Προς το περιεχόμενο

thanassissis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    345
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thanassissis

  • Ημερομηνία γέννησης 26/04/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

thanassissis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Pokefi είναι ότι καλύτερο. 15 δολάρια τα 5Gb με ισχύ 2 χρόνια και λειτουργεί παντού η συσκευή (200 ευρώ αγορά)
  2. Προτίμησα και πήρα εχθές το MSI GE76 12UHS (3080 Τi 16GB)να αντικαταστήσει μετά από 7 χρόνια το MSI GE62 μου. Πολύ ευχαριστημένος από την MSI το παραμικρό πρόβλημα δεν έβγαλε.
  3. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι είχα πάρει Smart TV τότε και κάμερα για να κάνω βίντεο-κλήσεις μέσω Skype με την οικογένεια όσο λείπω εξωτερικό και την αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα λες και ενοχλούσε. Παρεπιπτόντως, γνωρίζετε κάποιον τρόπο να εγκαταστήσω κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα στην τηλεόραση για βίντεο-κλήσεις;
  4. Την FORD περιμέναμε. Έχω εδώ και 1μιση χρόνο το συναγερμό της Viper Smartstart (το είχα φέρει από Αμερική)και με το κινητό με μια συνδρομή το χρόνο σου παρέχει πολλές δυνατότητες με τη δωρεάν εφαρμογή για το κινητό. Υπάρχει και το τηλεχειριστήριο δε, που πιάνει 1μιση μίλι. Δεν είναι κάτι νέο αυτό αλλά καλοδεχούμενο σαν στάνταρ εξοπλισμός.
  5. Σε εμένα δούλεξε το κόλπο. Εβαλα λεφτά στο Paypal με την κάρτα της εθνικής γιατί με της Alphabank και πειραιώς δεν δουλεψε. Δοκίμασα να αγοράσω μεσω ebay αλλά οταν ειμαι στο στάδιο της πληρωμής μου βγάζει μήνυμα ''Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase." ενώ η κάρτα ειναι δηώμένη κανονικότατα και πριν το capital control. Τι φταιει;
  6. Κατεβάσεις το Fyuse beta από το Google play και τη βγάζεις τζάμπα..
  7. Εχω συναγερμο της viper και το κανω και το βαζω και εγω μπρος απο το κινητο. Δεν ειναι καινουρια ιδεα αλλα υπαρχει ηδη χρονια και μπορει να το βαλει ο καθενας στο αυτοκινητο του.
  8. Ναι το διαβασα αυτο με το νερο. Εχει άψογες εφαρμογές απο ότι φαίνεται.
  9. Η Ubi Interactive ανέπτυξε ένα νέο software που κάνοντας χρήση της τεχνολογίας Microsoft Kinect μετατρέπει οποιαδήποτε επίπεδη.... επιφάνεια σε διαδραστική οθόνη αφής. Με άλλα λόγια το λογισμικό της εταιρείας σου επιτρέπει να μετατρέπεις τους τοίχους του σπιτιού σου σε τεράστιες touchscreen οθόνες και να χειρίζεσαι τα πάντα σα να είχες μπροστά σου έναν touchscreen υπολογιστή. Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι ένας οποιοδήποτε Windows 8 υπολογιστής (όχι απαραίτητα touchscreen) με οθόνη ανάλυσης τουλάχιστον 720p, ένας projector και ο αισθητήρας Kinect for Windows. To software της Ubi διατίθεται σε πολλά πακέτα με την τιμή του να ξεκινά από τα $149 (εδώ). Δείτε το στην πράξη στο παρακάτω video:
  10. Στο Τ που έχω δεν το έχει πάντως..Έχω το android lost ου αναφέρει και ο φίλος παραπάνω και κάνει πολύ καλή δουλειά..
  11. Προσωπικά δε βλέπω τηλεόραση και μακαρι να μην φτιαχτει ποτε ωστε να παψει ο κοσμος να αποχαυνώνεται και να τον βομβαρδιζουν είτε με άχρηστες πληροφορίες είτε με ψεύδη με απότερο σκοπό να μη σκέφτεται αλλά να γαλουχείται με τα στανταρ που έχουν θέσει μερικοί και κυρίως οι κυβερνήσεις. Αλλα και για τους λάτρεις της τηλεόρασης, έχει και τίποτα ποιοτικό; εδω ανοιγεις τηλεοραση και νομιζεις είσαι στην τουρκία. Αντε απο δω λεω εγω.
  12. Ολα γινονται στον βωμο του χρήματος. Απο στατιστηκες που ειχαν βγαλει, η πειρατια βοήθησε να ανεβουν τα έσοδα ολων αυτων των βιομηχανιων και κυριως της μουσικης βιομηχανιας αλλα και του χολιγουντ(γενικα τις ταινιες). Ναι, καλα διαβασατε. Ακουγεται οξύμορο αλλά αυτο το πορισμα ειχε βγει απο τις ερευνες, Ετσι, μειωνοντας και αλλο την προσβαση σε πειρατικο περιεχομενο, θα υπαρχει μεγαλύτερη ζήτηση-ψαξιμο και θα ανεβουν και αλλο τα εσοδα τους. Και για να γινει και πιο ολοκληρωμενο, αυτοι που θα φοβηθουν και θα πανε με το νομο, θα πανε και θα τα αγορασουν αυθεντικα. Αρα και απο την πειρατια βγαλανε διοτι καποιος που ασχολειται δε θα τα παρατησει και αντε θα παει να τα αγορασει, αλλα και απο τους πιο μαζεμενους που θα τρομαξουν κατα καποιο τροπο για τη συνδεση τους και δε θα σκεφτουν καν να ψαξουν κατι πειρατικο, 2 σε 1 δηλαδη. Τι προτεινω; Χαμηλες τιμες, καλους μισθους και ετσι η πειρατια θα μεινει μονο σαν χομπι και οχι ως κανονας. Υ.Γ.: Θα στηριζω πειρατια εως οτου υπαρξει συμορφωση στην τιμολογηση αυτων των υπηρεσιων
  13. Αντε γεια μωρε..Δουλεια δεν εχουνε και ασχολουνται με μ@λκιες. Χρησιμοτητα μηδεν.
  14. Να και κάτι επίσημο για να μη λέει ο καθένας ότι θέλει...
  • Δημιουργία νέου...