Προς το περιεχόμενο

kobi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    344
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.889 προβολές προφίλ

kobi's Achievements

  1. kobi

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλημέρα φίλε μου, Εγώ έχω βρεί ανατακτικά για ψησταριά Landmann εδώ https://www.homeandcamp.gr/index.php/el/ Τους είχα πάρει τηλ και άλλαξα καυστήρες και καθρέπτες και η ψησταριά έγινε καινούργια. Δεν χάνεισ κάτι να ρωτήσεις.
  2. kobi

    Φίλτρα νερού

    Κάτι παρόμοιο είχα πληρώσει και εγώ, δεν θυμάμαι ακριβώς τιμές.
  3. kobi

    Φίλτρα νερού

    Το έχω πάρει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος μια και στο νερό η διαφορά γεύσης είναι εμφανής. Είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που έχουν πραγματική πιστοποίηση και μάλιστα δημοσιεύει το πιστοποιητικό ανάλυσης με τα αποτελέσματα από NSF.
  4. Με real-debrid και ενσύρματο δίκτυο θα έπρεπε να βλέπεις τα πάντα φίλε μου σφαίρα!!! Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
  5. kobi

    Xbox One Topic v1

    Παιδιά, ευχαριστώ για τις προτάσεις. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και ίσως τσιμπήσω απο cd keys.
  6. kobi

    Xbox One Topic v1

    Έχει 45usd τους 12 μήνες. Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά το 3μηνο είναι 15usd. Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις φίλε μου? Θέλω να προλάβω το Rayman αλλά και το project cars που έρχεται.....
  7. kobi

    Xbox One Topic v1

    Παιδιά από που να πάρω live gold? Το G2Α είναι αξιόπιστο? Ακούω προτάσεις.
  8. kobi

    Φίλτρα νερού

    Το σύστημα συνδέθηκε σε 2 λεπτά και είναι πολύ απλό. Έχει μέσα 2-3 διαφορετικά δαχτυλίδια για σύνδεση ανάλογα με την βρύση. Ένα από αυτά έκανε για την δική μου. Η ροή είναι χαμηλή, φαντάζομαι όπως σε άλλα φίλτρα, αλλά όχι ενοχλητική για να γεμίσεις 1 ποτήρι νερό. Πάντος, αν είχα δικό μου σπίτι θα έβαζα κάτω πάγκου γιατί λογικά θα έχει καλύτερες ροές. Για matrikx φίλτρα όταν έψαχνα ήταν φθηνά αλλά δεν βρήκα πιστοποιητικό ανάλυσης πουθενά. Το ίδιο για Camelot. Αν κάποιος φίλος έχει βρει άς το παραθέσει για να βοηθήσει μελλοντικούς αγοραστές
  9. kobi

    Φίλτρα νερού

    Ναι, έχεις δίκιο. Σε Amazon η τιμή είναι κοντά στα 100 ευρώ..... Για Θεσσαλονίκη καλύτερα να μιλήσεις με το κατάστημα γιατί δεν έχω ιδέα.
  10. kobi

    Φίλτρα νερού

    Το Aquasana AQ 4000 το πήρα από το κατάστημα στο Μαρούσι και η αγορά έγινε σχετικά πρόσφατα. Εκεί μου είπανε ότι τα ανταλλακτικά φίλτρα έχουν 55ευρώ. Με μια γρήγορη ματιά βρήκα την ίδια τιμή στην Aquasana Ευρώπης και Αμερικής. Δεν ξέρω που τα βρήκες 100 ευρώ… http://www.aquasanaeurope.com/aquasana-aq-4035-drinking-water-replacement-cartridge/ http://www.aquasana.com/replacement-drinking-water-filters/countertop-replacement-filter
  11. kobi

    Φίλτρα νερού

    Στο aquasana aq 4000 κατέληξα και πήρα εγώ μια και μετά από πάρα πολύ ψάξιμο είναι από τα ελάχιστα πιστοποιημένα που έχουν αναλυθεί από NSF και δημοσιεύεται το πιστοποιητικό ανάλυσης (http://www.aquasanahellas.com/grafix/products/faqs/aq4000/Performance+sheet[1].pdf ). Αν θυμάμαι καλά το πήρα 120 και τα φίλτρα έχουν 55 ευρώ. Σε όλα τα άλλα που κοίταξα ή δεν υπήρχε πιστοποίηση ή αυτή δινόταν από ανεξάρτητα εργαστήρια (NSF independently certified).
  12. Μετά από πολύ διάβασμα εδώ και σε διάφορα forum κατέληξα και πήρα τον Carrier Nuvo 20L για ένα διαμέρισμα 85 τ.μ.. Οι λόγοι που το επέλεξα είχαν να κάνουν με την εταιρία μια και είναι κολοσσός στις αντλίες/air condition, για την σχετικά χαμηλή κατανάλωση (263 W), για την χωρητικότητα του δοχείου (4.7L) και τέλος για την παροχή αέρα στα 210m3, νούμερα αρκετά ανταγωνίστηκα σε σχέση με άλλες μάρκες/μοντέλα. Μετά από χρήση εδώ και πάνω από 2 εβδομάδες ανελλιπώς για 24 ώρες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το έχω τοποθετήσει στο κέντρο του σπιτιού στον διάδρομο για να πιάνει όλα τα δωμάτια και έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά! Ιδίως στον υπνοδωμάτιο που είναι βορινό και εκτεθειμένο από 2 πλευρές η υγρασία από 70+ είναι μονίμως στο 55% και πλέον τα ρούχα και τα σκεπάσματα δεν έχουν την αίσθηση του βρεγμένου.... Επίσης το σπίτι πλέον ζεσταίνεται πολύ ευκολότερα από πριν! Για την ιστορία σε 19 ημέρες συνέχεια ανοιχτό σε σπίτι με εσωτερική θερμοκρασία 19 με 22 C έκαψε σχεδόν 15 KWh στο 55% ρυθμισμένο, δηλαδή περίπου 0.8 KWh την μέρα! Φυσικά τις τελευταίες 5 μέρες δεν δουλεύει σχεδόν καθόλου μια και τα επίπεδα υγρασίας είναι πολύ χαμηλά. Αν και δεν το περίμενα, οι αφυγραντήρες κάνουν τρομερή δουλειά!!!!
  13. Τελικά παρέλαβα και εγώ το v949 εδώ και 2 εβδομάδες, αν και δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω. Χθες το δοκίμασα για λίγο στο σπίτι και ξετρελάθηκα.... Ανυπομονώ να το πετάξω με τα πιτσιρίκια το ΣΚ.
  14. Τελικά αγόρασα και εγώ το V949 μαζί με κάτι μπαταρίες και το αναμένω. Θα σας ενημερώσω όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω!!!!
  15. Στο χειριστήριο θα σου έχει κάπου μια ροδέλα για να ρυθμίσεις την περιστροφή. Και εγώ στην αρχή την είχα πατήσει με το 6020, αλλά μου εξήγησε ένα φιλαράκι που ξέρει από ελικόπτερα. Γυρίζεις την ροδέλα μέχρι να σταματήσει η περιστροφή..
  • Δημιουργία νέου...