Προς το περιεχόμενο

Tredor

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Tredor's Achievements

  1. Αν είχες συνδέσει το Mi account στο κινητό ... Δοκίμασε να μπεις απο το site μήπως και τα έχει κρατήσει από εκεί ,, είχε επιλογή να κρατάει αρχείο , αλλά δεν γνωρίζω για τόσο παλιά
  2. Tredor

    Περίεργο πρόβλημα με password.

    Μήπως έχει ελληνικά σαν πρώτη γλώσσα ? !
  3. Tredor

    [FREE] Death Coming @ Epic Store

    Ναι έχει επιλογές για APP , SMS , EMAIL
  4. Για τους από πάνω , δεν είναι το ίδιο κινητό με το MI9 , το συγκεκριμένο κινητό ειναι το Redmi k20 pro , το οποίο στην Ευρώπη κυκλοφορεί σαν Mi 9T pro. Τώρα για την προσφορά , για Ευρώπη μια χαρά τιμή είναι (εγγύηση κλπ). Αν και προσωπικά θα περιμένω να πέσει και άλλο σε λίγες βδομάδες να το πάρω.
  5. Μόλις μου ήρθε , την παρασκευή το είχα στείλει. οπότε υπομονή
  6. Πάτα στο link πού έδωσε ο dopermann και βάζεις εκεί τον κωδικό. Έστειλα αλλά ακόμη δεν έχει έρθει email.
  7. Tredor

    Vodafone blue star προσφορά.

    Πιο παλιά ήταν διαθέσιμα κάποια εισητηρια ανά μήνα , και ήταν πιο εύκολο να βρεις , πλέον έχουν γίνει ημερήσια για αυτό είναι και πιο δυσκολο. Δύο τρεις φορές που έχω βγάλει , ετοιμάζω το μνμ η από το aplication , στις 23:59 και όταν γυρίσει 00:00 το στέλνω , αν δοκιμάσεις 00:01 συνήθως έχουν εξαντληθεί .
  8. Καλημέρα, Γνωστός ψάχνει Laptop για απλή χρήση (ίντερνετ, ταινίες, flash games ..) Η αγορά πρέπει να γίνει από Public (λόγω κάποιας επιστροφής χρημάτων που έχει) το ποσό που διαθέτει είναι 350-450. Ευχαριστώ.
  9. Δοκίμασε να βρεις , στα settings της κάρτας ήχου (του pod ) Buffer settings η Asio settings, και δοκίμασε να χαμηλωσεις, μήπως και στρώσει το latency (delay)
  10. Την πεταλιερα την συνδέεις με usb ?? Εφόσον την αναγνωριζει σαν κάρτα ήχου, και θέλεις να ακούς τι παιζεις (όχι ηχογράφηση κλπ). Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις ηχου των windows να δηλώσεις σαν συσκευή ηχογραφησης την πεταλιερα και κάνε unmute το κανάλι (δεν είμαι στο pc να δω που είναι η επιλογή) και σαν έξοδο αναπαραγωγής άφησε την κάρτα με τα ηχεία που έχεις τωρα. Λίγο μπακαλιστικος τρόπος, αλλά δεν θα χρειάζεται να συνδεεις τα ηχεία στην πεταλιερα.
  11. Αν εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις bootable usb , δοκίμασε αυτό : https://unetbootin.github.io/ Με το συγκεκριμένο το έκανα bootable το flashaki .... Edit : Α καλά! τώρα πρόσεξα ότι το έχεις δοκιμάσει , γράψε άκυρο ^^
  12. Tredor

    Lubuntu δίκτυο με win10 - Αρχαριος

    Όλα οκ, μάλλον είχα σβήσει κάποιο αρχείο και δεν λειτουργούσε σωστά , έκανα ξανά install και δούλεψε κανονικά Ευχαριστώ .
  13. "Το πρόβλημα λύθηκε τελικά , πέρασα από την αρχή το lubuntu και λειτούργησε" Καλησπέρα Έβαλα το Lubuntu σε ένα παλιό laptop . Όλα λειτουργούν άψογα , αλά έχω πρόβλημα προσπαθώντας να κάνω δίκτυο μεταξύ lubuntu και win10. ΥΠΟΨΙΝ ότι είμαι τελείως αρχάριος από linux διάβασα στο νετ , και εγκατέστησα το SAMBA , και επίσης ένα πρόγραμμα το SMB4K με το SMB4K αναγνωρίζει κανονικά το δίκτυο , αλλά βάζοντας τα credentials (με τα οποία συνδέομαι κανονικά από άλλα PC και το κινητό) δεν κάνει τπτ ούτε βγάζει κάποιο error. προφανώς κάτι κάνω λάθος. Κάποια βοήθεια για το τι μπορεί να φταίει ?
  14. Tredor

    Speedport entry 2i ??

    Καλησπέρα. προσπαθώ να κάνω frimware upgrade στο "Speedport Entry 2i" ,αλλά όταν βάζω το αρχείο δεν προχωράει η εγκατάσταση γιατί το αρχείο δεν είναι το σωστό. Το κατέβασα από εδώ https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/-/support/article/87706621 Επισης τώρα χρησιμοποιώ το "Speedport W 724V Type Ci" το οποίο λειτουργεί μια χαρά , απλός έστειλαν το "Speedport Entry 2i" λόγω ότι έκανα μετατροπή της γραμμής από Isdn σε pstn Με το "Speedport Entry 2i" δεν συγχρονίζει καν το DSL, και ήθελα να δοκιμάσω μήπως στρώσει με frimware upgrade
  • Δημιουργία νέου...