Προς το περιεχόμενο

ntouzieras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    495
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ntouzieras

  • Ημερομηνία γέννησης 10/12/1985

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Petralona

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ntouzieras's Achievements

  1. Καλησπέρα παίδες, Αγόρασα την πρώτη μου NVIDIA κάρτα μετά από 25 χρόνια ενασχόλησης. Μοντέλο ASUS dual 4070 oc, Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν ακούγεται τίποτα, ότι μοντέλο amd και να είχα στο παρελθόν και υψηλές θερμοκρασίες είχε και φασαρία έκανε. Αυτό ήθελα να καταθέσω είμαι υπέρ ευχαριστημένος.
  2. Δυστυχώς έχω, έχω την xfx rx 590 και κάνει σα φορτηγό..
  3. Ρε αλάνια την βοήθειά σας. Το eshop Έχει ακόμα την ASUS 4070 στα 629. Να την χτυπήσω ή λέτε να υπάρξει καμιά άλλη προσφορά Black Friday; Αν δεν υπάρξει φοβάμαι μη χάσω κι αυτή.
  4. ntouzieras

    No signal πριν τα windows

    Καλησπέρα ρε παιδιά αγόρασα μία οθόνη την Lg 27gn60r. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενεργοποιείται μόνο όταν ο υπολογιστής μπει στα Windows. Ενεργοποιώντας την χειροκίνητα γράφει no signal, Μπαίνοντας στα bios πάλι δε δείχνει τίποτα, Προέρχομαι από οθονη δεκαετίας και λειτουργούσε κανονικά, Ξέρουμε τι μπορεί να ευθύνεται; Είναι συνδεδεμένη με HDMI της συσκευασίας.
  5. Επισης titanfall 2 στα 7,5 ευρω
  6. Ειπε ο ανθρωπος με ονομα lenovo που για να παρει αναβαθμιση πρεπει ν αγορασει νεο κινητο
  7. ntouzieras

    Lg g3 προβλημα

    ευχαριστω για τις απαντησεις, το κινητο ειναι εντος εγγυησης, αγορασμενο απο kaiser. Το προβλημα με την οθονη ειναι η τριτη φορα που εμφανιζεται, γι αντικατασταση μου λενε δεν υπαρχει περιπτωση επειδη ειναι ξενης αντιπροσωπειας, αναφερθηκα στην ευρωπαικη εγγυηση και μου λεει δεν ισχυει, τους απαντησα, τοτε γιατι μου το περνατε σερβις δωρεαν; και απλα απαντησαν, οπως και να εχει αντικατασταση δεν γινεται. Ολα αυτα τα λεει η μαμα lg και οχι η procordia.
  8. ntouzieras

    Lg g3 προβλημα

    Το σκεφτομαι σοβαρα, αλλα δν θελω να τους περασει ετσι, 4 μηνες με παιδεουν
  9. ntouzieras

    Lg g3 προβλημα

    Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τα φωτα σας και τη γνωμη σας. Εχω το g3 και το εχω στειλει 3 φορες στο service, 2 φορες εχει αλλαξει οθονη λογω κιτρινιλας και 1 φορα πλακετα. Τελευταια φορα π πηγε στο σερβις, εφταιγε η μπαταρια ειπαν για το boot loop που ειχε, πληρωσα καινουρια και τωρα κανει τυχαια reboot. Επισης εμφανισε εκ νεου κιτρινιλα στην οθονη. Αντικατασταση δεν χριζει οπως μ ειπαν γιατι δν ειναι ελληνικο. Τι να κανω ρε παιδια; Μια φορα το μηνα χαλαει.
  10. ntouzieras

    Επιλογη tablet 2in1

    Καλησπερα insomniacs! Χρειαζομαι τα φωτα σας! Θελω ν αγορασω 2in1 convertible windows tablet εως 300 ευρω, ειμαι αναμεσα σε μερικες επιλογες, οι οποιες απο χαρακτηριστικα ειναι σχεδον ομοιες. Τα παρακατω ειναι αυτα που εχω μπορεσει να βρω γι αυτα που χρειαζομαι αλλα και budget. Site: AsusT100 Με προβληματιζει η παλαιοτητα που ειναι στην αγορα καθως και η αναλυση οθονης Site: HPPavilion x2 Και αυτο εχει χαμηλη αναλυση, αλλα που το ειδα απο κοντα σαν χρωματα ειναι πολυ ικανοποιητικο, καλυτερη cpu, ερχεται κατευθειαν με win10 Site: VeroW120i Εχει τα παντα απ οσα μπορει να θελω, αλλα δεν μπορω να βρω ουτε ενα review/video της προκοπης, κανενα thread στο forum, ουτε το εχω δει σε καποιο καταστημα ανοιχτο ωστε να το επεξεργαστω λιγο Οποιεσδηποτε προτασεις ή επισυμανσεις θα με βοηθουσαν! Ευχαριστω εκ των προτερων!!
  11. Παιδες χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Απο το tracking number αναφερουν τα ελτα "παραδοθηκε, χωρις στοιχεια παραδοσης". Τι στο καλο ειναι αυτο και γιατι δεν εχω λαβει καμια ειδοποιηση? Ν ανοιξω κατευθειαν dispute στο paypal?
  12. ntouzieras

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Καλησπερα παιδες, υπαρχει κανεις που να εκανε preorder physical copy? Απ οπου κ αν εχω δοκιμασει να παραγγειλω μ λενε για παραλαβη Τεταρτη. Επιπλεον, εχουμε κανενα crew να καω join?
  13. για τους συνδρομητες vdsl υπαρχει hd στο iptv
  14. Προσωπικα, θα προτεινα μακρια απο coolermaster. Ειχα το προηγουμενο trigger, χαλασαν 2 χωρις λογο. Δεν υπαρχει αντιπροσωπεια Ελλαδα και εισαι στην ευχερεια του κατ/τος αγορας για αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης, οπου πρεπει ν αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας (κοτσωβολος εν προκειμενη). Αν ειναι να δωσετε τοσα χρηματα πηγαινετε σε κατι πιο αξιοπιστο. Τελευταια αλλαγη εγινε με G710+ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, πολυ καλυτερο πατημα, καλυτερο app, πιο πολλες λειτουργιες edit* ιδια τιμη εχει κ αυτη τη στιγμη το g710+ στο skroutz
  • Δημιουργία νέου...