Προς το περιεχόμενο

ΜΑΝΟΛΗΣ

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ΜΑΝΟΛΗΣ's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας . Εδω και μια εβδομάδα προσπαθούσα να κάνω σύνδεση σε φιλικό σπίτι το ιντερνετ που ειχαν κάνει με τον ΟΤΕ αλλά μάταια . Τελικά διαπιστώθηκε μετά απο έλεγχο τεχνικών που ήρθαν και ειδαν απο κοντά οτι υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης μόνο για το ιντερνετ . Το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικα αλλα δεν ειχαμε σύνδεση ιντερνετ καθολου . Πριν απο δυο ώρες τελικά κάναμε ακύρωση της σύνδεσης και τώρα σκεφτόμαστε να βαλουμε πάλι wind . Ειχαν πριν ενα χρόνο παλι με στικάκι και δούλευε μια χαρα
  2. To ξέρω οτι εχει συσκευές το πρόβλημα ειναι οτι δεν έχουν τα καταστήματα για να αγοράσω . Και στα site τους εχει το μοντέλο αλλα οχι στο κατάστημα για να το αγοράσεις ευχαριστω για την απάντηση σου φίλε μου .
  3. Καλησπερα σας . Προκειται να αγοράσω μια καινούρια συσκευή τηλεφώνου - φαξ και θα ηθελα την βοηθειά σας . Το ποσό που ειμαι διατεθιμενος να διαθέσω ειναι μεχρι 200 ευρώ περιπου . Εχω κάνει μια έρευνα αγορας στην Θεσσαλονίκη αλλα δυστυχως δεν εχω βρεί στα καταστήματα που εχω παει plaisio - multirama - κωτσόβολος media markt αρκετές μάρκες . Εχουν μόνο μια δύο μάρκες . Γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα που να έχει αρκετές μάρκες απο τηλέφωνα φαξ εδω στην Θεσσαλονίκη να με βοηθήσει ? red tube, pandora, limewire gmail, pandora, limewire
  4. Καλησπέρα και απο μένα . Οι γονείς μου εχουν αγοράσει την Samsung LCD 37 '' LE 37 B551 και θα ηθελα να με πληροφορήσετε εαν μπορεί να παιξει ταινίες με την θύρα usb που εχει η με το western digital media player .
  5. Καλησπέρα σε ολη την παρέα . Μόλις εκανα την αναβάθμιση και τώρα ολα ειναι οκ . Ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σας .
  6. Καλησπέρα και απο μένα . Αγόρασα και εγω χτές το συγκεκριμένο western digital hd tv media player και εχω μια απορία . Κάποιες ταινίες τις επαιζε κανονικά με τους υπότιτλους μια χαρά και κάποιες εβγαζε κινέζικα . Πήγα απο το μενού στο subtitles αλλά δεν κατάφερα να κάνω κάτι γιατί βγάζει 1 / 1 με τα κινέζικα και μετά την αλλη επιλογή substitle off αρα δεν μπορώ να επιλέξω . Το περίεργο ειναι οτι κάποια ταινία που ειδα ετσι στην τύχη επαιξε κανονικά η ταινία - φόρτωσε απο μόνο του τον υπότιτλο προφανώς και δεν ειχε κανένα πρόβλημα στην συνέχεια . Στην αρχη νόμιζα οτι κάτι γίνεται με το το αρχείο της ταινίας δηλαδή αν ειναι dvd rip - avi cam ts κ . τ . λ . Ολες οι ταινίες που εχω στον σκληρό εχουν υπότιτλους ελληνικούς μερικοί ειναι ενσωματωμένοι και αλλοι ηταν σε ξεχωριστό αρχείο αρα κάτι γίνεται εδω μάλον ετσι παιδιά ? Πως μπορώ να δω τι εκδοση εχω στην συσκευή και πως μπορώ να κάνω update ?
  7. Καλησπέρα και απο μένα παιδια . Εγω χρησιμοποιώ verbatin και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος . Ρώτησα αν εχουν και taiyo yuden απο εκει που αγοράζω αλλα δεν ειχαν και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κατάστημα εδω στην Θεσσαλονίκη . Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει να πάμε να πάρουμε για δοκιμή και εμεις . Παίζει βέβαια ρόλο και το κόστος να μην το ξεχνάμε αυτό ετσι παιδιά .
  8. Καλησπέρα σε ολους σας .Ζητάω συγνώμη προκαταβολικα εαν υπάρχει απάντησει στην ερώτηση που θα θέσω και δεν το εχω προσέξει . Πως γίνεται να μετατρέψω μια ολόκληρη ταινία dvd ( δηλαδή το εργο σε avi η σε mpeg η αλλο αρχείο με το total video converted γιατί δεν υπάρχουν πουθενά οδηγίες ? Επίσης πιο ειναι καλύτερο το avi η mpeg . απλα επειδή εχω φορτωμένες κάποιες ταινίες σκέφτηκα να τις κάνω μετατροπή γιατι πιάνουν πολύ χώρο στον δίσκο μου αξίζει η καλύτερα να τις αφήσω οπως ειναι ? ευχαριστώ .
  9. ΜΑΝΟΛΗΣ

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Οι JUDAS PRIEST για μένα ειναι το κορυφαίο metal γκρούπ . Και τα live τους που εχω δει στο εξωτερικό θα μου μείνουν αξέχαστα . Εχουν γράψει ιστορία μαζί με IRON MAIDEN - BLACK SABBATH - METALLICA αν και βλέπω οτι πολύ εχουν απογοητευτεί με τους METALLICA οπως και εγω φυσικά αλλά κανεις νομίζω δεν ξεχνάει τους πρώτους τους δίσκους , κάποτε ερχεται η πτώση τι να κάνουμε . Η μουσική σκηνή εχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια δυστηχώς γι αυτό δεν μας αρέσουν κάποια πράματα .
  10. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί εδω στην Ελλάδα μας δεν ξέρουμε πότε να φέρουμε ενα συγκρότημα που να ειναι μεγάλο και να εχει μια ιστορία αλλά κάνουμε πάντα λάθος στον χρόνο η στον χώρο που το φέρνουμε ? Δεν ξέρω για την Αθήνα τι εγινε αλλά Θεσσαλονίκη η συναυλία TYPE O NEGATIVE απο συμετοχή κοινού ηταν απαράδεκτη . Με ποιό σκεπτικό εφεραν τέτοια μπάντα μια βδομάδα μετά το rockwave σχεδόν . Η το άλλο κουφο να παίζουν την ιδια μέρα στην Θεσσαλονίκη δύο απο τις μεγαλύτερες ροκ φωνές που υπάρχουν στον κόσμο ROBERT PLANT - IAN GILLAN . Τι να πω οσοι ειχαν την τύχη να δουν τα παραπάνω ονόματα παλιότερα ( οπως εγω ) αντε καλά , αλλά για κάποιους μπορει να ειναι η πρώτη τους φορά . ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ αυτό εχω να πω μόνο ....
  11. Μπορειτε να στειλετε ενα courier να σας παρει τα εισιτηρια για οσους δεν μπορουν να πανε οι ιδιοι στο ticket house
  12. Φίλε amigos το ελεγξα το σαιτ της altavista αλλά δεν εχει μέσα την γερμανική σε ελληνική η αντιστρόφως ? ευχαριστώ πάντως
  13. Δεν ξέρω αν ειναι σωστό να αναφέρω την ερωτησή μου σε αυτό το topic αν δεν ειναι ζητάω συγνώμη προκαταβολικά . Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποιο πρόγραμμα που να μεταφράζει απο γερμανικά σε ελληνικά η αντίστροφα εκτός το systran ?
  14. οι tool θα ερθουν παλι Ευρωπη για περιοδεια κατα το Νοεμβριο οσοι ενδιαφερονται να προμηθευτουν γρηγορα εισιτηρια
  • Δημιουργία νέου...