Προς το περιεχόμενο

roula

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    150
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

roula's Achievements

  1. Τα πολυεστιακα γυαλιά όταν κάποτε τα είχα γιατί πριν τα 34 δεν έβλεπα μακρυά και ξεκινούσε και η πρεσβυωπια δεν με είχαν εξυπηρετήσει... Με ζαλιζαν...φακούς επαφής ...μάλλον θα κάνω μια ερώτηση για αυτούς !
  2. Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια , η μηχανή μου είναι η Nikon D3300... Προσωπικά δεν θέλω να τα φοράω αλλα μόλις τραβήξω μια φωτογραφία και θέλω να την δω στην οθόνη της μηχανής θα πρέπει να βάλω γυαλιά ... λόγω του ότι δεν βλέπω κοντά ! Οπότε είμαι βάλε βγάλε τα γυαλιά και από αυτήν την άποψη ! Επίσης την φωτογραφία που έχω τραβήξει χωρίς γυαλιά μετά στην οθόνη με γυαλιά την βλέπω διαφορετική . Επίσης δεν μπορώ να κρίνω αν αυτό που βλέπω μεσα από το "ματάκι" (viewfinder) είναι το ίδιο με αυτό που θα εβλεπε ο οποιοσδήποτε! Τελοσπαντων ...σας ζαλισα !
  3. Καλησπέρα σας , εδώ και αρκετά χρόνια έχω πρεσβυωπια, απο τα 34 αν θυμάμαι καλά, με αποτέλεσμα όταν θέλω να τραβήξω μια φωτογραφία αλλά να ακουμπήσω το μάτι μου στη μηχανή πρέπει να βγάλω τα γυαλιά ... Το έχω προσπαθήσει και με γυαλιά αλλά δεν μπορώ να πω ότι βλέπω καλά κΙ τις περισσότερες φορές χτυπάει το γυαλί στην μηχανή . Το θέμα μου είναι υπάρχει σωστός τρόπος; Πρέπει να τα φοράω για να κοιτάω μέσα από το φακό ; Οι φωτογραφίες αυτές που τραβάω εγώ χωρίς γυαλιά ενώ έχω πρεσβυωπια θα ήταν ίδιες με κάποιον που δεν έχει πρεσβυωπια; Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!
  4. Ευχαριστώ πολύ.... δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι αργό !
  5. Καλησπέρα σας , έχω την Nikon D3300 και εκτός από τον κλασικό τρόπο αποθήκευσης με την κάρτα και με usb είδα ότι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα . Δεν βρίσκω πουθενά να αγοράσω αυτό που σας δείχνω στην φωτογραφία... Γνωρίζει κάποιος και σε τι τιμή ήταν κάποτε;
  6. roula

    Εικονίδιο σε xiaomi κινητό

    Σαν να έχεις δίκιο ... Είχε βρει το Bluetooth τα ασύρματα ακουστικά τα οποία μόλις τα έβαλα στην πρίζα να φορτίσουν εξαφανίστηκε αυτό το εικονίδιο...απλά τα ακουστικά είχαν ακόμα 20% μπαταρία ! Ευχαριστώ πολύ!!
  7. Τι είναι αυτό ; το είδα σήμερα ! ίσως να ήταν εκεί καιρό αλλά δεν το είχα παρατηρήσει! Άλλες φορές το βλέπω άσπρο και άλλες κόκκινο όπως τώρα ! Ευχαριστώ από τώρα όλους σας !
  8. Το κατάφερα !!! Χίλια ευχαριστώ !!! Γιατί είναι στιγμές που δεν μπορώ να φορέσω γυαλιά οπότε αυτό με βοηθούσε παλιά να μιλάω και να γράφει μήνυμα ! Καλό βράδυ να έχεις !
  9. To Gboard δεν το βρίσκω στις εφαρμογές καν !
  10. Γεια σας! Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροφωνάκι στο πληκτρολόγιο; και δεν μπορώ να κατεβάσω το Gboard? Το κινητό είναι Xiaomi .
  11. roula

    Your gmail is out of storage

    Αυτό το ότι πρέπει να μπαίνω από desktop...με ξεπερνάει ! Θα το κάνω όμως γιατί από το κινητό ...οι επιλογές δεν είναι πολλές ! Έχω εφεδρικό email για να το βάλω για backup...αλλά θα ξεκινήσει να αποθηκεύει από την ώρα που θα το βάλω.... ή θα αποθηκεύσει από πιο παλιά ; ρωτάω γιατί δεν θέλω να χάσω διάφορα δεδομένα !
  12. roula

    Your gmail is out of storage

    Ναι , το viber κάνει backup στο συγκεκριμένο mail. Μα μόνο τα mails μου θέλω να βλέπω...κάτι άλλο δεν κάνω για να χρειάζομαι μεγαλύτερο χώρο...μόνο το viber κάνει backup !
  13. roula

    Your gmail is out of storage

    Γεια σας , καταλάβατε από τον τίτλο φαντάζομαι το πρόβλημα μου ! Μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα όταν μπαίνω να διαβάσω τα mails μου, που δεν έχω πολλά, δεν συνηθίζω να τα αποθηκεύω ! Μου δείχνει ότι είναι γεμάτο το Google drive , πώς μπορώ να δω τι είναι αποθηκευμένο και να κάνω ένα ξεκαθάρισμα ; Σας ανεβάζω φωτό να δείτε. Πατώντας πάνω στο Google drive 14,99Gb δεν βγάζω άκρη ...
  14. roula

    Δίπλα μηνύματα στο viber

    Εγώ " με έσβησα " και μέχρι στιγμής δεν μου έχει πει καμία επαφή μου ότι συμβαίνει κάτι ! Για να δούμε !
  15. roula

    Δίπλα μηνύματα στο viber

    Εμένα πάντως πατώντας πάνω στο link μου εμφανίζει μήνυμα ... Το ίδιο μου έστειλαν .... Έκανες τίποτα με αυτό ;
  • Δημιουργία νέου...