Προς το περιεχόμενο

Peter Pan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Peter Pan

  • Ημερομηνία γέννησης 19/12/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Peter Pan's Achievements

  1. Σαν καταναλωτές πάντα θα ζητάμε την καλύτερη - χαμηλότερη τιμή, ιδίως φέτος που οι προσφορές black Friday είναι απλά εκπτώσεις, παρά κάτι ουσιαστικό σε μείωση τιμής.
  2. Καλή για απλή χρήση, μινιμαλιστικη σχεδίαση και όμορφη , ναι παίζει στα 75hz αν πας στις ρυθμίσεις, πριν από 20 μέρες την πήρα από το ίδιο κατάστημα στα 95 που την είχε για 12 ώρες.
  3. μολις με ενημέρωσε και ένας φίλος μου εκτός φόρουμ οτι ενδιαφέρεται οπότε μένει μία κενή θέση.
  4. αν μετραω καλα είμαστε στα 5 άτομα προς το παρόν, άλλα 3 περιμένουμε λοιπόν
  5. Μια χαρά τότε, ακόμα καλύτερα, να δούμε αν θα βρούμε και άλλους ενδιαφερόμενους τώρα.
  6. Προς το παρόν είμαστε 4 άτομα, μόλις βρεθούμε 8 σύνολο το κανονίζουμε, απλά κάποιος είτε να μου εξηγήσει την διαδικασία μετα γιατί δεν το έχω ξανά κάνει, η να το αναλάβει.
  7. Καλησπέρα, ενδιαφέρεται κανείς για το Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Συνολικό κόστος στα 80, αν βρούμε 8 άτομα θα είναι στα 10 ευρώ τον χρόνο.
  8. Μάλλον θα ήταν μερικά διαθέσιμα κομμάτια από επιστροφές, πρόλαβα και παρήγγειλα ένα αφού μου ήρθε ενημέρωση στο email μου για την διαθεσιμότητα του προϊόντος.
  9. Μόλις έγινε πάλι διαθέσιμο στην ίδια τιμή (66.90)
  10. χθες το απογευμα δοκιμασα να κανω το "κολπο" με το request money απο τον εαυτο μου και δεν λειτουργουσε, πανω στην απογευτευση μου δοκιμασα να αγορασω κανονικα απο το paypal χωρις δηλαδη να εχω καποιο balance μεσα, παρα μονο την συνδεδεμενη μου καρτα ( debit visa ) σε λογαριασμο πειραιως και η συνδιαλαγη εγινε κανονικα! η αγορα αφορούσε κινητό απο vickmall.
  11. αν αφήσει η vodafone την κίνηση αυτή, τότε θα βρεθεί σε αδιέξοδο στην αγορά της ελλάδας, κάτι που μας λέει οτι έχουμε μέλλον ακόμα στο θέμα αυτό.
  12. παράδειγμα του πόσο τους επηρρέασε και πόσο νοιαστήκανε απο τις όποιες προσπάθειες μποικοταζ γίνανε απο την χώρα μας και άλλες περιοχές που "κοπήκανε" τα δωρεάν μεταφορικά.
  13. Peter Pan

    Τέλος εποχής για το Winamp

    πάντα υπήρχαν καλύτερα προγράμματα απο το winamp, (foobar, musicmatch jukebox 2 που θυμάμαι εν τάχει), απλά ήταν το πιό διαδεδομένο και ίσως το πιο εύχρηστο σαν interface, αλλιώς ο ήχος του ήταν πολύ μέτριος ( οχι δεν είναι 15 και ασχολούμαι απο το 97-98 με τον υπολογιστή )
  14. Site: http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7770DCT1GD5/#overview">Asus 7770 top edition Site: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29896&cat=5&sub=136&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2">AMD 7770 για την ίδια κάρτα ψάχνω και εγώ και κατέληξα οτι η παραπάνω είναι η καλύτερη υλοποίηση απο πλευράς επιδόσεων, ψύξης και ήχου
  15. πάντως στην πηγή της είδησης δεν βρήκα πουθενά να λεεί οτι δεν θα υποστηρίζει 1080p, καθώς και σε άλλες πηγές βρήκα να αναφέρουνε ξεκάθαρα οτι θα έχει κανονική υποστήριξη σε 1080p playback.
  • Δημιουργία νέου...