Προς το περιεχόμενο

lewnidas_

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    123
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Πάτρα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Patra

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.893 προβολές προφίλ

lewnidas_'s Achievements

  1. Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω και απλά υποθέτω. Επίσης τα 4πινα ανεμιστηράκια μας δίνουν κάποια διαφορετική δυνατότητα ελέγχου...??
  2. Καλησπέρα σας Τέρης Α. ,ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ναι, το έστησα, από αυτό σας γράφω τώρα... Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση και στον @Tenshi που είχε την καλή διάθεση να μου απαντήσει και με εικόνες. Να σας ρωτήσω και το εξής... Aν είχα 4πινα ανεμιστηράκια θα μπορούσα να τα ελέγξω με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο...?? Τώρα από αυτά που βλέπω στο bios μπορώ να τα χειριστώ με το "fan curve"...?? Επίσης το κουτί μου ήρθε με 3 ανεμιστηράκια,ένα μπροστά,ένα πάνω και ένα πίσω. Άφησα το πίσω και το πάνω το μετακίνησα μπροστά και αυτό. Λάθος ή σωστό....??? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!!
  3. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Να υποθέσω οτι δεν υπαρχει πρόβλημα με το να μπει το 3πινο στο 4πινο και απλά με "τυχαίο τρόπο" θηλυκώνουν, δεν υπάρχει κάποια λογική απο δεξιά προς τα αριστερά ή το αντίθετο...??
  4. Και μια ακόμα ερώτηση (θέλω να πιστεύω πως θα είναι η τελευταία)... Έχω για κουτί το Be Quiet Pure Base 500DX το οποίο έρχεται με 3 ανεμιστηράκια 3πινα όπως βλέπω. Αυτά που μπορώ να τα συνδέσω επάνω στην μητρική...?? Σας ευχαριστώ και πάλι,καλό σας βράδυ.
  5. Α ωραία,δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει και κάτι τέτοιο,ευχαριστώ πολύ.
  6. Ναι φίλε μου,το τροφοδοτικό δίνει 2 8πινα, τι μπορώ να κάνω με αυτό...??? Έγινε φίλε μου,σε ευχαριστώ πολύ!!!
  7. Καλησπέρα σας. Μόλις αγοράστηκε το παρακάτω μηχάνημα : Ryzen 9 5950X Asus Rog Strix X570-F Gaming Crucial Ballistix 32GB 3600 Noctua NH-D15 Asus VGA GeForce GT 1030 2GB GDDR5 Corsair RMx 2018 Series RM850x 850W Full Modular 80 Plus Gold στην μητρική υπάρχουν (για την τροφοδοσία του επεξεργαστή υποθέτω) επάνω αριστερά δύο "θέσεις" για ένα 4πινο και ένα 8πινο βύσμα. Είναι απαραίτητο να συνδεθούν και τα δύο...?? Στο manual της μητρικής διάβασα πως δεν πρέπει να συνδεθεί το 4πινο μόνο του, γιατί θα υπάρχουν προβλήματα θερμοκρασίας... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!!
  8. Μεγάλη ευκολία τα sites που έχουν PC builder για να ξεκινήσεις από κάπου (ιδιαίτερα εάν είσαι άσχετος σαν εμένα και έχεις καιρό να ασχοληθείς με hardware) και κατόπιν έρχεσαι από εδώ να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν προφανώς περισσότερη εμπειρία και ίσως μερικοί είναι και επαγγελματίες.
  9. Θα σου απαντήσω εντελώς πρακτικά...!!! Είμαι πααααρα πολύ καινούριος σε αυτό το χόμπι και "δυστυχώς" κάτοχος DSLR. Δεν μου λένε τίποτα απολύτως οι τεχνικοί όροι,οι κανόνες τα χίλια μύρια και σίγουρα ο εξοπλισμός. Αν είχα την άνεση θα την ΣΚΟΤΩΝΑ την DSLR για την ευκολία/μέγεθος μιας μικρότερης φωτογραφικής μηχανής. (δεν μπαίνω καν στο τρυπακι dslr vs mirrorless με αφήνει παγερά αδιάφορο) Ο μόνος λόγος που γράφω είναι αυτός " καθώς θέλω να πάω ένα κλικ πάνω από την ποιότητα των φωτο του κινητού, να έχει απαραίτητα μικρό όγκο " Όσο πιο μικρή είναι μια συσκευή,ειδικά στην αρχή που πρέπει να ξεμπλοκάρουμε σαν άνθρωποι να βγούμε έξω να τραβήξουμε φωτογραφίες τόσο πιο καλά. Άπλα τα πράγματα. Σε όλα τα υπόλοιπα (τεχνικές,κάδρα,τρίγωνα κλπ. κλπ.) είμαι παντελώς άσχετος.
  10. lewnidas_

    mate 10 pro vs p20 vs s9

    Τις καλημέρες μου καταρχάς. Κάτοχος κι εγώ lg g4 (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συσκευή) και ας έχω κάνει κ μια αλλαγή πλακέτας με εγγύηση για καλή μου τύχη. Εδώ στην Πάτρα πήγα στα μαγαζιά που έχουν και τις 2 συσκευές (S9+ και P20 Pro μια από αυτές ήθελα) εκθεσιακές και τις κοίταξα/έπιασα αρκετές φορές. Δεν υπάρχει η οθόνη του S9+ χαζεύεις να την κοιτάς απίστευτη ποιότητα,είναι η συσκευή που θέλω να κρατάω. Το P20 Pro όμως αποφάσισα ότι είναι η συσκευή που θέλω να έχω και μόλις έκανα την παραγγελία του στα 549. Έχασα την μπάλα να βλέπω συγκριτικά στο youtube και να διαβάζω απόψεις και σχόλια κατόχων. Δεν θα σου γράψω περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα κριτήρια μου γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα σε βοηθήσουν,περισσότερο θα μπερδευτείς.
  11. lewnidas_

    HUAWEI Color Band A2 / Honor Band A2

    Δεν θα σου απαντήσω για την συγκεκριμένη συσκευή, μιας και δεν την έχω χρησιμοποιήσει, αλλά εμπειρικά, επειδή έχω περπατήσει/τρέξει με "πολύ καλύτερες συσκευές" δεν πιστεύω ότι έχεις με καμία 100% ακριβή αποτελέσματα για αμέτρητους λόγους . Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι συνήθως αυτές οι συσκευές σε βάζουν και στην διαδικασία να ορίζεις έναν στόχο και να τον πραγματοποιείς. Επίσης,θα αρχίσεις να "ανήκεις" σε κάποιες κοινότητες με άτομα που έχουν ΄τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα και να υπάρχει και ένας ανταγωνισμός με την καλή έννοια πάντα και αυτό είναι ακόμα ένα κίνητρο για πρόοδο. Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος, τις καλημέρες μου σε όλους.
  12. lewnidas_

    HUAWEI Color Band A2 / Honor Band A2

    Καλησπέρα. Βρήκες κάποια λύση τελικά φίλε μου με αυτό το βάσανο...??? Φαντάσου είχα πάρει και το Xiaomi Mi Band 2 (άψογη σύνδεση με το lg g4 που έχω ) στην γυναίκα μου πριν μερικές ημέρες και δεν έλεγε να συνδεθεί και αυτό με τίποτα με το huawei p8 lite της. Το πήγα πίσω μου έκαναν πίστωση και πήρα το Color Band A2, λέω της ίδιας εταιρίας είναι τι στην ευχή. Έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα " το οποίο γράφει απλά ενα waiting και εχει το σημα για bluetooth. " με το δικόσου. :/ Προφανώς για να μην συνδέεται δεν έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση. Με ποιο τρόπο επικοινώνησες για να προσπαθήσω κι εγώ? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου...!!! Update : Επικοινώνησα μόλις τώρα με τα γραφεία της Huawei στο 2111988000 και μου είπαν ότι είναι γνωστό το πρόβλημα και ότι θα βγει η ενημέρωση και μάλιστα θα την πάρουμε και εμείς στην Ελλάδα κατευθείαν. Δεν ξέρω εάν το πρόβλημα είναι με συγκεκριμένες συσκευές p8 lite και color band A2 γιατί μου ζήτησαν τους κωδικούς των δύο συσκευών (κινητού και fitband) και πράγματι το color band A2 που έχω εγώ τουλάχιστον, είναι με κωδικό AW61. Υπομονή....!!!
  • Δημιουργία νέου...