Προς το περιεχόμενο

stavrosl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stavrosl

  • Ημερομηνία γέννησης 31/05/1959

stavrosl's Achievements

  1. stavrosl

    ZTE H288A (Nova)

    Ψάχνω και εγω τους κωδικούς root για το ZTE H288A V1.1.0_GR5.1T17. Οι παλαιοι μετα απο ενα update δεν δουλευουν. Ευχαριστω πολυ.
  2. Επιτελους καποιος να βαλει φρενο... σωστα τα λες φιλε!!! τι ευκολια να πιανουμε στο στομα μας τετοια ονοματα....
  3. Μπορεις να τον διαγραψεις αμεσως αν με καποιον τροπο πας στο DOS
  4. Μα για να στο κανει ποιο γρηγορα το update και να σε αφησει να κανεις μετα την δουλεια σου με την ησυχια σου. Αν βρειτε κατι θετικο να το ...γραψεται..τελικα το εχουμε αυτο σαν λαος...
  5. και σε εμενα εγινε το update ολα οκ!!! νομιζω οτι ειναι και λιγο ποιο γρηγορα.... θα δω και θα ξαναγραψω..
  6. Τα πολλα χρηματα εφυγαν το 2004,μετα τους Ολυμπιακους αγωνες, τοτε αντι να παρουν τον εξοπλισμο που χρειαζοταν πηραν προσωπικο για αυτη την δουλεια νομιζω 116 ατομα, ενας εξ αυτων ηταν και ειδικος στο εργο, ηταν χασαπης στο επαγγελμα.Αυτα.
  7. Ειμαι 47 ετων εχω να δω f1 απο εκεινο το πασχα που σκοτωθηκε ο Senna. Ειμαι γερμανοφιλος, μου αρεσει ο τροπος που προγραμματιζουν τα παντα, αλλα δεν φτανει μονο αυτο στους αγωνες αυτοκινητων. Ο Senna ειχε αυτο το κατι αλλο την <<ψυχη>>, την μοναδικη ικανοτητα να ειναι κομματι του μονοθεσιου, δεν ετρεχε για τα χρηματα, αλλα για την αισθηση οταν <<ακροβατης>>, για την ταχυτητα, γιατι ηταν φτιαγμενος για την ταχυτητα ηταν κομματι της. Μετα το θανατο του Senna η F1 δεν ειναι οπως πριν,εχουν αλλαξει παρα πολλα, περοσσοτερα απο οτι μπορουμε να δουμε. nzeppos σε καταλαβαινω.Ο Γερμανος ειναι πολυ καλος οδηγος, αυτο εχει μαθει να κανει απο παιδι, να ειναι <<προγραμματισμενος>> και μελετημενος ειναι καθρεπτης της Γερμανικης νοοτροπιας, δεν ειναι ομως ο Senna._ Καποιος μεγαλος δημοσιογραφος στο χωρο των Αγωνων Αυτοκινητου ειχε γραψει : Ο Τελευταιος Θεος ηταν Βραζιλιανος!!
  • Δημιουργία νέου...