Προς το περιεχόμενο

dimitris2006

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7.709
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με dimitris2006

  • Ημερομηνία γέννησης 27 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

37.269 προβολές προφίλ

dimitris2006's Achievements

  1. Ισχύει και για όσους έχουν λογαριασμό αλλά ανενεργή συνδρομή. Το δοκίμασα και επιβεβαιώνω.
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/03/2024 04:29 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται επέκταση 1m της lightstrip Plus led ταινίας της Hue, στη συσκευασία της, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Περιοχές κέντρου Αθήνας και αποστολή με box now.

    15 €

  3. 15/09 προπαραγγελία σε ότι site υπήρχε, τζίφος. Παραγγελία σήμερα Πλαίσιο με το που εμφανίστηκαν κάποια διαθέσιμα, παράδοση αύριο! 15 Pro 256 W
  4. υπάρχει πρόγραμμα της cosmote που να είναι απεριόριστα GB με περιορισμό ταχύτητας; Σύμφωνα με το site δε βλέπω κάτι τέτοιο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html
  5. Φαίνεται ότι το Apple Watch Ultra βγαίνει μόνο σε cellular έκδοση. Από τη στιγμή που το φέρνουν επίσημα Ελλάδα μήπως να περιμένουμε ότι θα το υποστηρίξουν και με esim;
  6. Καλημέρα σας, έχω αγοράσει ένα kindle από Amazon UK, το οποίο το έχει παραλάβει ένας φίλος στο Λονδίνο. Αντί να περιμένω να έρθει Ελλάδα για να μου το φέρει, αν το βάλει σε φάκελο χωρίς συσκευασία και απόδειξη υπάρχει περίπτωση να χρεώσουν κάτι στο τελωνείο;
  7. Σήμερα ή αύριο 21/07 παραλαμβάνω από public περιστερίου την έκδοση με Spiderman bundle στα 558,99Ε. Αν τη θέλει κάποιος καθώς έχω προλάβει ήδη έκδοση χωρίς bundle, ας ενημερώσει μήπως τον εξυπηρετεί.
  8. Ο Delicato μου αρέσει πολύ για freddo espresso και τον προτείνω σίγουρα, ο Intenso που έχει είναι για freddo cappuccino. Το χειμώνα συνήθως κάνω arpeggio για κρύους καφέδες, αλλά φέτος ετοιμάζομαι για μεγάλη παραγγελία από τις καλοκαιρινές κάψουλες για να τις συνεχίσω και μετά το καλοκαίρι.
  9. Είναι που δε μπορούμε να δοκιμάσουμε και στις boutique το αποτέλεσμα λόγω covid... Γενικά περιμένω να βγούνε οι καλοκαιρινές κάψουλες, να κάνω μια παραγγελία για όλο το χειμώνα και να πάρω σε έκπτωση μια καινούργια original, αλλά αν μπορούσα κάπως να συγκρίνω τη Vertuo μέχρι τότε θα με διευκόλυνε πολύ στην απόφαση.
  10. Έχουμε κάποια εμπειρία από χρήση double espresso σε Vertuo για freddo espresso? Έχει αντίστοιχο αποτέλεσμα με το να βάλεις 2 κάψουλες σε original?
  11. Από επικοινωνία που είχα με τη Nespresso, ενημέρωσαν ότι για Vertuo μηχανές για παρασκευή freddo espresso χρειάζεται είτε μια κάψουλα double espresso είτε δύο κάψουλες espresso.
  12. Παρόλο που οι κάψουλες Vertuo είναι πιο τσιμπημένες σε τιμή, αναρωτιέμαι εάν για freddo espresso θα χρειάζονται 2 κάψουλες όπως το προτείνουν στις original για να έχει καλό αποτέλεσμα και να μην είναι νερουλός. Στις οδηγίες της Vertuo αναφέρουν ότι για κρύο καφέ χρειάζεται μια κάψουλα για 40ml και 90ml κρύο νερό συν τα παγάκια.
  13. Θέλω να πιστεύω ότι η Vertuo που θα κυκλοφορήσει σε μερικές μέρες δε θα είναι το μοντέλο που παρουσιάστηκε πριν από μερικά χρόνια, αλλά κάπως καινούργιο μοντέλο ίσως. Ειδικά αν συμμετέχει στις εκπτώσεις του loyalty που έχει η Nespresso με βλέπω να μην κρατιέμαι!
  14. Κυκλοφόρησε σήμερα η πρώτη beta του iOS 14.5 που υποστηρίζει επίσημα 5G σε dual sim https://www.macrumors.com/2021/02/01/ios-14-5-enables-5g-in-dual-sim-mode/
  15. Δοκιμή κέντρο Αθήνας 488Mbps. Σε ΒΠ ύστερα από λίγο περίπου 70Mbps. Ελπίζω να φτιάξουν οι ταχύτητες με το χρόνο.
  • Δημιουργία νέου...