Προς το περιεχόμενο

thief7710

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    611
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thief7710

  • Ημερομηνία γέννησης 26/05/1982

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Καπου Νοτια του Βορειου Πολου
  • Ενδιαφέροντα
    Πλεξιμο,σκαλισμα,ποτισμα
  • Απασχόληση
    Καθαριζω σομπες,ξεβουλωνω νεροχυτες

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.524 προβολές προφίλ

thief7710's Achievements

  1. Αν τα αξεσουάρ τα αγοράσεις ταυτόχρονα (στο ίδιο τιμολόγιο) με το λαπτοπ-ταμπλετ κτλ πάνε και αυτά χωρίς ΦΠΑ.
  2. Σε μηχανικό πρέπει να πάει οχι σε δικηγόρο. Αν το χωράφι είναι κληροτεμάχιο και δεν έχει γίνει αναδασμός στην περιοχή τότε σημαίνει οτι το τεμάχιο αυτο με την μορφή που έχειθ σήμερα υπαρχεί απο το 1929-1940. Πράγμα το οποίο σήμαινει οτι μπορεί να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατα παρέκκλιση ακομα και χωρίς να έχει έκταση 4000τμ. (αρκεί να πληρεί κάποιες προυποθέσεις). Απο την άλλη αν στην περιοχή υπάρχει ΓΠΣ, Νατουρα, ΖΟΕ κτλ οι παρεκκλίσεις αυτές μπορεί να έχουν καταργηθεί. Πάρε έναν τοπογράφο να κάνει σου κάνει ένα τοπογραφικό να μάθεις ακριβώς τι ισχύει και τί όχι.
  3. Παιδια μια ερωτηση. Ο Τιμος ο Κουρεμενος παιζει να ειναι ο Φουσεκης? Μηπως ενα μυστηριο χρονων εφτασε στο τελος του? Σε ορισμενα σημεια η φωνη του μοιαζει εκπληκτικα.
  4. thief7710

    Backup SQL βασης

    Καλημερα σε ολους. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να παρω backup σε ενα συστημα στο οποιο τρεχει SQL βαση? Το ρωταω επειδη ειδα οτι η SQL τρεχει συνεχως οποτε αν οποιοδηποτε στιγμη παρεις αντιγραφο της παιζει να ειναι corrupted. Και οτι κατα καποιο τροπο πρεπει να την "σταματησεις" να παρεις backup και να την ξαναξεκινησεις.
  5. thief7710

    Backup και SQL

    Καλημερα σε ολους. Θελω να στησω ενα συστημα για αυτοματο backup στον υπολογιστη του γραφειου της γυναικας μου. Ειναι συμβολαιογραφος και τρεχει το προγραμμα BSynvolaio το οποιο χρησιμοποιει την SQL. Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει η sql, πρωτη φορα την αντιμετοπιζω. Εμαθα οτι αν βαλω απλα ενα προγραμμα το οποιο παιρνει copy-paste ολα τα αρχεια του δισκου σε ενα εξωτερικο θα εχω θεμα με την sql επειδη "τρεχει" συνεχως στο background οποτε το αρχειο που θα παρω backup πολυ πιθανο να ειναι corrupted. Εμαθα επισης οτι μπορω να βρω scriptακι το οποιο θα κανει την SQL να κανει export την βαση δεδομενων οποτε στην συνεχεια θα ειμαι σε θεση να κανω backup αυτο το αρχειο που εγινε export (καταλαβαινω οτι ο,τι αλλαγη θα γινει στην SQL απο την ωρα του export μεχρι την ωρα του backup δεν θα την εχω στο backup). Γνωριζει κανεις κανενα τετοιο scriptακι? Το ιδανικο θα ειναι να μπορω να το ρυθμισω να κανει αυτοματα το export καθε μερα πχ στις 10 το βραδυ και να εχω ρυθμισμενο το προγραμμα που θα κανει backup να κανει backup αυτοματα στη συνεχεια στις 12 το βραδυ πχ. Υπαρχει καλυτερη λυση? (Να πω σε αυτο το σημειο οτι εχω σκοπο περα απο τα καθημερινα backup να τραβαω και μια φορα την εβδομαδα image ολοκληρου του δισκου με αλλο προγραμμα) Ευχαριστω.
  6. thief7710

    Apple id προβλημα

    Καλημερα. Ο κωδικος θα ερθει σε 7 μερες στο κινητο που δεν μπορεις να ανοιξεις? Ειναι δικο σου το κινητο?
  7. Ρε μαν το ΦΠΑ δεν το πληρώνεις στο κατάστημα αλλά το πληρώνεις (δεν το γλυτώσεις) στο τέλος του τριμήνου στην εφορία. Αυτά για το ΦΠΑ. Από εκεί και πέρα η καθαρή τιμή του προϊόντος που πλήρωσες στο κατάστημα προφανώς και το παιρνας σαν έξοδο στην επιχείρηση σου. Εγώ αυτό κατάλαβα.
  8. Μαλλον πραγματικα δεν καταλαβα τι διαβασα. Ποιο ειναι το λαθος στο Β) που εγραψα πιο πανω? (Σοβαρα ρωταω)
  9. Α) Ο καταναλωτης ειναι επαγγελματιαςκαι ξερει τι κανει. Δεν αφορα την κυρια Τουλα που θα αγορασει ντοματες απο το μπακαλικο Β) Ειναι να πληρωσω 1000 ευρω ΦΠΑ στο τελος του 3μηνου στην εφορια. Αγοραζω κινητο με 200 ευρω ΦΠΑ και στην εφορια πληρωνω τα υπολοιπα 800. Πλεον θα αγοραζω το κινητο 200 ευρω πιο φθηνα και θα δινω τα 1000 στην εφορια. Ποιον μπατσο κανω ακριβως?
  10. Το σπίτι το νοικιάζω. Δοκίμασα το ξύδι και ομολογώ ότι τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Καμία σχέση με τη φορά που το είχα βάλει σε λεκάνη με νερό και καθαριστικο για άλατα που δεν είχε γίνει τιποτα. Ευχαριστώ πολύ για τις διάφορες λύσεις σας. Μα πέρα από τα βουλωμένα σιτακια υπάρχει θέμα υγείας? Θα ήταν καλό να βάλω φίλτρο στην βρύση της κουζίνας?
  11. Καλημέρα. Έχω ένα χρόνο που μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι. Το νερό σε αυτή την περιοχή έχει πολλά άλατα με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι τρύπες από τα σιτακια στις βρύσες και στο τηλέφωνο του μπάνιου. Έχω αλλάξει 3 τηλέφωνα μέχρι στιγμής γιατί μέσα σε ένα μήνα το νερό που πετάει χτυπάει στο δέρμα και είναι σαν καρφίτσες. Τα τηλέφωνα που παίρνω δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά. 20-25€. Θα βοηθούσε να πάρω πιο ακριβά; Επίσης έχω δοκιμάσει να αφήσω το τηλέφωνο ολόκληρο βραδυ βυθισμένο σε λεκάνη με νερό και υγρό που διαλύει τα άλατα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια λύση;
  12. Μηπως εχει κατι το νερο? Δοκιμασε να γεμισεις ενα ποτηρι και να το αφησεις μια δυο μερες να δεις να θα μυριζει το ιδιο.
  • Δημιουργία νέου...