το ταλέντο και θα σε πληρώσουν. Έτσι απλά. Γιατί αν δεν στα πληρώσει το Facebook θα σε πάρει η google.
  8. “We welcome the news of today‘s acquisition, which demonstrates that Google is deeply committed to defending Android, its partners, and the entire ecosystem,” HTC CEO Peter Chou Ελληνικά ελληνικά
  9. Μια διορθωση ομως Larry Page, CEO Eric E. Schmidt, Executive Chairman
  10. Αν ανακάμψει και η οικονομία θα βοηθηθούν όλοι αυτοί...
  11. ΜΕ συγχωρείς ρε φίλε, αλλά ούτως ή άλλως όλες οι εταιρείς δίνουν full refund... Το έκανε και πριν το πρόβλημα αυτό. Δεν είναι κάτι προτότυπο.
  • Δημιουργία νέου...