Προς το περιεχόμενο

ANEMOS-V

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.311
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ANEMOS-V

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1977

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.flashback-computing.com

ΑΛΛΑ

  • Ενδιαφέροντα
    Old Home Cumputers

ANEMOS-V's Achievements

  1. ANEMOS-V

    Ο πόλεμος του Διαδικτύου

    Τίποτα..με τσάμπα λόγια παιδεύεστε.. Η λύση είναι να γίνουμε πολιτικοί.. να βουτάμε τις επιδοτήσεις να κάνουμε βίλες.. και να κατεβάζουμε ότι βρούμε από το internet ,κανεις δε θα μας κάνει τίποτα γιατί ο Ελληνικός νομος θα μας προστατεύει και θα είμαστε στο απυρόβλητο!
  2. Υπαρχει και αυτο : http://hostplan.gr/ ρωτήστε με e-mail τις προσφορές,εχει άμεση ανταπόκριση
  3. Αν δεν υπήρχε η AMD θα πληρώναμε την μονοπωλιακή Intel για χρυσαφι. Ηταν και παραμένει ο κυριος ανταγωνιστής της Intel και ας περασε 40 κύματα,θυμάστε την Cyrix? αυτή δεν άντεξε τα κύματα.. έτσι καλό είναι να παραμείνει η AMD δυναμικά για να υπάρχει ισορροπία.
  4. ANEMOS-V

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    μην βιαστείς να κανεις καταγγελία.. θα πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή μέσο email για αλλαγή και εκεί να τα βρείτε. συνήθως είναι δεκτικοί οι πωλητές και θα βρείς λύση.
  5. ANEMOS-V

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    @chios η πρίζα που δείχνει η φωτό.. είναι αγγλικός τύπος,αγόρασες αντάπτορα? η σου ήρθε κανονικά σούκο? 220 volt λεει πανω ?
  6. Για τους νοσταλγούς του παρελθόντος και όχι μονο τώρα θα υπάρχει και το δικό μας ελεύθερο ψηφιακό περιοδικό το Another World! με δικά μας ολόφρεσκα review παρουσιάσεις Hardware games ect-ect.. σε λίγο θα κυκλοφορήσει και το No2 τεύχος Ιουλίου. περισσοτερα στο http://silogomania.com/
  7. Να βγούμε στους δρόμους να φωνάξουμε! Να κινηθούμε και εμείς λίγο,γιατί εμείς είμαστε η ενέργεια & η δυναμη, και όχι αυτοι που και καλά μου μας ορίζουν.. Να τους μπιρ..σουμε τους μπιίρ κες τον μπιιιίρ..λο σε όποιον μας ρίχνει την υπερηφάνεια μας, φτανει πια.. και ας με πουν απολίτιστο .. τουλάχιστον θα ειμαι απολίτιστος υπερήφανος.
  8. Επιτέλους τα έξυπνα βλήματα βρήκαν το στόχο τους για πρώτη φορα.! Ελπίζω τα ανεξέλεγκτα θραύσματα να βρούν με επιτυχία και τους υπολοιπους κατασκοπευτικούς τους κάποια στιγμή..
  9. ANEMOS-V

    DS Lite!

    Super Card από μένα
  10. Για official firmware που εχεις .. μονο demos games : http://www.pspfanboy.com/tag/demo
  11. Mπορώ να την ανατρέψω εγώ την θεωρία τις σχετικότητας..! είναι πολύ εύκολο.. γυρίστε την ανάποδα.. = σχετικότηταs θεωρία = μια μπούρδα και μιση ήταν και θα εινε,και όπως και να τη γυρίσεις το ίδιο θα είναι, και μη πείτε λέξη.. γιατί όλα είναι σχετικά και θεωρίες !
  12. ANEMOS-V

    Πόσων χρονών gamer είστε;

    Τοτε περνα και απο δω.. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=188640
  13. ANEMOS-V

    Gears of War {PC Edition}

    ηρθα και γω να δω για το Gears of War {PC Edition}...ποσες σελιδες πισω να παω? offtopic all..
  14. Εγώ θα πω μια αληθινή ιστορία για ένα άλλο άτομο,μιας και δε θυμάμαι να έχω κάνει κάτι αξιόλογο εγώ. Πάμε πολλά χρονια πίσω.. όταν υπήρχαν τα drives 5,1/2" αυτά με τις soft τεράστιες δισκέτες.. κάποιος λοιπόν μαθητής πληροφορικής..(τότε) μέσα στη σχολη μάλιστα.. είχε στα χερια του μερικές δισκέτες τέτοιες.. αλλα τα PC εκεί είχαν μονο 3,1/2" drives.. τι έκανε το άτομο? έπιασε ένα ψαλίδι και έκοψε τις 5μισαρες για να χωρέσουν στο drive! και μετά αναρωτιόταν γιατί δεν τις αναγνώριζε το drive!
  15. ANEMOS-V

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    EDIT: Διέγραψα το post μου γιατί μεταφέρθηκε και έμεινε αναπάντητο. Κρίμα να μεταφέρονται σοβαρές ερωτήσεις σε αχανές θέματα,και να χάνονται.. και από την άλλη..και να αιωρούνται ανούσιες ερωτήσεις σε φρεσκοανοιγμένα θέματα..
  • Δημιουργία νέου...