Προς το περιεχόμενο

fantomas3004

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    99
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fantomas3004

  • Ημερομηνία γέννησης 27/03/1950

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

fantomas3004's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. fantomas3004

    www.kairos.gr

    Καλύτερη πρόγνωση για τον καιρό είναι το επίσημο site της ΕΜΥ, τα υπόλοιπα είναι αναξιόπιστα στην πρόβλεψη 2 - 3 μέρες αργότερα όχι τόσο στις θερμοκρασίες όσο στις μετεωρολογικές συνθήκες ειδικά το meteo και το freemeteo. Περισσότερο αξιόπιστο για 2 μέρες είναι το ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
  2. 10bux.net Το μόνο που πληρώνει σχετικά γρήγορα χωρίς κανένα μέσο, εμένα με πλήρωσε σε δύο μήνες περίπου απο το Cashout αυτό είναι το μόνο που συνεχίζω.
  3. Eγώ ώς τώρα έχω δεί μόνο παπάδες, αλλά έχω ακούσει πολλούς να λένε για μεγάλα κέρδη. Νομίζω οτι πληρώνουν μόνο στην περίπτωση που κρίνουν οτι έχουν κέρδη άν συνεχίσει ο συγκεκριμένος refferal.
  4. Mε το Alertpay συγκεντρώνεις χρήματα σε αυτό χωρίς να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις είναι διακοσμητικά. Η χρήση τους θα μπορεί να γίνει μόνο όταν δημιουργήσεις λογαριασμό σε μιά ξένη τράπεζα εννοείται απο χώρες που έχουν υποστήριξη σε Alertpay ή απο Ελληνικές τρτάπεζες όταν αποκτήσουν υποστήριξη σε Alertpay κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο 2008.
  5. Και εγώ το ίδιο έχω κάνει και περιμένω απάντηση απο δύο (Bux.to, Xclix.net) Περιττό να πώ για όσους δέν έχουν ξεκινήσει οτι δέν αξίζει καθόλου τον κόπο, τα περισσότερα απο αυτά κάποια στιγμή κλείνουν, καταστρέφονται ή πέφτουν θύματα χάκερ εμένα χιλιάδες κλίκ πήγαν σίγουρα χαμένα σε εξαφανισμένα με αυτόν τον τρόπο σήμερα sites. Τα μεγάλα και καλύτερα sites πληρώνουν μόνο με Alertpay άν και όταν πληρώσουν που δέν συμφέρει καθόλου αυτούς που μένουν Ελλάδα γιατί δέν υποστηρίζει καμιά Ελληνική τράπεζα, είναι αβέβαιο πότε θα γίνει.
  6. Στο διάστημα αυτών των 5 μηνών τα κλίκ που έκανες τα πήρες ή πήρες μόνο όσα είχες κάνει μέχρι τον Δεκέμβριο? Με το bux3.com έχω ένα χοντρό πρόβλημα πάω στο Edit Profile για να αλλάξω το Alertpay e-mail και εκεί πάντα μου κολλάει τόσους μήνες επιχειρώ να το κάνω τίποτα. Επίσης κανείς τίποτα για Velocityclicks?
  7. fantomas3004

    Επίθεση στο site

    Kαλό μήνα! Ωραίο το πρωταπριλιάτικο αλλά αποκαλύφτηκε αμέσως Άλλωστε δέν θα το πίστευαν και πολλοί λόγω ημέρας.
  8. Nαί αυτό εννοώ. Κι εδώ τα ίδια έχουμε?
  9. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Πρόκειται για τα velocityclicks, dollarclix, paid4 και φαντάζομαι πολλά άλλα.
  10. Είναι μερικές σελίδες κλικάρεις περνάνε τα 30 sec μετά σου ζητάει 2ο κλίκ, 3ο, 4ο χωρίς να σταματάνε ποτέ και ο αριθμός του λογαριασμού δέν αυξάνεται γρί. Τί παίζεται στην περίπτωση αυτή?
  11. Μέχρι τώρα τα μοναδικά που έχω βρεί και αξίζει τον κόπο είναι τα γνωστά bux.to bux3.com Και κάποια άλλα για μερικά ψιλά http://www.titanclicks.com http://www.sebasbux.com (αυτό συνήθως βγαίνει εκτός λειτουργίας με Κινέζικα) Κάποια άλλα (dollarclix, paid4clicks, makolinks) είναι για τα σκουπίδια. Το ζήτημα είναι οτι μιλάμε για χιλιοστά του δολλαρίου την στιγμή που η ισοδυναμία δολλάριου με ευρώ είναι 1,5 : 1 για να μαζέψεις κάτι θέλει πολύ τρέξιμο και να μήν ασχολήσαι με τίποτε άλλο όλη την ημέρα στο Internet παρα μόνο με αυτό.
  12. Kαλή Χρονιά και απο μένα Έτσι για να τηρήσουμε τα τυπικά.
  13. Aφού πιστεύει τόσο πολύ στην ύπαρξη του Ορθόδοξου χριστιανικού θεού τότε γιατί παρέβη την εντολή του? "Ού φονεύσεις"
  14. fantomas3004

    Φραπεδάκι home-made

    Kαι εγώ μιά φορά το δοκίμασα παλιά, γιατί βαριόμουνα να χτυπάω τα κουταλάκια. Το ντούς απο καφέ που ακολούθησε ήταν πραγματικά πολύ άσχημη εμπειρία:???:
  15. fantomas3004

    Εθνική Ελλάδος

    Με τους Τούρκους όσο θυμάμαι στο ποδόσφαιρο πάντα δέν τα πηγαίναμε και τόσο άσχημα. Στα υπόλοιπα τα πάμε.
  • Δημιουργία νέου...