Προς το περιεχόμενο

Arioch79

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    351
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Arioch79

  • Ημερομηνία γέννησης 13/02/1979

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Arioch79's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Arioch79

    Clash of the Titans

    True! Το κόμικ ήταν πολύ πιο "λιτό".
  2. Arioch79

    Clash of the Titans

    Στη ραδιοφωνική διαφήμιση της ταινίας αναφέρεται ότι "μετά τους 300, η ελληνική μυθολογία επιστρέφει..." Οι 300 δεν ήταν μυθολογία καμάρια μου... 'Οσο για την ταινία, όπως ανέφερε πολύ σωστά φίλος νωρίτερα, σβήνουμε εγκέφαλο, φοράμε γυαλάκια και γουστάρουμε!
  3. Arioch79

    Πέθανε ο Michael Jackson

    O MJ ήταν ο τελευταίος πραγματικά μεγάλος performer και ίνδαλμα. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ήταν ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, έγραφε μόνος του τα τραγούδια του και έκανε τις χορογραφίες. Για εμάς τους 30 something είναι πραγματικά τέλος εποχής. Επίσης, οι φήμες ότι πέθανε αμέσως αφού υπέγραψε συμβόλαιο για να εμφανιστεί στην Ελλάδα με γνωστή ελληνική εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών κρίνονται ανακριβείς. Αν είχε υπογράψει με τη συγκεκριμένη εταιρεία, θα πέθαινε/πάθαινε καρκίνο/πάθαινε κόψιμο μία ώρα πριν τη συναυλία, εν μέσω βροντών, χαλαζόπτωσης και γενικά των εφτά πληγών του Φαραώ. Και ο νοών...
  4. Arioch79

    Empire: Total War

    Ου, καλά είσαι. Εγώ περίμενα τρεις εβδομάδες ακριβώς για να μου έρθει το GTAIV από το Play. Όταν ήρθε είχε πάνω σφραγίδα Bουκουρεστίου. Από τότε, ebay και μόνο ebay. Έκανα το ETW preorder από έναν retailer στο ebay (Αγγλία) και το είχα στα χέρια μου τέσσερις εργάσιμες μετά το release date. Εκεί βλέπεις έχει feedback οπότε σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν.
  5. Arioch79

    Alone in the Dark 5

    Άργησε ο θείος, αλλά τα κατάφερε. Στην αρχή με ψάρωσε άσχημα, αλλά με το που μου έδωσε τον έλεγχο ξενέρωσα από τη ζωή μου με την κάμερα και την κίνηση του χαρακτήρα. Διάβασα ότι η έκδοση για PS3 θα είναι βελτιωμένη και ότι θα κυκλοφορήσει patch για X360. Για PC δε διάβασα τίποτα, ελπίζω να γίνει κάτι και για μας τους φτωχούς πλην άτιμους PC gamers. Μέχρι τότε, λέω να το αφήσω να μαζεύει σκόνη μαζί με το Witcher (από το Μάιο περιμένουμε την enhanced edition).
  6. Σωστό αυτό που λες, δεν ξέρεις τι ξενέρα είναι να μπαίνουν στη σκηνή με το Aces High και να μη μπορείς να δεις τίποτα επειδή ένας μ@λ@κ@ς αποφάσισε να ανάψει καπνογόνο για λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει. Από την άλλη, πιστεύω ότι είναι στατιστικά αδύνατο να μην υπάρχουν πέντε μ@λ@κες σε 30.000 κόσμο. Πιο πολύ κακίζω τους διπλανούς τους που δεν πιάνουν το καπνογόνο να τους το βάλουν στον κώλο.
  7. Η εκτέλεση των κομματιών ήταν άψογη και ο ήχος ήταν σχετικά καλός (έχω ακούσει και καλύτερα). Η σκηνική παρουσία ήταν επίσης άψογη, τα εφέ φωτιάς/φωτισμού ήταν καταπληκτικά. Θα συμφωνήσω με έναν προλαλήσαντα ότι η φωνή του Bruce χανόταν σε φάσεις, ειδικά στις πιο ψηλές νότες. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα ηχοληψίας ή αν απλά ο Bruce δεν έχει πια τις αντοχές που είχε πριν 20 χρόνια. Πάντως, αν ξέρετε κι άλλον 49χρονο τραγουδιστή που να βρίσκεται 30 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, να τρέχει πάνω κάτω σαν παλαβός στις συναυλίες και να έχει τόσο καλή φωνητική απόδοση, πείτε μου ποιος είναι να πάω να τον προσκυνήσω κι αυτόν. Όσον αφορά στις κάμερες και τα κινητά, τι να κάνουμε, ζούμε στην popularity culture όπου πολλοί προτιμούν να ανεβάσουν ένα βίντεο στο youtube για να ακούσουν δέκα μπράβο από όσους το δουν παρά να ζήσουν στο φουλ τις μοναδικές στιγμές μιας τέτοιας συναυλίας. Σαν παλιότερος, απορώ πώς είναι δυνατόν να ακούς τη θρυλική εισαγωγή με τη φωνή του Churchill ακολουθούμενη από το Aces High και να προσπαθείς να κρατήσεις σταθερή την κάμερα αντί να φρενιάζεις. Αυτά όμως είναι τα σημάδια των καιρών, οι αναπτήρες αντικαταστάθηκαν από γκατζετάκια. Δεν το λέω με εμπάθεια, δεν είμαι τεχνοφοβικός, παρακολουθώ τις εξελίξεις της τεχνολογίας από εποχές Spectrum, απλά καλό είναι να μάθουμε να κάνουμε τους διαχωρισμούς μας. Βέβαια, και πάλι, to each his own. Όσον αφορά το setlist, ήταν τελείως people pleaser. Έπαιξαν μέχρι και το Fear of the Dark που είναι εκτός της περιόδου που υποτίθεται ότι κάλυπταν. Εκτός από το Rime of the Ancient Mariner και το Moonchild που για μένα ήταν οι μοναδικές εκπλήξεις της βραδιάς, όλα τα άλλα τραγούδια που ακούσαμε ήταν καρακλασικά συναυλιακά τραγούδια των Maiden. Προσωπικά, θα προτιμούσα να ακούσω underdogs, αλλά όπως πολύ σωστά λένε και οι ίδιοι, you can never please everyone. Θα παίξεις το Seventh Son, θα σου πούνε γιατί δεν έπαιξες το Hallowed be thy Name. Θα παίξεις το Deja Vu, θα σου πούνε γιατί δεν έπαιξες το Running Free! Οπότε δεν νομίζω ότι όσον αφορά σε αυτόν τον τομέα, και με δεδομένο τον χρονικό περιορισμό, μπορεί κάποιος να γκρινιάζει για το setlist. Αντικειμενικά μιλάμε πάντα, γιατί κι εγώ θα ήθελα να ακούσω το To tame a Land!
  8. Arioch79

    Race Driver: Grid

    Απλά το καλύτερο racing game ever, ΙΜΗΟ. Έχω παίξει από το super cars 2 και το Lotus esprit challenge μέχρι το GT στο PSX και το DiRT, κανένα δεν με εντυπωσίασε και με κράτησε όσο αυτό (μιλάμε πάντα για racing GAMES, όχι εξομοιωτές, αν και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις γίνεται αρκετά ρεαλιστικό). Το μόνο με το οποίο μπορώ να το συγκρίνω (σε πόρωση), είναι το colin mcrae 2.
  9. Ως παθών των norton, avast και zonealarm, nod και πάλι nod. Δεν με νοιάζει τι λένε τα τεστς, με νοιάζει τι βιώνω καθημερινά όσον αφορά την απόδοση και την ασφάλεια του PC μου.
  10. Arioch79

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    ρε παιδιά, δεν μένουμε ontopic γιατί απεδήμισαν εδώ όλα τα fanboys/trolls από το console games section και δεν βλέπω προκοπή. Ας γράφουμε εδώ μόνο για φήμες σχετικά με το release του GTAIV στα PCs. Και επιτέλους, ξεκολλήστε από αυτά τα εφηβικά κολλήματα. Εντάξει, κι εγώ έτσι ήμουν πριν από 15 χρόνια, υπέρμαχος των home computers (talk about betting on the wrong horse), αλλά μετά i got a life. Πιστεύω ότι όλοι βολευόμαστε με την πλατφόρμα που διαθέτουμε (και όχι την "στηρίζουμε", αυτά είναι για τους fanboys ή όσους έχουν κάποιο άλλο συμφέρον), και ότι αν δούμε ότι δεν ικανοποιεί πλέον τις gaming ανάγκες μας έχουμε την στοιχειώδη νοημοσύνη να απευθυνθούμε κάπου αλλού. Είμαστε όλοι gamers, τι σημασία έχει το μέσο; Εγώ έχω pc γιατί επί του παρόντος (και για καθαρά προσωπικούς λόγους που δεν αφορούν κανένα και τους οποίους δεν μπορεί κανείς να καταρρίψει) το προτιμώ από τις εναλλακτικές gaming πλατφόρμες, αν όμως δω ότι η κατάσταση συνεχίζει να χειροτερεύει (γιατί κακά τα ψέματα, το pc gaming δεν περνάει και την χρυσή εποχή του), θα στραφώ αλλού.
  11. Arioch79

    Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

    Γενικά, συμφωνώ με nzeppos. Η κόντρα console gaming - pc gaming μου θυμίζει λιγάκι την αντίστοιχη μεταξύ X360 και PS3. Πιστεύω ότι από τις δύο αυτές κόντρες βγαίνουν δύο ηθικά διδάγματα: 1) Οι εταιρείες κοιτάνε το συμφέρον τους, το οποίο για δύο κυρίως λόγους (πρώτον, πειρατεία, δεύτερον, δεν χρειάζεται να παραμετροποιούν τόσο το παιχνίδι ώστε να παίζει καλά σε 1000 διαφορετικά configurations), βρίσκεται στις κονσόλες. Όσοι νομίζουν ότι τα στελέχη τις rockstar είναι τόσο "ρομαντικά" ώστε να θέλουν να βγάλουν το παιχνίδι "στην πλατφόρμα στην οποία γεννήθηκε" (ΛΟΛ), μάλλον ζουν 20 χρόνια πριν όταν τα παιχνίδια φτιάχνονταν από δύο 25χρονους geeks σε ένα γκαράζ. Άμα δεν τους κάνει κόπο, θα μας κάνουν τη χάρη να το βγάλουν και για τα PCs. Δεν είναι τυχαίο ότι η φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του στα PCs συμπίπτει με την ημερομηνία διάθεσης downloadable content, δεδομένου ότι αυτό θα φρενάρει κάπως την πειρατεία (αν εφαρμόσουν κάποιου είδους online authentication για να μπορούμε να κατεβάζουμε το περιεχόμενο). 2) Η υπολογιστική ισχύς δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η πλατφόρμα να είναι developer friendly. Τι να το κάνω που η κάρτα μου είναι 100 φορές καλύτερη από αυτή του X360, τη στιγμή που ένας τύπος που έχει σκάσει 200 ευρώ (μόνο η κάρτα μου κόστιζε τέσσερα κατοστάρικα όταν την πήρα), παίζει παιχνίδια που εγώ δεν θα δω ούτε στον ύπνο μου. Προσωπικά, πιστεύω ότι τα τελευταία προπύργια του pc gaming έχουν αρχίσει να πέφτουν (online multiplayer, εμφάνιση στις κονσόλες strategy games κλπ), ενώ οι κονσόλες προσφέρουν και άλλες λειτουργίες όπως π.χ. το ότι αποτελούν multimedia centers. Νταξ, και το pc μπορεί να γίνει multimedia center, αλλά πιστεύω ότι οι κονσόλες είναι πιο "εργονομικές" και απλές στην χρήση τους σε αυτόν τον τομέα. Βασικά είμαι PC gamer exclusively, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και ηλίθιος. Υπήρχαν περίοδοι που έμπαινα στο gamespot, πάταγα new releases και μετά πάταγα συνέχεια next week μέχρι να φτάσω ένα μήνα μετά, χωρίς να έχω δει ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής. Εξακολουθώ να βολεύομαι με το PC, άσε που δεν είμαι από αυτούς που καίγονται να αποκτήσουν ό,τι βγει τρεις μέρες πριν βγει οπότε καλώς να έρθει το GTA4, όποτε και αν έρθει, αλλά λίγο χειρότερη να γίνει η κατάσταση, θα το καβατζώσω κι εγώ το εξμποξάκι μου. Αμ πώς! ΥΓ: Η μόνη μας ελπίδα είναι να στηρίξουν το PC gaming πιο έμπρακτα οι hardware developers, γιατί αυτοί είναι που θα χάσουν τα περισσότερα από τον διαφαινόμενο θάνατό του.
  12. Arioch79

    XBOX 360 Topic v1

    Αν δεις όμως το region, λέει North America. Προφανώς τότε θα κυκλοφορήσει επισήμως εκεί. Κατά τ' άλλα είναι το παλιό, κακό PES2008 που ξέρουμε όλοι μας. Αν δεις τα reviews και στα τρία links είναι ίδια. Όταν λέει "last year's game" αναφέρεται στο PES6.
  13. Arioch79

    XBOX 360 Topic v1

    OK, αγγλικά 101. Η μετάφραση της πρότασης "Konami's seventh Pro Evolution Soccer is a small improvement in terms of playability, but there's little else to make it worth the upgrade" είναι "Το έβδομο Pro Evolution Soccer της ΚΟΝΑΜΙ παρουσιάζει μικρές βελτιώσεις όσον αφορά τον χειρισμό, αλλά κατά τ' άλλα δεν αξίζει να το αγοράσετε". Αυτή είναι η σωστή ελεύθερη μετάφραση της παραπάνω πρότασης. Τώρα πώς γίνεται από αυτήν την πρόταση να κατάλαβε κάποιος ότι η ΚΟΝΑΜΙ θα βγάλει νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του PES, δεν μπορώ να το καταλάβω.
  14. Τεσπά, ας σβήσουμε το "πρακτικά Σέρβοι". Εξακολουθώ να πιστεύω ότι περισσότερα μας ενώνουν (πρακτικά πάντα) με το συγκεκριμένο έθνος, παρά μας χωρίζουν. Συγκεκριμένα, μόνο το όνομα μας χωρίζει. Κατά τ' άλλα, μας συμφέρει να είμαστε σύμμαχοι σε όλα τα επίπεδα.
  15. Οκ, δεν λέω κι εγώ την μλκία μου; Πρώτον, δεν έχω ιδέα κατά πόσο οι Σλάβοι ή οι πρόγονοί τους ζούσαν στη Μακεδονία, αν οι σημερινοί κάτοικοι των Σκοπίων είναι απόγονοι των "αυτοχθόνων" Μακεδόνων (το "αυτόχθονες" είναι υποκειμενικό, άλλωστε όλοι από την Αφρική καταγόμαστε) ή αν ήρθαν αργότερα στην περιοχή κλπ. Δεύτερον, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να θεωρούμαστε εμείς "αυτόχθονες", τη στιγμή που η Ελλάδα (με την γεωγραφική έννοια, δηλαδή "ο γεωγραφικός χώρος του οποίου την κυριαρχία έχουν οι Έλληνες"), έπαψε να υπάρχει από το 338 π.Χ., οπότε ο Φίλιππος ο Δεύτερος κυρίευσε την Αθήνα. Η Ελλάδα ξαναέγινε "Ελλάδα" το 1827 μ.Χ., αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι τότε "πέρασαν από τα μέρη μας" Ρωμαίοι, Νορμανδοί, Γαλάτες, Γότθοι, Σλάβοι, Οθωμανοί Τούρκοι κλπ, οπότε το θεωρώ λίγο αστείο να θεωρούμαστε κατ' ευθείαν απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη, ή ακόμα και του Μ. Αλεξάνδρου. Να διευκρινήσω ότι είμαι περήφανος που είμαι αυτό που έχουμε καταλήξει να αποκαλούμε "Έλληνας", ασχέτως αν θεωρώ αδόκιμο τον όρο. Αποδέχομαι με τα καλά τους και τα στραβά τους και την πολιτιστική/πολιτισμική κληρονομιά που μου άφησαν οι ως άνω αναφερόμενοι, και τα γονίδιά τους. Αν εξετάσουμε την εξέλιξη του κράτους μας και τη συγκρίνουμε με αυτή άλλων κρατών που είχαν παρόμοια "ιστορικά διλήμματα", θα δούμε ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων πήραμε τις σωστές αποφάσεις. Αντιπαραβάλλετε με την κατάσταση των υπολοίπων βαλκανικών χωρών για να δείτε του λόγου μου το αληθές. Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, αν ήμουν ο Νίμιτς, θα πρότεινα και στους δύο την ονομασία "Σλαβική Μακεδονία" ή "Βόρεια Μακεδονία". Επί του πρακτέου, πιστεύω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε από τους Σκοπιανούς, και θα δείτε ότι αν τελικά επιλυθεί και αυτή η διαφορά, θα γίνουμε οι πιο "συνεπείς" σύμμαχοι. Οι άνθρωποι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι Σλάβοι, πρακτικά Σέρβοι. Κώλος και βρακί θα γίνουμε.
  • Δημιουργία νέου...