Προς το περιεχόμενο

Sreak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    171
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Sreak's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Βασικά είναι ακριβώς το ίδιο άσχετα με το μαρκετινιστικο μήνυμα. Τα συντηριτικά είναι συντηριτικά και το χειρότερο είναι ότι περνάει στον μέσο καταναλωτή ένα διαφορετικό μήνυμα. Πάντως υπάρχουν και άλλα ψωμιά του τοστ πολύ καλύτερα από το συγκεκριμένο που πέρα της πλάκας δεν τρώγεται, είναι εντελώς ψεύτικο κατά την άποψή μου.
  2. Νομίζω χάνουμε το δάσος και κοιτάμε το δέντρο. Ακόμα και αν δεν υπήρχε το απεριόριστο πάλι καλή θα ήταν η προσφορά. Τώρα το μαρκετινγκ πάντα υπερβάλει αλλά σε κάθε περίπτωση τα 720 λεπτά είναι πάρα πολλά για σταθερό.
  3. Εγώ νομίζω πως δεν είναι τόσο η προσφορά όσο το ότι πραγματικά πιστεύω πως πάμε σε ένα νεο μοντέλο επικοινωνίας και αυτό έχει το περισσότερο ενδιφέρον. Δηλαδή πλέον το σταθερό και το κινητό είναι το ίδιο στη χρέωση. Μου θυμίζει το μοντέλος της Αμερικής, δεν το έχω δει π.χ. πουθενά στην Ευρώπη. Είναι κάτι καινούργιο για τα δεδομένα μας.
  4. Θα έλεγα πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό! Δεν αμφισβητώ την προσφορά αλλά μέχρι στιγμής θα θεωρούσα πολύ δύσκολο να υπάρξει τέτοιο πακέτο. Θα διευκολύνει πολύ κόσμο πάντως.
  5. Βγήκε απόφαση για τη διαφήμιση του ΟΤΕ http://www.insomnia.gr/topic/446932-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC/
  6. Sreak

    Η Nova πλέον και επίγεια

    Αν έχεις forthnet είναι 9,90 διαφορετικα 14,90
  7. Sreak

    Η Nova πλέον και επίγεια

    Νομίζω πως αναφέρεται στην επίγεια συνδρομητική. Γενικά δε μου φαίνεται πως θα μπορούσε να δίνει ένα κανάλι κάτω από 10 ευρώ. Σαν καταναλωτής φυσικά και θα το ήθελα αλλά σκεπτόμενος ρεαλιστικά δε νομίζω πως θα γινόταν Σημαντικό όμως είναι πως πια και με 10 ευρώ μπορείς να δεις καμια ταινία της προκοπής. και είναι κάτι που σχετικά μπορώ να το αντέξω οικονομικά. Βέβαια ο καθένας ότι θέλει και όπως το βλέπει
  8. Sreak

    Η Nova πλέον και επίγεια

    Παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν γίνεται όταν εχει πληρώσει τόσα εκκατομύρια ευρώ για το πρόγραμμα (βλέπε superleague, game of thrones κτλ) να στα δίνει με 5 ευρώ. Νομίζω δεν υπάρχει μαθηματική συνάρτηση που να βγαίνει. Η λογική του πακέτου είναι αν θες μονο 1-2 κανάλια να τα πάρεις
  9. Sreak

    Η Nova πλέον και επίγεια

    Το νοβα σινεμα λέει ειδικά αν έχεις φορθνετ που σου έρχεται στο 10αρικο. εγώ θεωρώ πως αυτή τη στιγμή με 10 ευρώ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και μπορείς να βλέπεις αξιοπρεπείς ταινίες και όχι ένα σορό μ@@ες που έχουν τα ελεύθερα. Κάποιοςς που δεν μπορεί να αντέξει το δορυφορικό ή δεν θέλει κόστος εγκατάστασης τότε είναι μια χαρά
  10. Sreak

    Apple Iphone 4s vs Sony Xperia S

    Αν και κάτοχος iphone, αν έπαιρνα κάτι τώρα θα ήταν το xperia S. Μην ξεχνάς πως έχει και καλύτερη τιμή (νομίζω). Επίσης πιστεύω πλέον πως το iphone ειναι υπερεκτιμημένο γι'αυτό που προσφέρει και πληρώνεις πολύ περισσότερο το όνομα και τη λιγότερο την ουσία.
  11. Μήπως βάζει πάλι η ΕΕΤΤ το χεράκι της και αργοπορεί ή απορρίπτει την ύπαρξη νέων τιμών? δεν νομίζω να μη συμφέρει τους εναλλακτικούς να μειώσουν τις τιμές τους ειδικά αυτή την εποχή. Άλλωστε είναι γνωστό πως πολύ καιρό οι εναλλακτικοί παίζαν με πολύ μικρό περιθώριο κέρδους.
  12. Πάντως όταν κάποιος προσφέρει κάτι ας μην τον κράζουμε. Νομίζω μόνο καλό κάτι η 3d μετάδοση από τη νοβα, είναι μια επιπλέον υπηρεσία και θα έπρεπε να ζητάμε από όλες τις εταιρίες να εξελίξουν τις υπηρεσίες τους.
  13. σίγουρα είναι αισιόδοξο που επενδύει έστω και σε αυτούς τους καιρούς. Η 3d παραγωγή είναι πανάκριβη από όσο γνωρίζω.
  14. Πάρα πολύ καλή κίνηση. Βασικά εγώ δεν περίμενα στην Ελλάδα που ζούμε να δούμε ποτέ 3d παραγωγή...
  15. ΟΚ αλλά θα πρέπει κάπως να με ενημερώσουν. εντωμεταξύ μπορεί να κάνει και 5-6 λεπτά να επανέλθει η σύνδεση. φαντάσου στη δουλειά πως καθόμαστε και περιμένουμε πότε θα έρθει το νετ. Είναι σπαστικό.
  • Δημιουργία νέου...